...

Dells nya produkter på CES 2023

Dell presenterar på den årliga Consumer Electronics Show CES , som äger rum i Las Vegas USA den 05-08 januari, en rad världsnyheter som förändrar sättet att arbeta med datorer. Alla Dells nya produkter drivs av operativsystemet Microsoft Windows 10 och 7:e generationens Intel® Core™-processorer, vilket hjälper användarna att maximera sin produktivitet och kreativitet och få en helt ny nivå av realism, inklusive mer realistiska bilder.

Datorer och kringutrustning

Dell Canvas – arbeta i tankens hastighet

Det som Dells ingenjörer föreställde sig som ett smart skrivbordskoncept 2014 är nu förkroppsligat i Dell Canvas-produkten, som introducerar en ny kategori av intelligenta arbetsstationer som utökar de kreativa och produktiva arbetsmöjligheterna för innehållsskapare och designers. Den här smarta arbetsytan med 27-tums QHD kan användas som ett platt skrivbord eller en lutande yta, så att yrkesverksamma kan förverkliga sina idéer lika naturligt som på papper.

Med hjälp av digitala pennor och Dell Totem touchkontrollen omvandlar Dell Canvas ritningar och ritningar till elektroniska dokument som möjliggör samarbetsflöden. Dell Canvas-hårdvaran har utvecklats i samarbete med Microsoft och är kompatibel med praktiskt taget alla Windows 10-enheter och integreras effektivt med programvarulösningar från teknikpartner som Adobe, Autodesk, AVID, Dassault Systems och Microsoft, så att alla kan utforska sin kreativitet.

Bärbara datorer

Ny Transformer XPS 13 och uppfräschad bärbar dator XPS 15

Dell XPS-serien har redan vunnit fler utmärkelser än något annat Dell-märke i historien. Dell presenterar XPS 13, världens minsta 13-tums transformativa bärbara dator¹, en 2-i-1-enhet. Skärmen roterar 360 grader, vilket förbättrar visningen och produktiviteten, batteriet räcker i 15 timmar² och InfinityEdge-pekskärmen fångar ögat med skarpa bilder och en solid QHD+-upplösning 5,7 miljoner punkter . Ännu ett nytt tillskott till 2-i-1-familjen.

Den fläktlösa konstruktionen gör datorn tyst och den snabba uppstartstiden från SSD-enheten i sekunder gör att du kan komma igång på nolltid. För företagsanvändare kan XPS 13 laddas med 7:e generationens Intel® Core™ vPro™-processorer, Dell BIOS och hanteringsprogramvara, och Dell ProSupport är tillgänglig för global support.

Dell uppdaterade också XPS 15, världens minsta¹ 15,6-tums bärbara dator. Nu utrustad med 7:e generationens Intel® Core™-processorer, GeForce GTX 1050-grafikkort från NVIDIA Pascal™-arkitekturen och en fingeravtrycksläsare som möjliggör inloggning utan lösenord med Windows Hello.

Dell

Allt-i-ett-datorer XPS och Precision – den bästa ljudkvaliteten i sin klass

Vissa tillverkare av alla block anser att ljudet är en eftertanke. De nya monoblocken XPS 27 AIO och Precision AIO skapades i samarbete med Jack Joseph Puig, Grammy™-belönad producent och Director of Innovation på Waves Audio. Det nya inbyggda ljudet tar ljudkvaliteten till en helt ny nivå, vilket tidigare krävde en extern soundbar.

Det inbyggda Hi-Fi-ljudsystemet i dessa modeller ger det bästa ljudet i alla monoblocker: 10 högtalare med 50 watt per kanal. Bildkvaliteten är lika imponerande på en beröringsfri 4K Ultra HD-skärm 3840 x 2160 med 100 % Adobe RGB-färgomfång.

Precision AIO mobil arbetsstation ökar prestandan med Intel® Xeon®-processorer, AMD Radeon™ Pro-grafik med stöd för virtuell verklighet. Datorn erbjuder högsta tillförlitlighet och är ISV-certifierad för att köra ledande programvarupaket som AVID och SolidWorks samt ledande förvaltnings- och säkerhetsprogram.

Tabletter

”VR-klar” mobil arbetsstation från Dell

Den första VR-klara mobila arbetsstationen från Dell förstärker företagets position som en etablerad aktör inom virtuell verklighet

Dell är världsledande inom virtuell verklighet VR och erbjuder det största antalet VR-alternativ för datorer, inklusive stöd för Oculus- och HTC-hjälmar i XPS-, Alienware- och Precision-arbetsstationer. När allt fler VR-hjälmar kommer ut på marknaden står VR-skapare inför-

Möjligheterna är enorma. Efterfrågan ökar i motsvarande grad. Dell Precision 7720, den första mobila arbetsstationen från Dell som utformats särskilt för skapande av innehåll i virtuell verklighet.

Dells mest kraftfulla mobila arbetsstation med den senaste 7:e generationens Intel® Core™- och Intel® Xeon®-processorer och NVIDIA Pascal™ Quadro-professionell grafik. Eftersom det är en mobil arbetsstation kan VR-innehållsskapare arbeta varhelst de finner inspiration.

Tabletter

5K är gårdagens dag… Dell lägger till UltraSharp 32 Ultra HD 8K till sitt bildskärmsutbud

Dell UltraSharp 32 Ultra HD 8K – världens första 32-tums bildskärm med 8K. Den stöder över 1 miljard. färger, 33,2 miljoner pixlar, 100 % Adobe RGB- och sRGB-färgomfång och har en oöverträffad pixeltäthet på 280 ppi, vilket innebär fyra gånger mer innehåll än Ultra HD 4K och 16 gånger mer innehåll än Full HD.

Monitorer med denna extrema upplösning, klarheten i Dell PremierColor-tekniken och färggradering kommer att få kommersiell användning inom områden där storskalig bildzoomning är viktig, t.ex. foto- och videoredigering, medicinsk och diagnostisk forskning samt olje- och gasutvinning. Dessutom är dess 32-tums skärm utan ramar tillräckligt kompakt för att passa in utan att ta upp mycket utrymme.

Dell kommer också att presentera flera nya HDR³; utökar färgskalan för att ge realistiska, skarpa bilder med levande, livliga texturer och förbättrad kontrast för fylliga, naturliga färger. Nya HDR-funktioner inkluderar Dell 27 Ultrathin Monitor med världens tunnaste profil i sin klass, InfinityEdge-skärmen med Quad HD-teknik och USB Type-C-portar samt Dell 24 och 27 InfinityEdge-skärmarna som är utrustade med ett par externa 6 W-högtalare med Waves Maxx Audio-teknik.

Datorer och kringutrustning

Förnyelse av hela sortimentet av Dell-enheter för konsumenter och företag

Hela sortimentet av Dell XPS, Inspiron och Alienware för konsumentbruk och OptiPlex, Latitude och Precision för kommersiellt bruk har nu den senaste 7:e generationens Intel® Core™-processorer, USB-C med Thunderbolt™ 3-anslutningsmöjligheter och uppgraderad professionell grafik från NVIDIA och AMD. Dell fortsätter att leda den globala marknaden för bildskärmar och har även förnyat sitt bildskärmsortiment.

Företagsprodukterna är också baserade på 7:e generationens Intel® Core™ vPro™- och Xeon®-processorer, medan de nya ultralätta bärbara datorerna och 2-i-1-enheterna återspeglar kundernas efterfrågan på tunna och lätta professionella produkter utan kompromisser när det gäller produktivitet, säkerhet och hantering.

Dell stärkte särskilt sitt ledarskap inom arbetsstationer med Precision 5520, den lättaste 15-tums arbetsstationen i världen, utformad för professionella användare. Sortimentet utökades också med Latitude Ultrabook™ 7000-serien och Latitude 5000-serien, en 12-tums 2-i-1-enhet. De här löstagbara bärbara datorerna väger bara drygt 900 gram, har en unik flip-up-fot som kan vridas upp till 150 grader och en mängd anslutningsmöjligheter.

För skrivbordsentusiaster som letar efter kompakta lösningar introducerar Dell den nya OptiPlex 5250 AIO-serien av allt-i-ett-datorer och de uppdaterade OptiPlex-datorerna med liten och mikroformfaktor. Dessa eleganta produkter har samma prestanda som en fullstor stationär dator och det kompakta chassit kan monteras bakom skärmen med innovativa stativ som frigör utrymme på bordet. De nya bildskärmarna passar perfekt ihop med stationära eller bärbara datorer och innehåller modellen Dell 24 Monitor for Video Conferencing med en IR-kamera i Full HD med 3M pixel, komplett med en brusreducerande mikrofon och två 5W-högtalare, och modellen Dell 24 Touch Monitor med en pekskärm. Om du vill veta mer om hela sortimentet av Dell-skärmar kan du besöka följande webbplats.

Tabletter

Utmärkelser för innovation

Consumer Electronics Association hedrade Dell på CES 2023 med utmärkelser för innovation

* Dell Canvas 27 vinnare i kategorin Teknik för en bättre värld

* Dell XPS 13 2-in-1 vinnare i kategorin datorutrustning och komponenter

* Dell XPS 27 AIO vinnare i kategorin ”Datorutrustning och komponenter”

* Dell Latitude 5285 ”2-i-1” vinnare i kategorin datorutrustning och komponenter

* Dell 27 Ultrathin Monitor S2718D vinnare i kategorin Datorperiferiutrustning

* Alienware 17 med Tobii Eye Tracking vinnare i kategorin spel

* Dell Premier Wireless Keyboard och KM717 Mouse vinnare i kategorin ”Datortillbehör”

Tidslinje för produkten

OptiPlex och Mobile Precision kommer att finnas tillgängliga i Sverige via officiella partners i januari, Latitude 2-in-1 i mars.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Erik Törnqvist

    Hej! Jag undrar vilka nya produkter Dell presenterade på CES 2023. Kan du berätta mer om deras senaste innovationer och tekniska framsteg? Är det något specifikt inom deras sortiment som sticker ut? Tack på förhand för all information du kan dela med dig av!

    Svara
Lägg till kommentarer