...

AeroCool Advanced Technologies lanserar Aero 1000 gamingcase

Stockholm, 23 april 2015. – AeroCool Advanced Technologies AAT , världens ledande tillverkare av datorhöljen, nätaggregat, tillbehör och kringutrustning, presenterar den nya Aero 1000. Nya produkter finns i svart och vitt.

Datorkomponenter

AeroCool

Datorer och kringutrustning

AeroCool

AeroCool Aero 1000 spelhöljen

Chassit, som är inriktat på spelmarknaden, mäter imponerande 210 mm x 463 mm x 450 mm och är 0,8 mm tjockt stål. Designen är minimalistisk och riktar sig till personer som bryr sig om substans. Det finns ett stort akrylfönster på den vänstra sidopanelen, så att du kan övervaka systemet på avstånd.

Aero 1000 drar nytta av effektiv kylning och förbättrad ventilation. Kapslarna kan rymma CPU-kylare på upp till 170 mm. Levereras med tre 120 mm fläktar på fram- och baksidan, som kan kompletteras med ytterligare två 120 mm eller 140 mm fläktar om så önskas. Den sistnämnda kan monteras ovanpå eller lämna utrymme för en 240- eller 280 mm vattenkyld kylfläns.

Topp- och frontpanelerna är försedda med speciella galler som är magnetiskt fästade och som låter luften strömma över hela ytan. Galler är lätt avtagbara och ger tillgång till dammfiltren.

Aero 1000 kan rymma ATX-, microATX- och mini-ITX-moderkort, de längsta grafikkort med en längd på upp till 410 mm och ett nätaggregat med en längd på upp till 220 mm. Sju platser finns för expansionskort på upp till 290 mm.

Två fack för 5,25-tums enheter. Väskan rymmer fem 3,5-tums och två 2,5-tums hårddiskar. Alla fack är utrustade med speciella gummifästen för att förhindra vibrationer i enheterna.

På den övre panelen finns 2 USB 3.0, strömbrytare, hörlurs- och mikrofonuttag, medan den vänstra sidan har ett stort akrylfönster för övervakning av systemet.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Victor

    Kan du rekommendera Aero 1000 gamingcase från AeroCool Advanced Technologies? Är det värt att investera i detta gamingchassi för min datorsetup? Tack på förhand för din åsikt!

    Svara
  2. Jesper

    Hej, jag undrar om AeroCool Advanced Technologies Aero 1000 gaming case har bra luftflöde och tillräckligt med utrymme för att rymma stora grafikkort och kylare? Tack på förhand!

    Svara
  3. Johan Berg

    Vad skiljer Aero 1000 gamingcase från andra produkter på marknaden? Är det värt att investera i detta spännande spelväska från AeroCool Advanced Technologies?

    Svara
    1. Victor

      Aero 1000 gamingcase skiljer sig från andra produkter på marknaden genom sin höga kvalitet, innovativa design och användarvänliga funktioner. Med en robust konstruktion, optimal kylningssystem och mångsidiga anpassningsmöjligheter är detta ett idealiskt val för seriösa gamers. Det är definitivt värt att investera i denna spelväska från AeroCool Advanced Technologies om man är ute efter en pålitlig och effektiv lösning för sitt spelande.

      Svara
Lägg till kommentarer