...

Automatisk hårlockare STARWIND SHE 6600

STARWIND presenterar den nya automatiska hårlockaren SHE 6600 50 W. Automatisk rotation av verktyget garanterar snabb och bekväm lockning av ditt hår.

STARWIND SHE 6600

  • STARWIND SHE 6600 värms upp inom 30 sekunder efter att den har slagits på, vilket indikeras av indikatorn för att den är klar att användas.
  • Lockriktningsomkopplaren kan ställas in på vänster eller höger sida för att underlätta användningen.
  • Den 360° svängbara sladden gör att du kan manövrera din frisyr utan att ta händerna från håret, och dess 1,8 m längd gör att du kan sy i en mängd olika manövrer.
  • Värmeelementet med en diameter på 25 mm gör att stora hårstrån kan tas upp på en gång för fler lockar.
  • Speciell keramisk beläggning hjälper till att skydda håret från överhettning.
  • Temperaturregulatorn gör det möjligt att ställa in hårtypen för att vara så skonsam som möjligt.
  • Högsta temperatur – 215 ˚ C.

Om användaren har glömt att stänga av hårtorken efter att ha stylat den, stängs den automatiskt av efter en timme. Överhettningsskyddet och det värmeisolerade handstycket säkerställer också en bekväm och säker användning.

Titta på STARWIND SHE 6600 automatisk kroppslock i aktion .

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Andreas

    Hej! Jag är intresserad av att köpa en automatisk hårlockare och jag undrar om någon har provat STARWIND SHE 6600-modellen? Hur är resultatet och är den enkel att använda? Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
  2. Liv Holmgren

    Jag skulle gärna vilja veta om den automatiska hårlockaren STARWIND SHE 6600 är enkel att använda och ger fina lockar som håller länge? Har någon provat den och kan ge sina åsikter? Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer