...

ConBIT presenterar nya produkter pÄ CEBIT 2013

Det Hong Kong-baserade företaget iconBIT, som utvecklas med hjĂ€lp av ett stort ryskt team, tillkĂ€nnagav och demonstrerade pĂ„ CEBIT ett antal viktiga nya produkter som Ă€r utformade för att ge anvĂ€ndaren ett enhetligt ”digitalt universum” pĂ„ Android-plattformen, bĂ„de hemma och i mobila miljöer.

SMARTPHONES

Den nya smarttelefonen iconBIT NetTAB MERCURY QUAD Ă„terspeglar tydligt de senaste trenderna i mobilvĂ€rlden, eftersom den Ă€r ”stor” och kraftfull – pĂ„ fyrkĂ€rnig MTK 6589-plattform och med högkvalitativ 5.7″ HD-skĂ€rm IPS+, 1280×720 . Stark kropp, 8 MP-kamera med autofokus, dubbla SIM-kort, microSD-kortplats, kraftfullt batteri och stöd för Android 4.2 uppfyller de flesta förvĂ€ntningarna. De första leveranserna till OSS planeras ske i april-maj.

Den andra toppmodellen, iconBIT NetTAB MERCURY QUAD HD, kommer att följa i slutet av maj, med samma fyrkĂ€rniga MTK 6589, en 5-tums Full HD-skĂ€rm IPS+, 1920×1080 och en 13MP-kamera.

Genom att introducera dessa modeller tillkĂ€nnagav företaget att konvergensen av iconBITs smartphone- och surfplattorlinjer Ă€r avslutad, vilket gör att anvĂ€ndarna kan vĂ€lja fritt bland toppmodeller i alla skĂ€rmstorlekar frĂ„n 4.5″ till 10.1″ . ObegrĂ€nsad uppkoppling: full telefonfunktionalitet med dubbla SIM-kort och stöd för de flesta internationella standarder samt 3G-hastighet, Bluetooth, GPS.

ObegrÀnsad lagring: anvÀndning av microSD-kort pÄ upp till 64 GB och nedladdningar i molnet. Inga grÀnser för underhÄllning och spel, fullt stöd för populÀra medieformat, nedladdningsbara program och moderna spel.

PLANET PCS

NÀsta generation surfplattor frÄn iconBIT orsakade en hetsig diskussion pÄ mÀssan och drog till sig mÄnga experters uppmÀrksamhet.

Toppmodellen, NetTAB THOR QUAD HD, kommer att finnas tillgĂ€nglig i maj, med en ny fyrkĂ€rnig processor, 10.1″ Full HD IPS+-skĂ€rm 1920×1080 och 2 GB minne för maximal prestanda i Android 4.2.

Klimatteknik

Den nya NetTAB MATRIX QUAD har en kompakt, strömlinjeformad design och Ă€r baserad pĂ„ den beprövade fyrkĂ€rniga Samsung Exynos-processorn i NetTAB PARUS QUAD . UtmĂ€rkt 7-tums IPS+-skĂ€rm 1280×800 , 2 GB RAM och 16 GB minne, kĂ€nslig GPS-modul för navigering. Allt detta för $249 RRP rekommenderat Ă„terförsĂ€ljningspris , och snart till salu.

Datorer och kringutrustning

PC MAGAZINE Editor’s Choice Award januari 2013 , den nya ultralĂ€tta versionen av Nettab MATRIX ULTRA finns nu tillgĂ€nglig med en av de mest kraftfulla processorerna – A31 4 CPU-kĂ€rnor och 8 grafikkĂ€rnor ! och med det ursprungliga inbyggda displayskyddet. ULTRA har en dyr supersmal IPS+-skĂ€rm 1024×600 och verkar vara en av de mest kompakta modellerna pĂ„ marknaden med ett riktmĂ€rke för medieinnehĂ„ll och bĂ€sta spelprestanda i sin klass! Inom en snar framtid kommer iconBIT att lansera stöd för 4K- och ULTRA HD-video – för uppspelning via inbĂ€ddad HDMI pĂ„ nya generationens TV. Till salu sedan mars, 249 kr i prisbaspris.

Tabletter

MINIDATORER OCH MEDIECENTRALER FÖR ANDROID

IconBIT fortsÀtter att utveckla sin expertis inom uppspelning av HD-medieinnehÄll och underhÄllning pÄ Android-plattformen och visade upp nÀsta generation av TOUCAN-seriens minidatorer och mediacenter.

Fotoutrustning

Nya versioner av de eleganta TOUCAN MANTA och TOUCAN SMART 3D kommer att finnas tillgÀngliga i maj, med den senaste generationen av 4-kÀrniga processorer och fullt stöd för 3D, ULTRA-HD och 4K, för att inte tala om spel och appar.

Smartphones

För att göra det enklare att hantera Android-apps pĂ„ en stor skĂ€rm och för att maximera spelupplevelsen pĂ„ dagens 3D-hits presenterar iconBIT xPAD – den perfekta följeslagaren för alla surfplattor och minidatorer, inklusive Windows- och MAC-kompatibilitet. Denna ultrakompakta trĂ„dlösa gamepad Ă€r kompatibel via HID-protokollet med de flesta program och mĂ„nga spel. Till salu nu, 39 dollar i rekommenderat pris.

Tabletter

BetygsÀtt den hÀr artikeln
( Inga betyg Ànnu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag Àr en erfaren konsult inom hushÄllsapparater. Med Ärens erfarenhet vill jag dela med mig av vÀrdefulla kunskaper och tips relaterade till hushÄllsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man vÀljer och köper.
Comments: 3
  1. Rasmus

    Vilka produkter presenterade ConBIT pÄ CEBIT 2013 och vad var det som gjorde dem speciella?

    Svara
  2. Viktor

    Vilka typer av produkter presenterade ConBIT pÄ CEBIT 2013?

    Svara
  3. Ella Lindgren

    Vilka produkter presenterades av ConBIT pÄ CEBIT 2013 och vilka specifika funktioner och fördelar erbjuder dessa nya produkter?

    Svara
LĂ€gg till kommentarer