...

Canon vinner fyra prestigefyllda EISA-priser 2023

Fyra prestigefyllda EISA-utmärkelser för Canon-produkter understryker den obestridliga kvaliteten på företagets kameror, objektiv och tillbehör. EOS 6D Mark II vinnare av bästa digitala spegelreflexkamera 2023-2023. EISA-versionen.”. EOS M50-kameran – ”Det bästa köpet bland kameror 2023-2023. av EISA”. EF 85mm f/1 objektiv.4L IS USM – ”Bästa objektiv med fast brännvidd för digitala SLR-kameror 2023-2023. av EISA”. Speedlite 470EX-AI blixt – prisbelönt fotografisk innovation 2023-2023. enligt EISA

Reflexkameror

Den respekterade juryn bestod av redaktörer från 53 välrenommerade internationella tidskrifter för konsumentelektronik från 23 europeiska länder samt Australien, Indien, Kanada och USA. EISA uppmärksammar högteknologiska produkter som kombinerar avancerade tekniska lösningar med klassledande funktioner.

Lee Bonniface, marknadsdirektör på Canon Europe, säger: ”Vi strävar ständigt efter att ta fram högkvalitativa produkter som hjälper fotografer på alla nivåer att förbättra sig. Canons fokus på kontinuerlig innovation har hållit företaget i framkant inom bildteknik under hela dess 80-åriga historia, och de fyra prestigefyllda EISA-priserna är ett erkännande av vår obevekliga strävan efter oöverträffad bildkvalitet.”.

Så här beskrev EISA-juryn Canons prisbelönta produkter i år:

Bästa digitala SLR-kamera 2023-2023. EISA: Canon EOS 6D Mark II

Canon EOS 6D Mark II är en liten, kapabel DSLR för passionerade amatörer. Kombinationen av en 26,2 megapixel CMOS-sensor med fullformat och DIGIC 7 bildprocessor ger utmärkt bildkvalitet även i svagt ljus. Utrustad med snabb och pålitlig 45-punkts autofokus och Canons briljanta Dual Pixel CMOS AF-teknik för Live View och filmfokusering. En pekskärm med justerbar vinkel – en nyhet i Canons serie fullformatskameror – gör det enkelt att använda kameran och navigera i menyer.

Fotolinser

Det bästa köpet bland kameror 2023-2023. EISA: Canon EOS M50

Den här kompakta, lätta och prisvärda spegellösa kameran har samma bildkvalitet som de större modellerna. Med en 24,1 megapixel APS-C-sensor och DIGIC 8 bildprocessor producerar den inte bara fantastiska stillbilder utan även 4K-video. Den vinklingsjusterbara pekskärmen och den enkla touchfokusjusteringen gör det enkelt att komponera en bild från vilken vinkel som helst – högt eller lågt, ta selfies eller spela in video för din blogg. Avancerad Dual Pixel CMOS AF-teknik fångar upp till 88 % av bilden snabbt och exakt, både i stillbilder och Full HD-filmer. Inbyggt Wi-Fi och Bluetooth gör det enkelt att överföra foton till din mobila enhet och dela dem på sociala medier.

Blixtlampor

Bästa objektiv med fast brännvidd för SLR-kameror 2023-2023. EISA: Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Detta unika objektiv kombinerar inbyggd bildstabilisering med en mycket stor maximal bländare. Det gör det möjligt att fotografera utan stativ, även i mycket svagt ljus. Objektivet är utformat för professionell användning: det är skyddat från miljöpåverkan och autofokus är snabbt och exakt. Skärpan har förbättrats jämfört med Canons tidigare 85 mm-modeller, med vackert suddiga bakgrunder. Det perfekta valet för porträtt- och bröllopsfotografering med hög upplösning.

Fotolinser

Innovation inom fotografisk teknik 2023-2023. EISA-version: Canon Speedlite 470EX-AI

Den här Speedlite-blixten gör livet mycket enklare för fotografer, eftersom du inte behöver justera huvudets position slumpmässigt. 470EX-AI utför automatiskt en serie förhandsblixtar för att avgöra hur ljuset kommer att spridas av reflektioner från taket eller väggen och ställer in huvudet i den position som ger den mjukaste och mest fördelaktiga belysningen. Fotografer kan också manuellt justera huvudets position så att blixten förblir på plats även när kameran roteras. Fullständig E-TTL-blixtstyrning så att blixten avfyras automatiskt med rätt intensitet för perfekt exponering.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Alexander

    Vilka specifika priser har Canon vunnit och vad är det som gör deras produkter så framstående enligt EISA?

    Svara
  2. David Andersson

    Kanons jobb och produkter verkar vara fantastiska med tanke på att de har vunnit fyra prestigefyllda EISA-priser 2023. Vad var det som gjorde att Canon utmärkte sig och blev valda framför sina konkurrenter?

    Svara
Lägg till kommentarer