...

15 ASUS-produkter vinner Red Dot Design Award 2023

ASUS är stolta över att kunna meddela att 15 av företagets produkter har fått det prestigefyllda Red Dot Design Award 2023. ASUS sätter nytt rekord för flest Red Dot-utmärkelser på ett och samma år.

Datorkomponenter

Utmärkelsen gavs till ASUS ZenBook ultratunn bärbar dator, ASUS Chromebook C202 ultrahållbar bärbar dator för utbildningsinstitutioner, ASUS ZenPad surfplatta och ASUS ZenPad Audio Cover, ASUS ROG GX700, ASUS ROG G752 och ASUS ROG Strix GL502 bärbara datorer för gamers, Bärbara datorer i ASUS VivoBook X-serien, moderkort ASUS TUF Sabertooth Z170 Mark 1 och ASUS ROG Maximus VIII Formula, ASUS ROG Claymore-tangentbord och ASUS ROG Spatha-mus för spelare, ASUS VivoMini VC65 kompaktdator, ASUS VivoBaby smart barnspårare, ASUS P3B- och ASUS ZenBeam E1-projektorer.

European Institute of Design Zentrum Nordrhein Westfalen har delat ut Red Dot Design Award varje år sedan 1954. I år bedömdes rekordstora 5 214 bidrag från 57 länder av en panel bestående av 41 experter. De tävlande bedömdes utifrån en rad kriterier, bland annat innovation, funktionalitet, ergonomi och hållbarhet. De flesta konsumenter accepterar Red Dot-utmärkelsen som ett tecken på produktprestige och kvalitetssäkring.

Zenbook UX330

ASUS ZenBook Notebook 2023 års modell

ASUS ZenBook är en ultratunn och ultralätt bärbar dator med en unik koncentrisk cirkelfinish. Högkvalitativ IPS-skärm med QHD+-upplösning 3200 x 1800 pixlar installerad på ASUS ZenBook hjälper till att ge ljusa och realistiska bilder. Den nya hårdvaran har den senaste generationens Intel® Core™ i7-processor.

ChromeBook C202SA

ASUS Chromebook C202

ASUS Chromebook C202 är en ny lätt bärbar dator med Chrome OS, utformad speciellt för användning i utbildningsinstitutioner. Med sitt slitstarka och slitstarka hölje klarar den lätt av slitaget i många olika miljöer, oavsett om det gäller skola eller universitet. Lätt att använda och tillförlitlig för att minimera underhåll och förbättra inlärningen.

Studenter och skolelever älskar ASUS Chromebook C202:s antireflexbeläggning som ger bättre skydd mot solreflexer och reflektioner och det ergonomiska vattentäta tangentbordet för bekvämt skrivande. Det uppladdningsbara batteriet räcker i upp till 10 timmar1 för en hel dags studier.

ZenPad Series kopplingsskydd

ASUS ZenPad Tablet

ASUS ZenPad är en serie förstklassiga Android™-tabletter med enastående prestanda, cool design och multimediefunktioner. De specialdesignade ASUS ZenPad-väskorna är vackra och praktiska för att förändra utseendet och utöka funktionaliteten hos din ZenPad. ASUS ZenPad är mer än bara en pryl som du kan njuta av. Prisvärd lyx för alla.

ASUS ZenPad har en fantastisk design med inslag av ASUS företagsidentitet, vilket återspeglar Zen-filosofin. ZenPad-surfplattan är en verkligt mobil enhet som kan bäras med sig och användas var som helst, när som helst. ZenPad Audio Cover har avrundade hörn med metallram för bättre grepp.

ASUS ZenPad Tablet är helt optimerad för multimedieprogram. Den exklusiva ASUS Tru2Life2-tekniken gör det möjligt att automatiskt justera kontrast och skärpa för att förbättra färgskalan på skärmen. ASUS ZenPad-surfplatta har DTS-HD Premium Sound och SonicMaster-ljudteknik för en klar ljudupplevelse.

Zen Clutch Case, utformad som en fashionabel kopplingsväska, skyddar inte bara ASUS ZenPad, utan framhäver också ägarens stil. Den har en snygg, autentisk texturerad yta och finns i två färger, vit och svart.

ZenPad Audio Cover

ASUS ZenPad Tablet Cover

ASUS ZenPad Audio Cover är originalskyddet för ZenPad 7 Tablet PC.0 och ZenPad 8.0, med fantastisk ljudkvalitet för att titta på videor eller lyssna på musik. Den har fem inbyggda högtalare och en subwoofer som kan ge 5x surroundljud.1 att i

Sex gånger högre ljudstyrka än standardhögtalare för surfplattor. ASUS ZenPad Audio Cover kan också fungera som ett stativ när du tittar på video eller skriver. Upp till 6 timmars batteritid.

GX700

ASUS ROG GX700 bärbar dator

ASUS ROG GX700 är världens första bärbara dator för spel med en avtagbar vattenkylningsmodul ROG Hydro Overclocking System som är utformad för extrem överklockning, vilket kan få enhetens prestanda att nå upp till nivån för stationära spelsystem med de mest kraftfulla konfigurationerna. Kraftfull ny hårdvara med sjätte generationens överklockningsprocessor Intel® Core® K-serien och NVIDIA® GeForce® GTX™ 980 grafikkort. ASUS ROG GX700 är världens första bärbara 4K/UHD-notebook som kan leverera den högsta bildfrekvensen i moderna spel, även vid maximal upplösning. Med NVIDIA G-SYNC™-teknologi eliminerar den nya bärbara datorn tårar och minskar latenstiden.

ROG G752-serien

ASUS ROG G752 bärbar dator

Få en modern 6:e generationens Intel Core™ i7-processor och ett diskret grafikkort NVIDIA GeForce GTX 980M för snabb prestanda på den nya ASUS ROG G752. Den bärbara datorn kan konfigureras med upp till 64 GB DDR4-minne, för maximalt 64 GB. Den bärbara ASUS ROG G752-notebooken har ASUS G752-seriens unika

Aggressivt nytt färgschema i silver med kopparorange accenter. För maximal stabilitet och GPU-kylning använder den här bärbara datorn en kraftfull kylare med förångningskammare och kopparvärmeledningar. Ergonomiskt LED-bakgrundsbelyst tangentbord som känner igen upp till 30 samtidiga tangenttryckningar.

GL502-serien

ASUS ROG Strix GL502 bärbar dator

ASUS ROG Strix GL502 är den kompakta 15,6-tums bärbara datorn för spelare. Den bärbara ASUS ROG Strix GL502-datorn har den senaste fyrkärniga Intel Core i7-processorn och ett kraftfullt grafikkort, upp till NVIDIA GeForce GTX 980M. Den nya hårdvarukonfigurationen för bärbara datorer ger hög prestanda och full kompatibilitet med de senaste spelen. Lätt och kompakt design gör det lätt att ta med sig den överallt.

ASUS X456/556/756 bärbar dator

ASUS bärbara datorer VivoBook X456, VivoBook X556 och VivoBook X756

ASUS VivoBook X Series bärbara datorer finns i tre skärmstorlekar – 14, 15,6 och 17 tum – och i fem färger: Chocolate Brown, Navy Blue, Arctic Snow, Glamour Red och Icicle Gold. Displaylocket har en distinkt koppargrill, eller en ursprunglig koncentrisk cirkelstruktur. VivoBook X-seriens bärbara datorer har en högpresterande sjätte generationens Intel Core i7-processor, 16 GB minne, NVIDIA GeForce 940M-grafikkort, Full HD-skärm och ett banbrytande USB Type-C-gränssnitt.

För att minska förekomsten av trötthet i ögonen har ASUS utvecklat exklusiv Eye Care-teknik för att minska intensiteten av blått ljus med upp till 33 %. ASUS Splendid-tekniken hjälper till att justera skärmparametrarna enligt aktuella uppgifter och förhållanden. ASUS SonicMaster kombinerar hårdvara och mjukvara för en uppslukande ljudupplevelse.

ASUS Sabertooth Z170 MK1

ASUS TUF Sabertooth Z170 Mark 1 moderkort

ASUS TUF Sabertooth Z170 Mark 1 är ett ultratillförlitligt ATX-moderkort baserat på Intel Z170-chipset. Hållbara moderkort i TUF-serien har en mängd utvalda komponenter och avancerad teknik, inklusive ESD-skydd, som stöds av en femårig tillverkargaranti. Ett moderkort som är utformat med användbarhet dygnet runt i åtanke.

TUF Sabertooth Z170 Mark 1 moderkort är innovativt med rätt kombination av snabb prestanda och fantastisk hållbarhet, vilket ger det bästa av båda världarna. TUF Thermal Armor, ett högpresterande kylsystem, får ett nytt utseende och har nu svart och grått färgschema.

TUF Fortifier-plattan på ASUS TUF Sabertooth Z170 Mark 1 moderkortet förhindrar att brädet blir skevt. I/O-portskydd och täckremsor för expansionsplatser förhindrar att damm kommer in i dem. TUF ICe- och TUF Thermal Radar 2-teknikerna ansvarar för övervakning av kärnans temperatur och kylningseffektivitet. Med mobilappen TUF Detective 2 kan du styra din dator från din smartphone eller surfplatta.

ROG M8F

ASUS ROG Maximus VIII Formula moderkort

ASUS ROG Maximus VIII Formula är ett ATX-moderkort baserat på Z170-chipsetet.

I samarbete med vattenkylningsföretaget EK Water Blocks har ASUS ingenjörer skapat CrossChill EK, ett högeffektivt vattenblock med kopparkanal. Den kan också användas som en vanlig luftkyld kylfläns, men den kommer verkligen till sin rätt när den kopplas till en vattenkylningskrets: temperaturen på transistorerna på moderkortet kan sjunka så mycket som 23 grader.

ASUS Maximus VIII Formula-moderkortet har ett helt nytt Aura LED-bakgrundsbelysningssystem. Du kan också använda vanliga LED-remsor för att ge datorn mer personlighet och ljusstyrka. Styrning av bakgrundsbelysningen via en inbyggd styrenhet, vilket möjliggör ett brett utbud av visuella effekter. LED-lampornas färg kan t.ex. ändras i takt med musiken eller den aktuella temperaturen på processorn. ROG Armors speciella ”pansar” gör moderkortet mer robust och bidrar dessutom till att sänka temperaturen på moderkortets komponenter.

GameFirst Integrated Hardware tillsammans med Intels Gigabit Ethernet-kontroller för höghastighetsöverföring av data under onlinespel. ASUS 5-Way Optimization Technology får bästa CPU-prestanda med en knapptryckning. SupremeFX 2015 inbyggda ljudsystem, implementerat på moderkortet Maximus VIII Formula, innehåller högkvalitativa hårdvarukomponenter och mjukvarusvit för att leverera förstklassigt ljud.

ROG Claymore/Spatha

ASUS ROG Claymore gaming-tangentbord

ASUS ROG Claymore, det nya mekaniska tangentbordet för spelare med avtagbar nummerplatta. Den kommer att finnas tillgänglig i fyra olika modeller – användarna kan välja mellan röda, bruna, blå och svarta Cherry MX RGB-switchar. N-Key Rollover-tekniken hjälper tangentbordet att hantera ett obegränsat antal samtidiga tangenttryckningar. ASUS ROG Claymore Keyboard har ROG:s signatur med Maya-inspirerad design, kompletterad av den ursprungliga anpassningsbara

belysning av tangenterna. VivoBaby Monitor är också synkroniserad med ROG-serien, så att du kan använda snabbtangenter för att styra fläkthastigheten, överklocka CPU och minne, överklocka datorn och komma åt BIOS.

1-ROG-Spatha_03

ASUS ROG Spatha-mus för spelare

ASUS ROG Spatha är en ny spelmus optimerad för flerspelarspel. ASUS ROG Spatha mushölje av högkvalitativ magnesiumlegering. Har två oberoende knappar med Omron®-omkopplare som klarar 20 miljoner tangenttryckningar. 12 programmerbara knappar, inklusive 6 tumtouchknappar, gör det enkelt att anpassa muskontrollen för alla spelbehov. ASUS ROG Spatha-mus kan användas både trådlöst och trådbundet. Musen ansluts via USB till datorn och har en optisk sensor med en pollingfrekvens på 2000 Hz. Musens stil är originell och kompletteras av en anpassningsbar LED-bakgrundsbelyst design.

ASUS VivoMini VC-serien

ASUS VivoMini VC65 Series Stationära datorer

ASUS VivoMini VC65 är världens minsta stationära dator med upp till fyra lagringsenheter och RAID-kontroller. ASUS VivoMini VC65 gör det möjligt för ägaren att använda den som hemserver eller nätverksmonitor

lagring NAS . Modulär design ger dig upp till fyra hårddiskar, inklusive en valfri hårddisk eller optisk enhet. ASUS VivoPC VC65 drivs av Intels sjätte generationens Core™-processor.

Kompakt design med inbyggd nätadapter, Spatha kan monteras antingen vertikalt eller horisontellt, så den tar inte upp värdefullt utrymme. VESA-standardmontering på baksidan gör att VivoBaby kan monteras på baksidan av skärmen för en effektiv arbetsyta.

VivoBaby Monitor

ASUS VivoBaby

ASUS VivoBaby är en smart babysensor som mäter kroppstemperatur och hjärtfrekvens. Uppgifter i realtid skickas till föräldrarnas smartphone. Mobilappen meddelar dig när något går fel. Den kompakta storleken gör att den lätt kan placeras på barnets axel utan att det blir obehagligt.

P3-projektorserie

ASUS P3B-projektor

ASUS P3B är en bärbar, kort räckvidd, självförsörjande LED-projektor i ett kompakt och lätt paket som du kan ta med dig överallt. LED livslängd på 30 000 timmar. Denna projektor kan visa WXGA-upplösning 1280×800 med en maximal ljusstyrka på 800 lumen. Linsen med kort räckvidd möjliggör bildanvändning från 25″ till 200″ diagonal. ASUS P3B kan köra presentationer utan dator via HDMI/MHL Mobile High-Definition Link , USB, direkt från MicroSD-kort eller från din mobila enhet med ASUS Wi-Fi Projection-appen. Det inbyggda batteriet på 12 000 mAh gör att projektorn kan arbeta upp till 3 timmar på en enda laddning, och kan även fungera som ett externt batteri för mobila enheter.

ASUS LED E1-projektor

ASUS ZenBeam E1-projektor

ASUS ZenBeam E1 är en ny ultrakompakt LED-projektor som är kompatibel med bärbara datorer, surfplattor och smartphones. Med HDMI/MHL-stöd kan den här projektorn även fungera med ett större antal enheter, inklusive spelkonsoler. Projektor ASUS ZenBeam E1 har fått en fantastisk design med element av företagsidentitet ASUS, vilket återspeglar filosofin Zen – linsskyddet har ett mönster av koncentriska cirklar.

ASUS ZenBeam E1-projektor med DLP™-teknik genererar bilder med WVGA-upplösning 854 × 480 pixlar från 15 till 120 tum diagonalt. 150 lumen ljusstyrka.

Strömförsörjningen sker via ett integrerat uppladdningsbart batteri med en kapacitet på 6000 mAh, som även kan fungera som reservkraft för smartphone eller surfplatta. ASUS ZenBeam E1-projektorn har en kompakt storlek, så du kan alltid ta med den med dig.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Albin

    Vilka specifika ASUS-produkter vann Red Dot Design Award 2023 och vad var det som gjorde dem så framstående i designen?

    Svara
  2. Andreas

    Vilka ASUS-produkter har vunnit Red Dot Design Award 2023 och vad var det som gjorde dem så framstående inom design?

    Svara
  3. Marcus Rönnqvist

    Vilken åtgärd eller förbättring har ASUS implementerat på sina produkter för att vinna Red Dot Design Award 2023?

    Svara
Lägg till kommentarer