...

Ariston Thermo på ISH 2023

Ariston Thermo ställde ut på ISH 2023 i Frankfurt från 11 till 15 mars. Bland de många nya produkterna som visades upp visade koncernen upp nya tekniska lösningar för fjärrstyrning.

ish_2023_pic

På ISH 2023 presenterade Ariston Thermo nya produkter inom olika områden av termisk komfort. Utställningsområdet var tillägnat innovativa lösningar som ger prestanda och ekonomisk energiförbrukning utan att kompromissa med miljön. I företagets montrar presenterades den senaste generationen varmvattenberedare och gaspannor med en integrerad Wi-Fi-modul som kan fjärrstyras med den nya appen Aqua Ariston NET. Bland nyheterna fanns också en demonstration av den nya Aures-serien av genomströmningsvärmare. Besökarna kunde också ta en titt i ELCO Burners monter, där kommersiella och industriella monoblockbrännare med låga utsläpp installerades.

Huvudattraktionen i Aristons mässmonter var ONE-pannorna: tack vare det nya, högeffektiva värmesystemet erbjuder pannorna långa uppvärmningstider, absolut effektivitet och enkel drift. Alteas ONE har redan bevisat sitt värde som en nyckelspelare i den globala Ariston Comfort Challenge och ser till att det alltid finns varmvatten och tillförlitlig uppvärmning på forskningsstationen på Grönland. För detta storskaliga projekt reserverades också en särskild zon på utställningen, där alla kunde se den sexdelade filmen om Aristons spännande uppdrag. Förutom värme- och varmvattenutrustning presenterade Ariston Thermo Group också sina nya tillbehör för styrning av apparater: de nya modellerna CUBE och CUBE S NET – rumssensorn kommer nu att finnas tillgänglig i vitt.

Ariston Thermo Group har åtagit sig att tillverka högkvalitativa produkter som ger konsumenterna maximal komfort och besparingar. En av de viktigaste produktionsprinciperna är att minimera miljöskador och bevara resurser. Med vår teknik kan du njuta av komfort och värme utan att skada naturen. Toppmoderna lösningar och produkter, interaktiv kommunikation och attraktiva zoner är huvuddragen i vårt deltagande. Tack vare den kontinuerliga förbättringen av tekniken kan vi presentera den bästa utrustningen på mässan ISH 2023

” kommenterade Massimiliano Fugini, chef för företagets marknadsföring och medierelationer.

ISH är den största internationella mässan för energisparande teknik, uppvärmning, luftkonditionering och förnybar energi. Varje år träffas över 2 500 deltagare på ISH för att diskutera viktiga frågor som resurshushållning och användning av alternativ energi.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Isac Karlsson

    Kommer Ariston Thermo att delta på ISH 2023? Är de planerar att presentera nya produkter eller innovationer under mässan? Jag är intresserad av att veta mer om deras senaste utvecklingar inom uppvärmningsteknik.

    Svara
Lägg till kommentarer