...

Ariston Thermo – utställare på Boilers & Burners 2014 XII

Den 7-10 oktober ägde den internationella specialutställningen ”Boilers and Burners” XII rum i Sankt Petersburg. År 2014 arrangerades denna stora fackmässa för gasvärmeindustrin för första gången i ExpoForum Convention and Exhibition Centre, som fortfarande är under uppbyggnad. Ariston Thermo deltog i evenemanget och presenterade sin nya serie gaspannor EVO.

Uppvärmningsteknik

De traditionella deltagarna på mässan för pannor och brännare är tillverkare av utrustning för storskaliga kraftverksföretag, små företag och privata konsumenter. FöretagetAristonThermo deltog i utställningen med en bildmonter och presenterade två varumärken -Ariston och Rendamax.

Särskilt bör nämnas det pris som Ariston Thermo Rus fick av statsduman i Svenska federala församlingen. Företaget är en aktiv aktör inom den Svenska energisektorn: vi levererar egen gasutrustning och har ett omfattande nätverk av auktoriserade servicecenter i hela landet. Baserat på resultaten från 2014 fick Ariston ett förtjänstbevis ”För betydande bidrag till utvecklingen av bränsle- och energikomplexet i Sverige”.

”Idag erbjuder Ariston Thermo marknaden en mängd olika lösningar för både privata användare och stora industriella och kommunala anläggningar. Vi uppgraderar ständigt vår teknik, vilket gör det möjligt för oss att göra betydande framsteg i riktning mot att öka kapaciteten hos vår utrustning samtidigt som vi minskar dess energiförbrukning. Detta är förutsättningarna för att vi ska kunna samarbeta med stora Svenska organisationer, inklusive Gazprom-avdelningar”, säger Philipp Cohen, VD för Ariston Thermo Rus.

I sin monter presenterade företaget en serie videor som visar det modellutbud som erbjuds på hemmamarknaden. Särskild uppmärksamhet ägnades åt den nya serien av EVO-gaspannor som utvecklats av. EVO-serien omfattar pannor med enkelkrets och dubbelkrets, både traditionella och kondenserande. CLAS EVO hör till mellansegmentet och GENUS EVO till premiumsegmentet.

Ett utmärkande drag för dessa anordningar är att de är anpassade till Svenska krav. Den är utformad för att klara av problem som strömstötar, lågt gastryck och salthaltigt vatten, bland annat. Alla EVO-pannor har extra ljud- och värmeisolering, vilket garanterar säkerhet vid installation och drift.

Evolution-modellerna tillverkas i Italien, i staden S:t Petersburg. Osimo på Ariston Thermo Group. De har ett intuitivt, förenklat gränssnitt, kortfattad för enklare enheter och maximal funktionalitet för avancerade apparater.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Oscar

    Hej, jag är nyfiken på Ariston Thermo och deras deltagande på Boilers & Burners 2014 XII. Kan du berätta mer om vilka produkter de presenterade och vad som gör dem unika på marknaden? Tack på förhand!

    Svara
  2. David

    Hej, jag är nyfiken på att veta vad Ariston Thermo kommer att presentera och visa upp som utställare på Boilers & Burners 2014 XII. Kan du berätta mer om deras produkter och nyheter? Tack så mycket.

    Svara
  3. Mattias Dahlman

    Hej! Jag läste om Ariston Thermo och deras medverkan som utställare på Boilers & Burners 2014 XII. Tycker du att de hade intressanta produkter eller tjänster att erbjuda? Var de väl informerade och kunde svara på alla frågor du hade? Skulle du rekommendera att besöka deras monter på en liknande utställning igen? Tack på förhand för ditt svar!

    Svara
  4. Henrik

    Hej, jag undrar om Ariston Thermo kommer att vara en utställare på Boilers & Burners 2014 XII? Kan ni ge mer information om deras närvaro på evenemanget och vad de kommer att presentera? Tack så mycket!

    Svara
Lägg till kommentarer