...

2023 – Årets resultat, vår version

Framåt mot 2023! Säg adjö till 2023, som redan är på väg att bli ett förflutet.

Intressant för 2023 i världen av hushållsapparater?

Vad har 2023 överraskat och påmint dig??

rekommenderas av konsumenten

ÅRETS GENOMBROTT

Under 2023 finns det flera intressanta nya produkter som sticker ut bland liknande enheter.

  • Hoover KEEPHEAT: lagas på lördag, äts på onsdag

Hoover KEEPHEAT

Våren 2023 var det premiär för den nya HooverKEEPHEAT-ugnen, en apparat där maten alltid är redo att serveras.

Tillverkarna försäkrar att tack vare Exever-tekniken tillagar ugnen inte bara maten utan bevarar den också utan att den förlorar sin smak, så att den tillagade maten är klar att äta när som helst. Livsmedlets arom, smak och näringssammansättning bevaras helt och hållet. Detta är möjligt tack vare att man har infört särskild teknik för tillagning och förvaring vid låga temperaturer 62 °C eller 70 °C , beroende på produkt.

Tillverkarens idé är att du med hjälp av en Hoover KEEPHEAT-ugn kan laga din favoriträtt till exempel en ledig dag när du har mer tid över, och äta den under veckan och njuta av dess oförändrade smak och arom.

Den här apparaten kommer att vara tillgänglig för europeiska kunder under Q2 2023.

Priset för stylerna är 799 € till 899 €, beroende på konfiguration.

Vi får se 2023

, Kommer HooverKEEPHEAT att efterfrågas av europeiska kunder?.

  • Faber: slag buller aggression

faber onix

Faber-fläktkåpor – en symbol för den senaste tekniken.

Alla 2023 års modeller är exemplariska.

Bland det stora antalet tekniska upptäckter vill jag lyfta fram teknikerna Sil-K ACT och Sil&Still, som gör det möjligt för kåporna att fungera med minimala ljudnivåer och vid lägre frekvenser.

Minskning av buller är en trend under de senaste åren.

Faber-huvudena är tysta men ändå kraftfulla och är framtidens apparater som finns tillgängliga idag.

Hur bullernivån från hushållsapparater kommer att minskas,

Vi får se under 2023

.

  • Dyson Airwrap: för snygga skönheter

dyson

Alla damer vet: du kan inte ha vackert hår utan varm styling, men varm styling är fienden till tjockt hår.

Det händer, 2023 har Dyson presenterat en ny utveckling inom skönhetsbranschen: Dyson Airwrap styler, som skapar styling med icke-varma luftströmmar.

När du väl har valt ett munstycke för att skapa den look du vill ha, gör kombinationen av kraftfullt luftflöde och en känslig temperaturinställning det enkelt att styla utan extrema temperaturer, vilket sparar tid och förhindrar att håret trasslar in sig.

Dyson Airwrap styler är utrustad med temperaturkontroll. Den inbyggda termistorn mäter temperaturen upp till 40 gånger per sekund, överför data till mikroprocessorn och justerar värmen vid behov. På så sätt utsätts håret inte för extrema temperaturer.

Och det är inte ett koncept. Dyson Airwrap till salu nu. Priset är visserligen fortfarande 10 gånger högre än för en vanlig hårtork.

Kommer det att dyka upp produkter med liknande egenskaper?,

se under 2023

.

ÅRETS TEKNIK

  • Som vi förutspådde är beviset här

    , År 2023 har nästan alla företag som tillverkar rengöringsutrustning introducerat upprättstående dammsugare. Nyheterna är oändliga.

bosch

Topptrender: 2 batterier ingår och möjligheten att rengöra utan att ständigt trycka på en knapp.

  • Och ytterligare en sak som vi förutspådde blev sann: grillarna blomstrar.

redmond

Grillar med automatiska program för stekar i olika grillnivåer och mer blygsamma produkter som kräver en kontrollerad tillagningsprocess är efterfrågade av både fans av grilldelikatesser och hälsomedvetna kockar.

Vårt grilltest omfattade ett brett utbud av modeller.

Dessutom har en av grillarna blivit en deltagare i fototävlingar och en inspirationskälla för snygga ögonblicksbilder.

bbk

Foto av Alexey LUKIN.

Kommer grillarna att fortsätta att öka i popularitet eller kommer nya matlagningsredskap att ersätta dem?,

Se den 2023

.

ÅRETS GLAMOUR

Den italienska tillverkaren av vitvaror Smeg betraktar alla vitvaror som konstföremål.

smeg

Smegs vitvaror är målade av Dolce & Gabbana och fasaden på det ikoniska FAB 28 har Musse Pigg, som fyller 90 år i år.

FAB 28

Varje FAB 28 RDMM3 i begränsad upplaga förkroppsligar originalskissen med Musse som lekfullt sträcker sig efter kylskåpshandtaget. Serien består av totalt 90 modeller – var och en av dem minner ett år i Mickeys liv, med början från hans episka debut 1928 som gjorde honom till ett riktigt samlarobjekt. Därför har varje kylskåp en silverplakett som anger dess unika nummer.

Dessutom har SMEG lanserat en kollektion av FAB32-kylskåp i begränsad upplaga med tryck av den hyllade gatukonstnären Thierry Noir. Den här konstnären ögnade upp sina färdigheter på Berlinmuren i början av 80-talet. Varje dag i fem år har Noir haft uttrycksfulla tecknade figurer på väggen. Behovet av att arbeta snabbt – varje gång han satte penseln mot väggen riskerade konstnären att bli skjuten av DDR:s patrullvakter – ledde till Thierrys distinkta stil: han målade enkla figurer från en enda fast linje i flera ljusa, uttrycksfulla toner. Han kallade sitt sätt att teckna för ”den snabba formens manifest”.

Thierry Noir

Bland årets nya produkter finns en brödrost i den brittiska flaggans färg.

Smeg brödrost

På det hela taget har Smeg återigen visat att design är en stil och ett sätt att leva.

Vilka nya produkter kommer företaget att lansera??

Vi får se 2023/

ÅRETS EVENEMANG

Under 2023 gick Hisense officiellt in på den Svenska marknaden: tillverkare av tv-apparater, kylskåp, frysar, tvättmaskiner, luftkonditioneringar.

hisense

Timingen var inte en tillfällighet: VM var ett tillfälle för företaget att höja sin profil och bli ett igenkännbart varumärke för miljontals ryssar.

I somras överraskade Hisense ännu en gång genom att äga det populära europeiska varumärket Gorenje och utvidga sitt sortiment till att omfatta inbyggnadsapparater och små köksmaskiner.

En intervju med

av Anton Kharin, vice vd för försäljning och marknadsföring

Läs här.

I framtiden planerar företaget att förutom vitvaror även introducera smartphones i eget namn, som sedan länge säljs på de asiatiska och europeiska marknaderna.

Hur kommer Hisense att känna sig på den Svenska marknaden?,

Vi får se under 2023.

ÅRETS PERSON

Alla ryssar känner till LG-varumärket.

Många minns att denna tillverkares utrustning tidigare hette Gold Star. Under 2023 kom LG SIGNATURE-märket – apparater i premiumklassen med den senaste tekniken.

tatiana shakhnes

Kommunikationsdirektör för LG

Tatyana Shakhnes är inte bara en av upphovsmännen till dessa varumärkens framgångar på den Svenska marknaden, utan också skapare av betydande offentliga projekt,

medlem av samordningscentret för blodgivare under Svenska federationens offentliga kammare, vinnare av medaljen från det federala medicinska och biologiska organet ”För främjande av blodgivning” och det Svenska hälsoministeriets märke ”Mercy”

.

2023 organiserade företaget tillsammans med den italienska arkitekten och designern Alessandro Mendini utställningen LG SIGNATURE Russian Art Week på MMOMA Stockholm Museum of Modern Art ;

rostov

höll gemensamma givardagar med FC Lokomotiv, FC Rostov och Eldorado,

rostov

presenterade ett utbildningsprogram som en del av Goodwill Generation-skiftet, samt en rad aktiviteter som rör hälsosam livsstil, blodgivning, volontärarbete vid ungdomsforumet ”The Territory of Senses at Klyazma” – och detta är bara en liten lista över företagets socialt betydelsefulla projekt.

Och vad mer kommer Tatiana Shakhnes att hitta på och ge liv åt?,

vi får se 2023.

ÅRETS FÖRHOPPNING

Det är trevligt att det i våra svåra tider finns apparater från Svenska tillverkare.

moroz frostor

Egen fabrik, unik utveckling gör det möjligt för företaget att skapa en produkt som efterfrågas på både inhemska och utländska marknader.

Intervju med

med Ruslan Voloshkin, kommersiell direktör för FROSTOR GROUP Ltd

Läs här

.

  • REEX har utökat sitt produktsortiment: förutom kylmaskiner, ugnar och kokplattor finns nu även små apparater.

reex

Läs mer

Vi får se under 2023

.

ÅRETS MOLLYWOOD

Tyvärr fanns det 2023 många kandidater till denna titel.

Men De’Longhi slog dem alla. Jag är säker på att denna tillverkare har några intressanta nya produkter, men representationen har inte berättat om dem för någon.

Förvänta dig ljusa premiärer!

Vi får se under 2023.

ÅRETS BESVIKELSE

Media Markt Russia lämnade den Svenska marknaden.

mediamarkt

I slutet av juni sålde Mikhail Gutseriyevs Safmar-koncern till det tyska företaget Media Markt Saturn en andel på 15 procent i elektronik- och hushållsapparatskedjan M.Video, samtidigt som man fick kontroll över Media Markt Russia.

Vem kommer att ersätta dem??

Det får vi se under 2023.

ÅRETS PROGNOS

Våra hem blir smartare.

Applikationer med fjärrkontroll, matlagningsrecept och underhållstips finns hos nästan alla tillverkare av hushållsapparater i alla prisklasser.

redmond

Kylskåp kontrollerar matens färskhet, tvättmaskiner ger råd om hur man tar bort fläckar, ugnar lagar mat och talar om för dig vad du ska laga och hur du ska laga det.

umn dom

Vår prognos är att alla aktiva invånare i Svenska storstäder under 2023 kommer att ha minst en app för att styra en hushållsapparat på sin smartphone.

Vi får se under 2023.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Niklas

    Hej! Jag undrar vad den här ”vår versionen” av årets resultat för 2023 innebär. Kan du förklara mer om vad som har förändrats eller förbättrats jämfört med tidigare års resultat? Tack på förhand för din förklaring!

    Svara
  2. Emanuel Dahlén

    Hej! Jag undrar vad som ligger bakom ”Årets resultat, vår version” för år 2023? Finns det några specifika mål eller förväntningar som ni har satt upp för att nå detta resultat? Vilka strategier eller initiativ har ni planerat för att säkerställa framgång? Ser fram emot att höra mer om detta! Tack!

    Svara
Lägg till kommentarer