...

Ansökningsomgången för NIKON-fototävlingen 2023-2023 är nu öppen

Nikon börjar ta emot bidrag till Nikon fototävling 2023-2023. Anmälningar tas emot från och med den 18 oktober 2023 kl. 18.00. Fram till kl. 17.00 den 31 januari 2023. tider och datum är i centraleuropeisk tid .Den internationella Nikon fototävlingen ger yrkesverksamma och amatörer möjlighet att lära känna varandra och bidra till fotografiet.

Nikon D850 översikt och testbilder

Nikon

Tian Yuan Yuan ”Break Time”, vinnare av Nikon fototävling 2023-2023

Neville Brody omvald till juryordförande

Juryn för Nikon Photo Contest 2023-2023 kommer för andra gången i rad att ledas av art director Neville Brody. Under en karriär som sträcker sig över mer än trettio år har Brodys framgångar sträckt sig från att designa skivomslag till att skapa varumärken för internationella företag. Många konstnärer och fotografer har lyssnat på honom inom många olika genrer och discipliner. Han har återigen fått posten tack vare att han lyckades samordna en internationell jury bestående av personer med olika perspektiv på konstnärligt skapande, och han visade sig också vara mycket populär bland förra årets deltagare.

Kommentar från Neville Brody: ”Jag har de bästa minnena från Nikon Photo Contest 2023-2023, där jag var ordförande för juryn. Han gav mig många nya idéer. Det fanns många bra bidrag och diskussionerna var mycket känslosamma. Jag tyckte verkligen om förra årets evenemang och vill tacka alla som deltog. Jag hoppas att nästa tävling kommer att bli ännu mer livlig och spännande.

Namnen på de återstående domarna kommer att meddelas vid ett senare tillfälle.

Nikon fototävling 2023-2023 kategoriöversikt

Den 37:e Nikon fototävlingen kommer att hållas i tre kategorier: Open, Next Generation och Short Film.

Temat för årets öppna kategori är förändring. Vi lever i en tid av stora förändringar – i arbetslivet, livsstilen och klimatet – och Nikon bjuder därför in deltagarna att dela med sig av sina åsikter om relaterade fenomen.

Temat för kategorin Next Generation, som är öppen för fotografer som är 25 år eller yngre, är Identitet. Vi vill ta reda på hur den yngre generationen ser på frågan om självupptäckt.

Tema för kortfilmskategorin – Hopp. Sökande som är intresserade av denna kategori uppmanas av Nikon att skicka in verk som uttrycker en optimistisk syn på mänsklighetens framtid.

Inträdesvillkor och behörighetskrav

Vår tävling är öppen för både professionella och amatörfotografer. Inga begränsningar avseende ålder, kön eller bosättningsland.

För mer information om kategorier, regler för deltagande, bedömningsförfarande, utmärkelser och priser, se. på vår webbplats: nikon-photocontest.com/en/.

Vinnarna i Nikon fototävling 2023-2023 kommer att tillkännages vid en prisceremoni i augusti 2023.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Emil

    Hej! Jag undrar vilket tema fototävlingen har i år? Tack på förhand!

    Svara
  2. Niklas

    Hej! Jag undrar när sista datumet är för att skicka in min ansökan till NIKON-fototävlingen 2023-2023? Tack på förhand!

    Svara
  3. Vincent Larsson

    Hej, när är sista datumet för att skicka in ansökan till NIKON-fototävlingen 2023-2023? Tack på förhand för svaret!

    Svara
Lägg till kommentarer