...

ASUS presenterar nya enheter på CES 2023

På Consumer Electronics Show 2023 i Las Vegas presenterade ASUS nya modeller av monitorer, bärbara projektorer, routrar, nätverkskort och kompakta datorer.

Monitorer

MB169C+ bärbar USB-monitor

ASUS MB169C+ är världens första 15,6-tums bärbara skärm som använder en enda USB Type-C-port för ström och video. MB169C+ är lätt 800 g och kompakt 8,5 mm tunn och har en IPS-panel med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar för exakt färgåtergivning och breda betraktningsvinklar. Detta garanterar att bilden på skärmen praktiskt taget inte förvrängs när vinkeln i vilken användaren tittar på skärmen ändras.

Datorer och kringutrustning

34″ Designo MX-serien

Den nya ASUS Designo MX Series-skärmen har en 34-tums ultrabred 21:9 IPS-skärm med en upplösning på 3440 × 1440 pixlar Ultra-Wide QHD och ett bildförhållande på 21:9. Den eleganta ASUS Designo MX-monitorn med ultratunn ram smälter sömlöst in i alla kontors- eller lägenhetsdesigns. Panelens krökningsradie på 2000R gör det möjligt för tittaren att helt och hållet fördjupa sig i upplevelsen på skärmen. ASUS SonicMaster-teknologi, som utvecklats tillsammans med Bang & Olufsen ICEpower® och som har två inbyggda 8W-högtalare, ger oöverträffad ljudkvalitet. Dessutom är en Qi-kompatibel trådlös laddare integrerad i bildskärmsstativet.

Datorer och kringutrustning

Designo MX27UQ-skärm

ASUS Designo MX27UQ är en ny 27-tums bildskärm med en upplösning på 3840 x 2160 pixlar. Tack vare den moderna IPS-matrisen täcker den här nya enheten 100 % av färgrymden sRGB, vilket ger en hög detaljnivå och exakt färgåtergivning. Det nya Icicle Gold ser omisskännligt vackert ut, medan det nya runda metallstativet bidrar till projektorns höga elegans och stabilitet. Bang and Olufsen ICEpower®-ljudsystem med ASUS SonicMaster-teknik förhöjer multimedieupplevelsen. Inbyggda stereohögtalare 3 W vardera stöder trådlös Bluetooth®-musikströmning. Designo MX27UQ har certifierats av ett av världens mest ansedda certifieringsinstitut – TÜV Rheinland för sin teknik med lågt blått ljus och flimmerfri teknik. Båda teknikerna gör det möjligt att minska sannolikheten för symtom på ögontrötthet vid datorarbete och göra interaktionen med datorn bekvämare.

Asus

ZenBeam bärbar projektor

ZenBeam E1Z och ZenBeam E1 är ultrakompakta USB-projektorer som är kompatibla med Android- och Windows-enheter som ASUS ZenFone och ASUS ZenPad. ZenBeam E1, nu med HDMI/MHL, vilket gör den kompatibel med fler enheter. I övrigt är projektorspecifikationerna desamma. WVGA-upplösning 854 x 480 pixlar från 22″ till 80″ diagonalt. Ljusstyrkan är 150 lumen. Drivs av ett inbyggt uppladdningsbart batteri på 6000 mAh, som även kan fungera som backup för en smartphone eller surfplatta.

VivoMini-serien Kompaktdator

ASUS VivoMini är en ny serie stationära datorer i ett kompakt chassi på två liter som erbjuder full funktionalitet som passar för hemmet och kontoret.

Videoprojektorer

VivoMini VC65 kompaktdator

ASUS VivoMini VC65 är världens minsta stationära dator med upp till fyra hårddiskar och RAID-stöd. Så du kan använda din VivoMini VC65 som en hemserver eller NAS nätverksansluten lagring . Den här datorns speciella modulära konstruktion gör att du kan installera upp till fyra hårddiskar, inklusive valfri hårddisk eller optisk enhet. VivoPC VC65 drivs av sjätte generationens Intel® Core™-processor. Den har en smal design med en inbyggd strömadapter och kan installeras antingen vertikalt eller horisontellt, så att den inte tar upp värdefullt utrymme.

Asus

VivoMini UN65H kompaktdator

Den nya kompakta ASUS VivoMini UN65H-datorn väger endast 700 gram och kombinerar alla funktioner som en traditionell stationär dator för hemmet eller kontoret. Hårdvarukonfigurationen omfattar en toppmodern sjätte generationens Intel Core-processor som ger hög prestanda och låg energiförbrukning. VivoMini UN65H:s eleganta, enkla och Good Design Award-belönade design smälter smidigt in i vardagsrummet eller kontorsmiljön. Det blanka chassit med unik design med koncentriska cirklar finns i Midnight Blue, den enda tillgängliga färgen. VivoMini UN65H är utformad för att stödja upp till två enheter och använder M SSD för hög dataöverföringshastighet upp till 10 Gbps .2 och en 2,5-tums hårddisk upp till 1 TB för att utöka kapaciteten. Den har också stöd för 802.11ac Wi-Fi-anslutning med hög hastighet.11ac. För att öka laddningshastigheten för mobila enheter med upp till två gånger är datorn utrustad med USB Battery Charging 1.2 BC 1 .2 .

Videoteknik

VivoMini VM65N kompaktdator

Prestandan hos den nya ASUS VivoMini VM65N drivs av sjätte generationens Intel Core-processor. Med Vivo DualBay-enhetsfacket kan du installera en eller två enheter, så att du kan använda en 3,5-tums eller två 2,5-tums hårddiskar för lagring. Ett diskret grafikkort från NVIDIA garanterar smidig uppspelning av 4K/2K-video, medan DDR4-systemminnet minskar strömförbrukningen och ökar systemets prestanda. Dubbla USB 3-portar på den här modellen.1, med en maximal bandbredd på 10 Gbps, dubbelt så snabbt som USB 3.0. Stöder höghastighets 802 Wi-Fi standard.11ac gör det möjligt att strömma ljud och video i hög upplösning trådlöst. VivoMini VM65N har också ASUS SonicMaster-teknik för att ge högkvalitativt ljud.

ASUS VivoStick PC TS10 Keyboard PC

ASUS VivoStick PC TS10 – En snygg ny dator i ett paket i storlek av ett USB-minne. Förvandla vilken bildskärm eller TV som helst med HDMI till en fullfjädrad Windows 10-dator. Utnyttjar Intels nästa generations Cherry Trail™ hårdvaruplattform för optimerad användarupplevelse. Dessutom har enheten i nyckelringstorlek trådlös 802.11ac Wi-Fi-anslutning.11ac och Bluetooth 4.0, två USB-portar och ljudutgång. Miracast-tekniken förvandlar din TV till en riktig multimediahubb som trådlöst sänder ut ditt innehåll. Med appen Remote Control kan användarna fjärrstyra uppspelning av video och musik.

Datorer och kringutrustning

Chromebit CS10 nyckelring-dator

ASUS Chromebit CS10 – Världens minsta Chrome OS-dator, som förvandlar vilken TV eller bildskärm som helst med HDMI-ingång till en stationär dator. Den har ett elegant, smalt chassi som bara är 12 cm långt och kommer att finnas i två färger: Cacao Black och Tangerine Orange. Den nya Chromebit CS10 har vunnit Good Design Award 2015 och CES Innovation Award 2023 och är idealisk för användning som e-signatur, i informationskiosker eller för andra kommersiella ändamål.

Datorer och kringutrustning

TUF Sabertooth Z170 S moderkort

TUF Sabertooth Z170 S – Nytt ultratillförlitligt ATX-moderkort med unik ”arctic camo”-design: Vit PCB prydd med militärinspirerad prydnad. Mainboards i TUF-serien är byggda med tanke på användning dygnet runt.

TUF Sabertooth Z170 S-moderkortet har ett kraftfullt kylsystem med flexibel systeminställning och övervakning. TUF ICe-chipet används för övervakning av moderkortets temperatur och fläktstyrning. Med Thermal Radar 2 kan du övervaka temperaturen på ditt grafikkort och andra komponenter i realtid. TUF Detective 2-appen för smartphone eller surfplatta för att fjärrstyra fläktar, övervaka viktiga PC-parametrar och diagnostisera problem med PC-prestanda.

TUF Sabertooth Z170 S-moderkortet använder endast komponenter av högsta kvalitet, vilket garanterar största möjliga stabilitet under extrema förhållanden och hårda miljöförhållanden. TUF ESD Guards 2 och TUF LANGuard skyddar moderkortet och moderkortets uttag mot statisk elektricitet och strömstötar. TUF Sabertooth Z170 S-moderkort med 5 års tillverkargaranti.

Videoteknik

ASUS Router-app

Ny mobilapp för ASUS Router för konfigurering av routern, uppgraderingar av fast programvara, diagnostik av nätverksproblem och trafikhantering. Intuitiv ASUS Router-app finns nu tillgänglig på App Store och Google Play. Game Boost optimerar routerinställningarna för spelare med ett klick för att få maximal genomströmning för onlinespel. Analysera och korrigera nätverksfel om de uppstår. Avancerade funktioner som bandbreddsbegränsning, nätverkssäkerhetsinställningar och Wi-Fi-åtkomst ger dig kontroll över routern utan dator.

Monitorer

CM-32 AC2600 Cable Modem Router

ASUS CM-32 AC2600 är en router med inbyggt kabelmodem, så att du enkelt kan konfigurera trådlös åtkomst till höghastighetskabelanslutning och spara på månatliga modemhyror från din internetleverantör. CM-32 AC2600 har 4 externa antenner som var och en arbetar i både sändnings- och mottagningsläge 4×4 , med en genomströmning på upp till 2534 Mbps. Med 32 kanaler för nedström och 8 kanaler för upplänkning uppnår ASUS CM-32 AC2600 Advanced Router högsta dataöverföringshastighet.

Asus

AC68 trådlös USB-adapter

ASUS USB-AC68 är en kompakt trådlös adapter som uppfyller 802.11 Wi-Fi-standarden.11ac, kan anslutas till dator eller bärbar dator via USB 3.0. Enheten har en toppbandbredd på 1900 Mbps. Adaptern är utrustad med två externa antenner i en 3×4 MIMO-konfiguration och stöder AiRadar-teknik för att utöka nätverkstäckningen. Modernt USB 3.0-gränssnittet fungerar 10 gånger snabbare än USB 2.0 och bakåtkompatibel. Enheten levereras med ett särskilt stativ som ger dig flexibilitet att placera adaptern för optimal trådlös prestanda.

Routrar

XG-D2008 nätverksomkopplare

Nya ASUS XG-D2008 10 Gigabit Network Switch är en effektiv och prisvärd lösning för små kontor, hemanvändare och spelare. Lätt att använda och kräver ingen ytterligare installation av programvara. Inbyggda RJ-45-portar 10 Gbps är bakåtkompatibla med äldre nätverksenheter. Förbättrad bandbredd idealisk för nätverksspel.

Videoprojektorer

RP-AC68U Wi-Fi-repeater

ASUS RP-AC68U är en trådlös 802.0 Wi-Fi-förlängare med dubbla band.11ac, vars överföringshastigheter är upp till 1900 Mbps. WPS-knapp för snabb konfiguration av säker trådlös anslutning. Inbyggd LED-indikator hjälper användaren att omedelbart bedöma signalstyrkan och hitta den bästa platsen för repeatern i huset. ASUS AiCloud-teknik gör det möjligt att omvandla en extern hårddisk som är ansluten till RP-AC68U till molnlagring som kan nås på distans från vilken dator, smartphone eller surfplatta som helst. Stöd för USB 3-gränssnitt.0 aktiverar dataöverföring med hög hastighet.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Elias

    Vilka nya enheter presenterade ASUS på CES 2023?

    Svara
  2. Anton

    Hej! Jag undrar vilka nya enheter ASUS presenterade på CES 2023. Finns det några spännande funktioner eller innovationer som sticker ut? Tack på förhand för svaret!

    Svara
  3. Markus Isaksson

    Kul att höra att ASUS presenterar nya enheter på CES 2023! Vilka typer av enheter kommer de att visa upp i år? Finns det några specifika produkter du är nyfiken på?

    Svara
Lägg till kommentarer