...

ARCHOS presenterar ny surfplatta på MWC 2023

ARCHOS, den europeiska tillverkaren av mobila enheter och smarta prylar, presenterar ARCHOS 101 Saphir, en stryktålig 2-i-1-säker surfplatta med tangentbord. Precis som den populära ARCHOS 50 Saphir rugged smartphone är denna nyhet främst avsedd för vandrare och cyklister samt för personer som ofta arbetar utomhus.

Datorer och kringutrustning

Surfplattan har en 10,1-tums HD IPS-skärm, en 4-kärnig processor, 1 GB RAM och 16 GB internminne. Dessutom har ARCHOS 101 Saphir två kameror, inbyggd GPS-mottagare, USB Type-C- och mikro-HDMI-kontakter, och hela nyhetens ”fyllning” skyddas av ett hållbart slagtåligt hölje. Företaget kommer att visa upp surfplattan på MWC 2023, som äger rum nästa vecka, och ARCHOS 101 Saphir kommer att säljas i början av sommaren. Surfplattan kommer att kosta uppskattningsvis 150 euro.

Även i hemmet är fall, stötar och vatteninträngning i olika elektroniska prylars hölje mycket kostsamma för familjens budget. Men nu är vandring och cykling på topp, och den moderna användaren lämnar inte hemmet utan sin favoritplatta i ryggsäcken. Även yrkesverksamma som ständigt arbetar utomhus upptäcker att med en robust och produktiv pryl ökar deras produktivitet ”på fältet”.

Datorer och kringutrustning

2009 var ARCHOS först med att lansera en Android-surfplatta. Dessutom drar den nytta av den stora erfarenheten hos ARCHOS dotterbolag, Logic Instrument, som är ledande inom robusta inbyggda och robusta mobila datorer. Därför kan den nya ARCHOS 101 Saphir-tabletten överleva ett fall från 1 meter och är damm- och stänkskyddad enligt IP54.

Archos 101 Saphir har en ljusstark 10,1-tums IPS-skärm med en upplösning på 1280×800 för överlägsna betraktningsvinklar och knivskarp syn. Från soffan, Himalayabergen eller någonstans på en byggarbetsplats kommer användarna att kunna visa foton, titta på videor och få tillgång till sina favoritappar eller sociala nätverkssajter med samma bekvämlighet. En 64-bitars 1,3 GHz quad-core Mediatek-processor, 1 GB RAM och 16 GB internminne gör att ägaren av surfplattan enkelt kan växla mellan flera program eller titta på videor, till exempel.

Archos

ARCHOS 101 Saphir har två kameror för fotografering: en 2 MP frontkamera och en 5 MP huvudkamera. Dessutom är enheten utrustad med en GPS-mottagare, så att användaren kan arbeta fullt ut med applikationer som kräver geolokaliseringsdata. Och med ett batteri på 6 000 mAh har surfplattan tillräckligt med kraft för en hel dags aktivitet och underhållning.

ARCHOS 101 Saphir kör den sjunde versionen av Android – Nougat – och har stöd för ett antal nya funktioner, bland annat delad skärm, snabbmeddelanden och omgjorda inställningar för växlar och menyer. Tack vare den blev surfplattan ännu bekvämare att använda!

Datorer och kringutrustning

Android OS ger också mer än 1,4 miljoner appar, spel och filmer från Google Play Shop till alla ARCHOS 101 Saphir-ägare. Enheten är helt förberedd för att hantera multimedieinnehåll på vägen eller hemma: surfplattan är utrustad med ett hörlursuttag, tangentbord, två högtalare samt USB Type-C- och mikro-HDMI-portar.

ARCHOS 101 Saphir kommer att visas på MWC 2023 i ARCHOS monter Hall 6, monter B60 .

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Victor

    Vad är de nya och spännande funktionerna som ARCHOS presenterade för deras surfplatta på MWC 2023? Kan du ge mer information om surfplattans specifikationer och design?

    Svara
  2. Noah Rönnqvist

    Spännande att höra att ARCHOS kommer att presentera en ny surfplatta på MWC 2023! Jag undrar vilka nya funktioner och förbättringar som surfplattan kommer att erbjuda jämfört med tidigare modeller? Ser fram emot att få veta mer!

    Svara
Lägg till kommentarer