...

Den nya fristående kaffemaskinen Generation 6000 från Miele: oklanderlig kaffesmak och elegant design

Den eleganta och funktionella Miele Solo kaffebryggaren från generation 6000 är en symbol för traditionen att göra kaffe och äkta tysk kvalitet. Med nya CM 6300 får du en aromatisk espresso, kaffe, cappuccino eller latte macchiato med en knapptryckning. Elegant utformad och otroligt lätt att använda.

Inbyggda kaffemaskiner

En av höjdpunkterna i Mieles nya solokoffermaskin är OneTouch for Two-funktionen som gör att du kan tillreda två mjölkbaserade kaffesorter, t.ex. cappuccino och latte macchiato, på samma gång. Detta minskar avsevärt förberedelsetiden och är särskilt lämpligt för stora grupper av människor.

Precis som sin föregångare är CM 6300 utrustad med en dynamisk AromaticSystem-bryggkammare. En innovativ teknik som utvecklats av Miele för att få ut maximalt utbyte av kaffebönorna. Bryggkammaren expanderar när den fylls med varmt vatten, vilket ger en intensivare blandning av malet kaffe och vatten och en fylligare kaffesmak. Maskinen krymper ihop efter bryggningsprocessen och kaffesumpen pressas ut i en behållare för kaffesump.

Tack vare DirectSensors användargränssnitt är användningen otroligt enkel och självförklarande. Varje produkttyp representeras av en egen symbol på kontrollpanelen. Funktions- och menynamn visas på den högteknologiska TFT-displayen med tydliga vita bokstäver på en svart bakgrund och menynavigering via touchknappar. Tryck bara på motsvarande knapp två gånger för att få en dubbel dryck. Ytterligare inställningar som förbryggning, malning, mängd malet kaffe och temperatur kan enkelt ändras när du vill.

CM 6300 är det idealiska valet för kaffekännaren, eftersom du kan spara dina favoritinställningar för kaffespecialiteter i en individuell profil. Du kan skapa och lagra upp till 4 individuella profiler med alla nödvändiga inställningar. Allt du behöver göra efteråt är att välja en profil och maskinen kokar kaffe precis som du vill ha det.

Särskilt när det gäller rengöring av mjölkröret är underhållet ofta ett problem, men den nya CM 6300 har en automatisk spolningsfunktion för mjölkröret. Om du förbereder en dryck med mjölk startar sköljningen automatiskt så snart maskinen är avstängd. Denna funktion kan också utföras manuellt. Ta helt enkelt bort slangen från mjölktutet och fördjupa änden av slangen i droppbrickan – först sköljs den med vatten, sedan desinficeras den med ånga. Bryggningsenheten är också lätt att ta loss och skölja under rinnande vatten, medan droppbrickan och avfallsbehållaren tål att diskas i diskmaskin.

Den nya premiummodellen CM 6300 finns i färgerna Obsidian Black och White Lotus. Maskinen har ett antal extrafunktioner, t.ex. en mjölkbehållare i rostfritt stål, LED-belysning av touchkontrollerna och koppen, förvärmning av koppen, valfri vattenuppvärmning och olika summer.

Nytt till salu från februari.

Dolda apparater

One Touch for Two: Tack vare OneTouch for Two-funktionen gör CM 6300 från Miele två latte macchiato-kannor på en gång.

Dryckesteknik

”Vilken typ av kaffe tycker du om??”Den nya CM 6300 bilden visar White Lotus erbjuder kaffe för alla smaker och gör det möjligt att lagra individuellt för upp till 4 profiler. Foto av Miele

Drickteknik

Enkelt, kortfattat och elegant: Displayen på den nya CM6300 Solo kaffebryggaren visar alla relevanta inställningar och funktioner. Foto av Miele

Dolda apparater

Hygien kommer först! Miele CM6300 sköljer automatiskt mjölkrör och rengör dem med ånga. Foto av Miele

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Marcus

    Hej! Har någon här provat den nya fristående kaffemaskinen Generation 6000 från Miele? Jag är väldigt intresserad av att veta mer om dess kaffesmak och design. Kan någon ge mig sina erfarenheter eller åsikter om den? Tack på förhand!

    Svara
  2. Emil

    Kan någon berätta vilka specifika egenskaper kaffemaskinen Generation 6000 från Miele har som gör att den ger en oklanderlig kaffesmak och har en elegant design?

    Svara
  3. Mats Lindström

    Hur länge tar det att brygga en kopp kaffe med den nya fristående kaffemaskinen Generation 6000 från Miele?

    Svara
Lägg till kommentarer