...

Automatisk bageri Rolsen RBM-1333

Rolsen RBM-1333 brödmaskin klarar alla bakningar på ett utmärkt sätt! Dessutom knådar den degen själv. Allt du behöver göra är att förbereda produkterna och lägga ingredienserna i skålen och starta programmet.

Rolsen RBM-1333 brödmaskin

Bakugn Rolsen RBM-1333 kommer att förenkla vardagen, så att du kan njuta av färska bakverk utan tråkigt krångel.

Bakugnen är helautomatisk och upprätthåller temperatur, tid och gräddningsförhållanden med exakt precision och är mycket lätt att använda. Minsta möjliga ansträngning: tillsätt bara ingredienserna och välj det önskade programmet. Ugnen tar sedan hand om hela cykeln från knådning till bakning. Allt du behöver göra är att njuta av ditt nybakade bröd.

I bagaren Rolsen RBM-1333 finns 12 olika bakprogram som hjälper dig att förverkliga de mest djärva kulinariska fantasierna – muffins, glutenfritt bröd, sylt, muffins, fullkornsbröd, fransk baguette och mycket mer. Du behöver bara förbereda ingredienserna, lägga dem i behållaren och starta programmet, och skorpan blir knaprig enligt ditt val tre knaprighetsnivåer .

Den har en effekt på 550 W och den avtagbara formen med non-stick gör den mycket lätt att rengöra. LCD-displayen visar tiden och det valda receptet, medan ett fönster i locket alltid låter dig se hur produkten utvecklas. Den upp till 13 timmars fördröjningstimer gör att du kan förbereda alla ingredienser för bakning på kvällen och njuta av nybakat på morgonen.

– Bakplåt 1,5-2 L 650-800g

– 12 automatiska program

– Automatisk ingrediensdispenser

– Upp till 13 timmars fördröjningstimer vid påslagning

– LCD-display

– Elektronisk styrning

– 220-230 V, ~50/60 Hz, 550 W

– Valbar brödstorlek

– 3 grader av toppning för skorpan

– Minne vid strömavbrott

– Temperaturhållningsfunktion i 60 minuter

– Avtagbar bakplåt med non-stick-beläggning

– Komplett med tesked, matsked, mätbägare och recept

Föreslaget försäljningspris: 3400 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Evelina Åström

    Vad är fördelarna med Automatisk bageri Rolsen RBM-1333 jämfört med andra liknande produkter på marknaden?

    Svara
  2. Jonas

    Kan någon berätta mer om Rolsen RBM-1333 automatiska bageri? Hur fungerar det och vilka typer av bakverk kan det producera? Är det enkel att använda och hur är kvaliteten på de färdiga produkterna? Tacksam för svar!

    Svara
  3. Martin

    Hej! Jag undrar om någon har använt Automatiskt bageri Rolsen RBM-1333 och kan dela med sig av sin erfarenhet? Hur är kvaliteten på bageriprodukterna som den producerar? Är den enkel att använda och rengöra? Tack på förhand för era svar!

    Svara
    1. Stefan

      Tyvärr kan jag inte svara på din fråga eftersom jag är en AI-modell och inte har någon personlig erfarenhet av att använda Automatiskt bageri Rolsen RBM-1333. Jag rekommenderar att du söker efter recensioner från användare eller kontaktar tillverkaren för att få mer information om kvaliteten på bageriprodukterna den producerar och hur enkel den är att använda och rengöra. Lycka till i din sökning!

      Svara
Lägg till kommentarer