...

AeroCool DS230 Silent Case på Gamescom 2023

Stockholm, 19 augusti 2023. – AeroCool Advanced Technologies AAT , världens ledande tillverkare av datorhöljen, nätaggregat, tillbehör och kringutrustning, introducerar den nya DS230 från sin Dead Silence-serie. AeroCool visar en ny produkt på den populära Gamescom-mässan som äger rum i Köln, Tyskland. DS230 kommer att finnas tillgänglig från den 18 till 21 augusti i AeroCools och Casekings gemensamma monter B051 i hall 8.1. Besökare och mediepartners kommer också att kunna kolla in företagets andra produkter där.

AeroCool

Tyst och elegant: DS230 höjer ribban igen

Efter den stora framgången med DS Cube, DS200 och DS high-end fläktarna från Dead Silence-serien har Fischer beslutat att lägga till ytterligare en modell till sitt produktsortiment. DS230 behåller de bästa egenskaperna från föregångaren DS200 med sin eleganta design och utmärkta ljudisolering. Sidopanelerna och det avtagbara locket på fodralet är täckta med två lager ljudisolerande material. DS230 har också ett nytt LED-bakgrundsbelysningssystem med 7 färger och tre driftlägen på, av och andningsläge . Den är ansluten till en PWM-fläktkontrollpanel som är förinstallerad i höljet och som stöder upp till 6 enheter och kan ändra färgen på lysdioderna beroende på fläktarnas rotationshastighet.

Aerocools ingenjörer optimerade konstruktionen av DS230 för att utnyttja varje centimeter av dess inre utrymme maximalt. Separata fack för nätaggregat, hårddiskar och tillbehör minskar luftflödet och gör att alla kablar är lättillgängliga. DS230 har tillräckligt med utrymme för två 2,5-tums och tre 3,5-tums enheter, grafikkort med en längd på upp till 413 mm och en CPU-kylare med en höjd på upp till 170 mm. Vattenkylningsradiatorerna kan placeras på framsidan eller toppen av DS230. Konstant luftflöde säkerställs av en 120 mm PWM-fläkt som är förinstallerad på frontpanelen.

I företagets monter visas också två DS230:or som målats av den berömda konstnären Ron Lee Christianson från American Blue Horse Studios. AeroCool Touch-2100 är den senaste versionen av Skyrim-fanbrickan med ett välbekant Skyrim-motiv, och den andra är inspirerad av Game of Thrones. Dessutom kan Facebook-användare delta i utlottningen av ett Skyrim-chassi, vars värde idag är 1 500 dollar.

Tillgänglig för försäljning i september 2023. Vinn ett unikt DS230-fodral med aerografi.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Samuel

    Hej! Jag undrar om AeroCool DS230 Silent Case kommer att finnas på Gamescom 2023? Är intresserad av att få se och testa det. Tack på förhand för svaret!

    Svara
  2. Oliver Holmgren

    Kan du ge mig mer information om AeroCool DS230 Silent Case som visades på Gamescom 2023? Jag är nyfiken på dess funktioner och pris. Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer