...

Bosch – tre gånger Årets produkt 2012

Vid den årliga internationella Consumer Electronics & Photo Expo, som hölls den 12-15 april i Stockholm, gick det nationella priset för ”Årets produkt” i tre kategorier till Bosch-apparater. Consumer Electronics & Photo Expo är det största evenemanget för konsumentelektronikmarknaden i OSS och Östeuropa. För första gången i år har arrangörerna öppnat utställningen för hushållsapparater på två platser på Crocus Expo IEC. Det nationella priset Årets produkt har arrangerats i Sverige i nio år, och i juryn ingår redaktörer för ledande facktidningar: ”Konsumenternas kompass, konsumenten. Vitvaror”, ”Köp från A till Z”, ”Reparationer och service”, ”Vitvaror i hemmet”, ”Vitvaror i hemmet. Inredning+idéer.

Bosch-godkännande

Bosch-vinnare tre gånger

I ett stort test fick tre Bosch-apparater i kategorin små hushållsapparater ett pris. Utmärkelsen Årets produkt baseras på produktinnovation, ergonomi, miljövänlighet, design och produktlitteratur. Juryn kom fram till att Styline-mixern MSM 7800 , SensorSteam-strykjärnet TDS 1216 och VeroCafe LattePro-kaffemaskinen TES 50621 RW var bäst i sina kategorier. Ännu en gång har Bosch-apparater visat att de förtjänar sin plats i toppen av klassen med sin kompromisslösa tyska kvalitet och sin innovativa, miljövänliga design.

Innovation från Bosch – konstruerad för livet

Bosch-apparater, som röstats fram till Årets produkt, nya på den Svenska marknaden. Bosch MSM 7800 stavmixer har till exempel samma funktioner som en matberedare. Den konformade skålen och den stora volymen 2 liter gör att du kan bearbeta stora eller små mängder mat, och den fyrbladiga mixxo quattro-bladkonstruktionen ger utmärkta resultat ännu snabbare. Mixern har en attraktiv design, och den mjuka ytan gör inte bara enheten mer attraktiv, utan ger dig också ett bra grepp.

Den nya Bosch TDS 1216 SensorSteam erbjuder alla fördelarna med en ångstation i ett kompakt järnpaket. Med en sensationellt hög effekt på 3100 watt och lika höga ånghastigheter, både vertikalt och horisontellt, kan den ånga flera vikta laster tvätt eller ånga en jacka som hänger på en garderob. Unik Active Control stänger av strykjärnet när det inte används, för maximal säkerhet och energieffektivitet.

Automatisk kaffemaskin VeroCafe LattePro TES 50621 RW – professionell barista i hemköket. VeroCafe med AromaDouble Shot för dig som vill ha ditt kaffe riktigt starkt och aromatiskt. Dessutom hjälper MilkSteam Direct- och MilkSteam Pro-teknikerna till att skapa en hög, tät och fyllig crema. VeroCafe-kaffemaskinerna använder bara el när det behövs. Den patenterade automatiska avstängningsfunktionen kopplar automatiskt bort apparaten om den inte används under en viss tid, och tack vare den kraftfulla genomströmningsvärmaren kommer den snabbt igång igen.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Henrik

    Vad var det som gjorde att Bosch vann ”Årets produkt” tre gånger 2012?

    Svara
  2. Joel

    Är Bosch verkligen så bra som de påstår, att de har blivit utnämnda till Årets produkt tre gånger 2012? Vad är det som gör deras produkter så speciella och innovativa? Jag är nyfiken på att höra om någon har erfarenheter med Bosch och om de verkligen lever upp till sitt renommé. Tack på förhand!

    Svara
  3. Alfred Lindgren

    Hej! Jag undrar vilka produkter från Bosch som vann utmärkelsen ”Årets produkt 2012” tre gånger? Jag är intresserad av att veta vilka produkter från deras sortiment som var så framstående och populära under det året. Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer