...

Blender VITEK VT-8528

VITEK VT-8528 med sin kraftfulla motor och 3 skålar ersätter flera köksmaskiner. Tar du med dig en flaska proteinshake till gymmet??

VITEK VT-8528

Med en kraftfull 900 Watt . Med VITEK VT-8528 stavmixer är det så enkelt att mala dina önskade livsmedel, göra läckra smoothies, fruktsmoothies eller puréer av soppor.

Den levereras med:

  • 3 skålar med kapacitet på 1,0 l, 350 ml och 50 ml.
  • En mätburk för exakt dosering av dina flytande ingredienser.
  • En bärbar glasbehållare med ett praktiskt lock.

Mixern startar när du vrider på skålen, det finns ingen tryckknapp i denna modell. Kraftiga blad av rostfritt stål som garanterar lång körtid för mixern.

Mixern har ett förvaringsfack för sladden och gummifötter för enkel användning och för att spara utrymme.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Sebastian

    Kan någon berätta om deras erfarenhet av Blender VITEK VT-8528? Är den lätt att använda och fungerar den pålitligt? Jag funderar på att köpa en, men skulle vilja höra andras åsikter först. Tack på förhand!

    Svara
  2. Mattias

    Hej! Jag undrar om någon har någon erfarenhet av Blender VITEK VT-8528? Hur är dess prestanda och användarvänlighet? Är det värt att investera i denna modell? Tack på förhand för er hjälp och åsikter!

    Svara
  3. David

    Hej! Har någon här använt Blender VITEK VT-8528? Jag undrar om det är en bra mixer och om den har några unika funktioner eller fördelar jämfört med andra mixers på marknaden? Tacksam för era tankar och erfarenheter!

    Svara
  4. Leia Alm

    Är Blender VITEK VT-8528 lätt att använda och rengöra? Är den effektiv för att blanda och mixa ingredienser? Jag skulle vilja veta om den har flera hastighetsinställningar och om den är tyst under användning. Finns det några specialfunktioner som denna blender har? Tack så mycket för hjälpen!

    Svara
Lägg till kommentarer