...

Acers spelinnovationer på IFA 2023

Vid nästa@acer Global Press Conference på IFA Berlin idag presenterade Acer den nya Acer OJO 500 mixed reality-hjälmen samt ett antal nya produkter i spelprogramserierna Predator och Nitro. Dessa inkluderar ultrahögupplösta bildskärmar med utmärkt färgåtergivning, en helt ny modulär gamer’s chair och en uppsättning speltillbehör.

Acer

Acer Nitro speltillbehör

Nitro-serien av prisvärda speltillbehör omfattar:

* Acer Nitro-mus med 4000 dpi sensorupplösning och sex anpassningsbara känslighetsinställningar, sju tangenter, Burst Fire-knapp och stöd för acceleration upp till 20G;

* Acer Nitro-membrantangentbord med flerfärgad bakgrundsbelysning och multimediatangenter;

* Acer Nitro-headset med huvudband av stål, bullerresistenta öronkuddar, 50 mm drivrutiner med kraftfull bas och en smal riktad mikrofon

* En lätt, vattentät Acer Nitro-ryggsäck för att bära din bärbara dator, surfplatta och tillbehör;

* Acer Nitro-musmatta med halkskydd.

Den första Windows Mixed Reality-hjälmen med hopfällbar design

Den unika designen för Acer OJO 500 gör det möjligt att ta bort linsen och huvudbandet för enkel förvaring och rengöring. Detta är särskilt användbart i affärer, där det är viktigt att varje kund får en ren hjälm.

Hjälmen finns med antingen ett hårt eller mjukt huvudband och har en säker och bekväm passform. Den vadderade remmen är maskintvättbar1 och den stora hårda remstoppningen hjälper till att hålla hjälmen stadigt och säkert på plats. Hjälmen kan dessutom vridas så att du kan stanna på plats för att prata med andra eller svara i telefonen.

Med IPD-hjulet kan du anpassa vyn

För ultimat klarhet har Acer OJO 500-hjälmen ett inbyggt justeringshjul för avståndet mellan pupillen och displayen IPD och en smartphone-app som mäter det. Med Acer IPD-mätaren och Acer IPD-indikatorn kan du justera avståndet för att få en tydligare bild.

Två anslutna 2,89-tums LCD-skärmar med hög upplösning ger ett brett synfält på 100 grader och en upplösning på 2880×1440. Uppdateringshastigheter på upp till 90 Hz garanterar en klar och realistisk bild och en imponerande Mixed Reality-upplevelse.

Datorer och kringutrustning

Det inbyggda ljudsystemet gör det möjligt att slippa använda hörlurar

MR-hjälmen har för första gången ett ljudsystem som använder en patenterad ljudrörsdesign. Headsetet riktar ljudet från de inbyggda högtalarna till användarens öron. Den här unika lösningen ger dig en imponerande upplevelse utan att vara helt bortkopplad från din omgivning, vilket är idealiskt för offentliga utrymmen där det är viktigt att ha kontroll. Inbyggt ljudsystem med inbyggda högtalare, patenterat ljudrör och mikrofonset. För de situationer där det krävs avskildhet eller djupare nedsänkning finns det möjlighet att använda inbyggda hörlurar med ett hårt band eller hörlurar med ett mjukt band som du själv väljer.

Enkel installation med spårning inifrån och ut

Inside-out tracking inkluderar hjälmmonterad kamerainstallation som eliminerar behovet av att borra hål eller installera utrustning från tredje part. När hjälmen ansluts till en Windows Mixed Reality-kompatibel dator installeras den nödvändiga programvaran själv. Installationen är snabb och enkel på cirka 10 minuter.

Spårning i sex positioner inkluderar framåt/bakåt, upp/neråt, vänster/höger samt kast, vridning och svängning. Hjälmen är utrustad med en 4 meter lång kabel som ger gott om utrymme för att manövrera och ansluts till din dator via HDMI 2-kontakten.0. Data hämtas via USB 3-port.0.

Rörelsekontroller ingår

Ett av Acer OJO 500-paketen innehåller två Bluetooth-motionskontroller som synkroniseras med hjälmen. Dessutom ingår en Windows 10-knapp, en pekplatta och en greppknapp som hjälper användaren att interagera med digitala objekt i blandad verklighet.

Windows Mixed Reality

Mer än 2 500 spel finns redan tillgängliga för Windows Mixed Reality på plattformarna Steam VR och Microsoft Store. Windows-baserad dator krävs för att ladda ner dem.

Pris och tillgänglighet

Predator XB273K-skärmen kommer att finnas tillgänglig i Europa under Q4 2023 till ett rekommenderat pris på €1499.

Monitorer i Acer Nitro-serien blir tillgängliga i Europa under Q4 2023: Acer Nitro XV273K till rekommenderat pris €1049 kronor, Acer Nitro XV272U kostar $599 och Acer Nitro XF272U kostar $599 €529.

Tillbehören till Acers Nitro-serie kommer att finnas tillgängliga i Europa under Q4 2023: musen till det rekommenderade priset av €34,99, medan tangentbordet kostar €59,99, headsetet kostar 59,99 €49,99, ryggsäcken kostar 49,99 €39,99, mattan kostar 39,99 €19,99.

Acer OJO 500 lanseras i november. Priset är från 399 dollar i Nordamerika och från €499.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Albin

    Jag undrar vilka spelinnovationer Acer kommer att visa på IFA 2023? Har de några spännande nyheter att presentera?

    Svara
  2. Emil

    Vad är några av de spännande spelinnovationerna som Acer presenterade på IFA 2023?

    Svara
  3. Alexander Wiström

    Vilka spelinnovationer presenterade Acer på IFA 2023 och vilka specifika egenskaper gör dem unika och spännande?

    Svara
Lägg till kommentarer