...

2015: WHIRLPOOL-KONCERNEN STÄLLDE UT PÅ IFA-MÄSSAN I BERLIN FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Berlin, den 3 september 2015 – Genom förvärvet av Indesit Företaget har Whirlpool Corporation, som har mer än hundra år på nacken, blivit Europas största tillverkare av hushållsapparater och har en ledande ställning på marknaderna i fem stora europeiska länder – Storbritannien, Italien, Frankrike, Polen och Sverige. Som en del av den nya Bubbelpool-koncernen kommer de fem varumärkena med en tydlig identitet och ett ömsesidigt komplement för första gången att vara närvarande på IFA – KitchenAid, Bauknecht, Whirlpool, Husqvarna och Indesit. De har alla samma koncept: ”24 timmar, ett liv p 6 dagar”.

Indesit

Indesit

Konceptet 24 timmar, Livet p dag

M. Deras liv, deras behov och deras Dr. Det är fokus för Whirlpool-koncernens fem varumärken som förenas av ett gemensamt mål: att göra varje dag speciella små, att väcka nya känslor och upptäckter, att göra det vanliga extraordinärt. Varje livshistoria-enkelt och enkelt-enkelt och enkelt, enkelt och enkelt, enkelt och enkelt.

Allt detta ledde till Whirlpool-konsernens monterkoncept p IFA 2015, som lyder:”24 timmar, livet p i dag”. Montern kommer inte bara att vara sv utställningslokal, utan en plats där företagets utställning kommer att utveckla berättelser från vardagen inför besökarna och fördjupa dem i en atmosfär fylld av spektakulära effekter. Standens utrymme och den tidsslinga som täcker alla 24 timmar kommer att vara de berättande element som hjälper besökarna att lära känna varje varumärke. Videoprojektionsväggar, skärmar, designelement, displayen av vitvaror och liveshower kommer att skapa sv mångfacetterad och interaktiv upplevelse som visar hur företagets överlägsna varumärken förändrar livet till det bättre – varje timme, varje dag.

Stora k-maskiner
Bubbelpool
Hotpoint-Ariston
SM-enheter f-enheter f-enheter f-enheter f-enheter f-enheter f-enheter
Indesit
Stora k-maskiner
Byggda apparater

De fem stora varum

För första gången ger IFA besökarna möjlighet att fördjupa sig i Bubbelpool-koncernens varumärkesvärld, upptäcka företagets nya produkter och futuristiska design och uppleva den sanna kärnan jag varje varumärke i dess portfölj.

Sedan starten 1919 har KitchenAid, premiummärket för hela sortimentet av köksmaskiner, kontinuerligt erbjudit passionerade matlagningsentusiaster de perfekta tekniska lösningarna för att hjälpa dem att frigöra sina talanger och ett komplett sortiment av stora och små apparater, bakmaskiner, köksredskap och tillbehör som perfekt kombinerar professionell prestanda, ikonisk design och en noggrant genomtänkt design av hd kvalitet.

P IFA 2015 presenterade KitchenAid nya produkter:

De skräddarsydda bänkskivorna jag rostfritt stål uttrycker KitchenAid-andan när den är som bäst – professionellt hantverk, hd kvalitet och ikonisk design – och utgör exempelvis engagerat sig i grunden för lyxkök som tillverkas individuellt och endast är unika.

Med det nya kylskåpet sida Vid Sida kan du fritt organisera ditt kök: du kan välja sv fristående modell, en infälld version med en gångjärnsdörr som har två frihetsgrader för perfekt integrering med fronten, eller en helt integrerad version där din sida Vid Sida smälter jag i köket utan sv enda spricka.

Artisan matberedare, den nya intelligenta allt-i-ett-modellen som riktar sig till B och proffs. Med 12 olika funktioner ers 4tter Artisan Jumbo blender fleraapparater p! en g: den kan hacka, krossa, hacka, mixa, vispa, emulgera och purera, kn.

Den nya mixern från Hantverkare med magnetisk drivteknik sätter en ny standard för blandare: med synd diamantformade 1,75 l-kanna driver mixerbladet ett kraftfullt magnetiskt virvelfält, vilket säkerställer snabb och grundlig mixning. Ett effektivt bladsystem, placerat i olika plan, kombinerat med en h 0gpresterande elmotor med en toppeffekt p 2,0 liter.med., att ingenienserna helt och hållet till knivarna F och exakt blandning. Det här är en av de snabba och mest effektiva apparaterna på marknaden.

Produkter från hela världen har alltid legat jag framkant när det gäller innovation och är därför alltid högt värderade av konsumenterna. De apparater från Whirlpool som visum på IFA-mässan är utformade för att visa på varumärkets uppdrag.

På IFA är märkets stolt över att kunna presentera:

Dess nya 6Sense LIVE, som anv 0nds i en hel rad Hush 0llsapparater: kylsk 0p, TV, torktumlare och diskmaskiner kommunicerar direkt med och 0ndaren och kommunicerar med varandra. Dessa modeller kan styras via en app som utvecklare av Whirlpool och som kan anv kimndas p 0 b iOS-och Android-prylar. Den ger stegvis v 0gledning om hur man anv 9nder apparater och fungerar som ett gr 4nssnitt med avancerade funktioner och unika nya funktioner som inte finländare i tidigare generationer av modeller, s att du kan styra dina apparater n 4R som helst och var som helst. Denna unika kollektions omfattar kylsk 4P Whirlpool Supreme NoFrost, TV xnumx maskin och torktumlare Supreme Care och diskmaskin PowerClean.

Efter den absoluta premien av Jet Chief-mikrougnen har Whirlpool utvecklat de nya MAX Chocolate-mikrougnarna. Teknik 6 SENSE och den exklusiva Crisp-funktionen för att skapa ytterligare funktioner. Nyheternas enkla användargränssnitt och intuitiva kontrollpanel ger fullständig återkoppling mellan användaren och mikrovågsugnen. Den eleganta, moderna Max Chocolate-kollektionen är inte bara en perfekt kombination av teknik och innovation, utan ocks av design: dess rundade form g, den unika p, marknaden.

Bubbelpooler SmartCook-space konstsamling av induktionshällar är helt ny på marknaden för inbyggda apparater. Exakta sensorer för temperaturkontroll, unika matlagningsprogram som hjälper dig att laga mat och flexibla värmezoner för dig som brinner för matlagning och strävar efter perfektion.

Standard för teknik 6 SENSE, SmartCook-serien var de f modeller för varje modell av marknaden med dessa funktioner. Modellerna i SmartCook Core + – kollektionen.

Efter mycket synd hyllade debut på IFA 2014 kommer Bauknecht-märket att ställa ut i Berlin för första gången i år som en del av Whirlpool-koncernen.

Bauknecht kommer att presentera nya produkter p IFA 2015:

Bauknecht kombinationer sin innovativa TV – och torkteknik i en enda apparat-och resultatet är perfekt, allsidig V av textilier. Den nya TV: n, och torktumlaren, den ekonomiska ekonomin och skonsam mot tyger, inklusive ull. Tack vare den elektriska ProSilent-motornväljare och centrifugeringstyst och vibrationsfri. SoftMove-teknologin skyddar tygfibrerna med hjälp av sv speciella små trumspinnfunktion jag varje program, medan SteamCare fräschar upp och räta upp kläderna med ånga på ett utmärkt sätt.

En annan nyhet för TV-apparater för 40 centimeter bred – män med alla de f – modeller som fullstoramodeller har. Med en trumkapacitet på upp till 7 kg kan den hantera även sv ganska stor mängd tvätt. Sensorteknik k 0nner av maskinens laststorleks-och passarprogram d 0fter, vilketsparar upp till 50 % vatten, energi och tid.

Husqvarna är ett attraktivt och beprövat varumärke som låter gräva välja ditt eget sätt att göra saker hemma. Sv djup kunskap om och förståelse för konsumenternas behov ligger till grund för utvecklingen av helt innovativa och intelligenta apparater som utmärker sig för synd exceptionellt höga prestanda, sina avancerade funktioner och sin unika och raffinerade design.

P IFA 2015 visar Hotpoint upp nya produkter:

Den nya generationen av kyl – och frysdiskar med flera dörrar: Med ny teknik, en stor inomhusvolym på 385 l och en bredd på 70 cm erbjuder kyl – och frysdiskar med flera temperaturzoner perfekta förutsättningar för att hålla maten fräsch och god när den fryses och tinas upp utan att ta upp värdefullt utrymme.

Den nya kyl – och frysboxen MTZ är viktigt för viktiga standarder som Hotpoint-tekniska lösningar: H, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M, M. Den kombinationer innovation, avancerad teknik, elegant design och enast.

Ytterligare ett nytt tillägg till varumärkets sortiment av matlagningsmaskiner: den nya DAG 1-serien från Husqvarna förlänger matens näringsvärde jag upp till 14 dagar. Även de känsligaste produkterna håller sig garanterat fräscha längre tack vare etylenfiltret som förhindrar mögel och bakterier.

Med funktionen Save Defrost s 4kerhetsavfrostning kan maten tinas upp vid en l 0gre temperatur 4 kg C, vilket förhindrar reproduktion av bakterier och eliminerar skador på cellulära vävnader. Och slutligen tar Hotspot hand om frusen mat: vi pratar om den innovativa Super Freeze fast frysningstekniken, liksom teknik som gör att du kan frysa mat, även om de just har kokats.

Husqvarna presenterar sv innovativ tvättmaskin som kan uppfylla konsumenternas viktigaste behov och som är tillräckligt smart för att uppfylla deras individuella behov: att avlägsna envis smuts från kläderna utan att skada vare sig fibrerna eller miljön, att hålla färgerna långvariga och utan att slösa energi, allt detta med en enda apparat och med bästa kvalitet. Maskinen är en veritabel tvättrevolution och gör det effektivt, även vid låga temperaturer, tar bort över 100 typer av fläckar vid bara 20 °C och bevarar tygets färg och struktur: detta är möjligt tack vare den kombinerade användningen av teknikerna direktinsprutning och Digital rörlig.

Hotpoint introducerare ytterligare en innovation inom TV-apparater: Aqualtis Färgvård. Med den nya Aqualtis Colour Care TV-och torktumlaren har Hotpoint omdefinierat TV-spel: dess multi Colour-program tar inte bara bort smuts, utan skydd ocks-spel och ljusa F-spel. Denna modell utmärker sig både genom synden distinkta design och sin utmärkta funktionalitet, som säkerställer att färgade tyger inte förlorar synd ljusstyrka.

Varumärket lanserar också nya produkter för köket: Husqvarna introducerar en ny space konstsamling av premiumugnar som inte bara garanterar perfekta matlagningsresultat utan också ger konsumenten glädje. De nya ugnarna garantier utm 0rkta resultat och har O xnumx xnumx xnumx prestanda tack vare de senaste innovationerna och den avancerade tekniken. Den moderna elektroniken och Multiflow-systemet, som v varje tum av kaviteten J 0m och h 0ller temperaturen konstant, G är godare och säkra och skorpan krispigare. Tillg med eller utan f.

Indesit erbjuder l kan göra det lättare för hela familjen att leva och roligare f hela familjen.

P IFA presenterar m IFA seriehur man vill ha en ny serie av produkter som är lika med B IFA robusta och praktiska:

Indesit introducerar den första ugnen på marknaden som gör att du kan laga mat utan ansträngning och med perfekt resultat, konsekvent enligt dina förväntningar och utan risk för att göra ett misstag. Tack vare den exakta och jämna temperaturkontrollen och den exklusiva Turn&Cook-funktionen kan alla laga mat utan att behöva tänka på att välja rätt matlagningsprogram. Ugnens användarvänliga design gör den lätt att använda tack vare den stora digitala displayen och den lättnavigerade programmenyn.

De nya kylskåpen från Indesit uppfyller de viktigaste behoven hos sv familj: de är lätta att använda och har justerbara och flyttbara innerutrymmen som ger tillräckligt med utrymme för att alla produkter ska kunna förvaras på ett säkert sätt. Flexi använd boxen, No Frost-systemet, l BTR i frysfacket och Multi Task-zonen kombineras f PTR att ge h PTG prestanda. NoFrost säkerställer att alla produkter bevaras under bästa möjliga förhållanden, även om de inte packas jag förväg. Den nya Flexiuseboxen är en exklusiv behållare för optimal matförvaring som är lätt att ta bort och sedan ställa in på två höjdnivåer.

Mer diskutrymme, fler program som passar alla konsumenters behov och en mer ekonomisk användning av vatten och energi – det är de viktigaste fördelarna med Indesits nya diskmaskin, som är utformad för att möta familjens vardagliga behov och erbjuder praktiska lösningar som minskar tid, ansträngning och pengar. Den innovativa eXtra-tvättcykeln är ett unikt program som gör det möjligt att diska även stora rätter. De nya vattenspridarna är utformade så att de bästa vattenstrålarna levereras till varje hörn ’ av maskinens inre hålighet.

Indesit introducerar Min Tid-serien, en ny space konstsamling av hushållsapparater som är utformad för människor vars dag är fylld av många saker att göra och som ständigt har ont om tid. D-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B-B. Den nya serien handlar om innovativa produkter och tillbehör-TV-apparater och TV-apparater-med UTM-verktyg och unik design.

Den nya Indesit Innex TV-apparater och torktumlare erbjudanden den b-apparater l-apparater f-produkter varje dag: tv-apparater och tork i ett svep. En knapptryckning för att sl – och torkcykeln, v ETT program för att aktivera den dagliga TV-och torkcykeln. Innex erbjuder ocks BKK m BKK andra f bkkkkkkkkkkk. Den största dörren på marknaden gör det lättare att fylla på tvätten jag trumman. Airfresh är det snabbaste sättet att fräscha upp dina kläder på bara 30 minuter och du kan välja mellan arbetskläder, mat och fritid för att tvätta dina kläder med minimal energiförbrukning.

SM-enheter f-enheter f-enheter f-enheter f-enheter f-enheter f-enheter

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Victor

    Vad presenterade Whirlpool-koncernen på IFA-mässan i Berlin 2015 och hur var deras upplevelse av att delta för första gången?

    Svara
  2. Molly Åkesson

    Vad presenterade Whirlpool-koncernen på IFA-mässan i Berlin 2015 och hur var deras reaktion på att delta för första gången?

    Svara
Lägg till kommentarer