...

Evenemangsprogram på Hi-Fi & High End Show 2023

Hi-Fi & High End Show 2023, Sveriges främsta evenemang för avancerade ljud- och videoklipp, är mindre än en månad bort. Arrangörerna har publicerat ett program med evenemang som kan besökas under utställningen 11-14 april på Hotel Aquarium Crocus Expo, Stockholm . Programmet är utformat både för professionella besökare – återförsäljare av utrustning, installatörer, representanter för detaljhandelsföretag och onlineåterförsäljare – och för hårdvaruköpare – kännare av kvalitetsljud och video.

1304-54

För nybörjare – den 11 april torsdag ordnas ett rundabordssamtal om ”Hur man säljer hi-fi under 2023”. Evenemanget börjar kl. 13.00 i Panoramic Room våning 6 med en översikt över den Svenska marknaden för ljud- och videoutrustning och hörlurar för hemmabruk och kommer att innehålla en diskussion om de senaste positiva och negativa trenderna på den Svenska Hi-Fi och High End-marknaden.

Vem köper kvalitetsljudutrustning idag och varför, hur konsumenternas prioriteringar har förändrats när det gäller att välja lösningar utan hänvisning till varumärken och specifika produkter, har installationssegmentet blivit den viktigaste kundbasen, vad är leverantörernas prispolitik i förhållande till Sverige, säljer rabatter eller kan man klara sig utan dem?. Se till att diskutera de senaste tekniktrenderna, t.ex. om smarta högtalare kommer att bli en konkurrent till Hi-Fi eller komplettera den, och vad som är vintagemode. De kommer inte att ignorera den brännande frågan om hur man främjar premiumutrustning i dagens Sverige.

Bland talarna finns representanter för Gfk analyst company och ledande Svenska distributörer av utrustning: Oleg Lyugin, MMS; Alexey Kalinin, Armada Sound; Dmitry Vostrichkin, Focus Group; Alexander Bratslavsky, BONANZA; Pavel Kuzmin, Digital Fruits; Ilya Kinzhalov, Gallery Nazarov; Vladislav Babakin, Blade; samt en representant för Qvinta Group. Rundabordssamtalet kommer att hållas i samband med Internetresursen Stereo och modereras av Andrei Dementiev, chefredaktör för Stereo.

Direkt efter rundabordssamtalet kl. 14.30 kommer Sonus Fabers chefsdesigner Paolo Tezzon att presentera trenderna inom Hi-Fi och High-End högtalare på den europeiska marknaden och förklara Sonus Fabers framtida utveckling.

Ett annat intressant evenemang för återförsäljare den 11 april torsdag är Blade Distributor Conference i den lilla hallen på sjätte våningen. Evenemanget kommer att innehålla presentationer från viktiga leverantörer: Audio-Technica, FiiO, RHA, Hifiman, Meze Audio, Audio Pro. Leverantörerna kommer att presentera sina egna företag och produktlinjer samt presentera årets mest efterlängtade nya produkter. Alla nya produkter som de kommer att tala om kan ses live.

1304-271

Det finns en mängd evenemang för alla att njuta av under helgen. Battle of the Formats är ett unikt experiment som jämför analoga och digitala ljudkällor: band på rulle och kassett, vinyl, CD och 24bit/96kHz HiRes-fil. Skivan, vars spår kommer att jämföras, skapas i MMC Records studio och släpps i kommersiella kvantiteter på CD och vinyl. De första studioutgivningarna kommer att premiärvisas på magnetband i 38/2-format och kassetten kommer att spelas in från den ursprungliga studiomixen det som ibland kallas masterband .

Vilken teknik kommer att användas vid provspelningen?? Alef Hi-Fi kommer med Ayon CD-T CD-spelare och Ayon Sigma DAC, Armada Sound kommer med McIntosh C2600 förförstärkare och Bassocantino-stativ. Bland annat: Vertere Acoustics RG-1 vinylskivspelare, ISOL-8 linjefilter företaget Homesound , Aestetix ATLAS-effektförstärkare företaget Gong AV , Living Atmos-kabel, KEF-högtalarsystem företaget MMS . Ljudkällor: magnetband på rulle och kassett av MMS , Studer A807 bandkälla, Nakamichi Dragon bandkälla och 24bit/96kHz HiRes-fil – PC specialbyggd.

Jämförelserna kommer att äga rum lördagen den 13 april kl. 11.30 och 15.30 och söndagen den 14 april kl. 11.00 och 15.00 i Panoramic Room på 6:e våningen. Battle of the Formats arrangeras tillsammans med MMS och Living Atmos.

13 april, 13:00 – en VINIL-föreläsning av Mikhail Borzenkov. Vinyl: varför låter den bättre, var kommer den ifrån och hur lyssnar man på den på rätt sätt? Dessa frågor kommer att besvaras av Mikhail Borzenkov, musiker, audiofil och författare till en populär videoblogg om hemljudutrustning Borzenkov. 13 april, 14:30 – Andrey Belonogov, chef för Ultra Production, berättar hur den Svenska vinylskivfabriken fungerar, vad som är trendigt nu och varför färgskivor behövs. Och den 14 april, 12:00 – Yaroslav Vorobyov, AVReport, kommer att tala om hörlurstyper och deras viktigaste egenskaper som bör påverka köparens val och berätta hur man matchar hörlurarna med förstärkaren.

En trevlig present till alla besökare är de utlottningar som kommer att hållas både på lördag och söndag i år. Bland de saker du kan ”ta med dig hem”: Sonus Faber SONETTO III vit golvhögtalare från Armada Sound, KEF LSX trådlöst musiksystem från MMC, Yamaha WXC-50 nätverksspelare från Yamaha-tillverkaren, kommer att vara bland de saker du kan ”ta med dig hem” klockan 17.00 den 13 april. 14 april kl. 13.30 – högtalarsystemet REEZOLDINI Cinema 7F från Reezoldini och de senaste högupplösta hörlurarna från BLADE.

1304-415

Glöm inte de särskilda utställningarna som grupperar utrustningen och tillbehören efter riktningar och hjälper dig att enkelt navigera i det mångsidiga utbudet. Den allmänna utställningen kommer att finnas i rummen i Aquarium Hotel på våningarna 2-6. Det kommer att finnas möjlighet att se och höra akustiska stereosystem, vinylspelare, digitala spelare, nätverksmediaspelare, förstärkare, projektorer och skärmar för hemmabio, tillbehör, möbler osv. Fullständig lista över utställare: ALEF Hi-Fi, Aleks Audio, Antall, Armada Sound, Audio Deluxe, Barnsly, BenQ, Blade, Bonanza, CI group, Digital Fruits, FCI, Gong AV, Homesound, Inforcom, Long Wave, MMS, NEXT Hi-Fi, Reezoldini, Sennheiser, Simple Distribution, Slonov Sound Design, Sonus Victor, Starlingbox, Stealth Sonics, T-ART, Yamaha, Absolute Audio, Audiomania, Garelea Nazarov, GC DIGIS, Qvinta, Techinterior, Ultra-T.

En ny sektion HI-FI Portable kommer att presentera hörlurar och bärbar utrustning i en separat sal Panoramic på 6:e våningen. Bland deltagarna finns Digital Fruits, MMS, Next Hi-Fi, Bonanza, CI Group och Stealth Sonics

Den traditionella HI-FI Vinyl – en utställning och försäljning av vinylskivor och litteratur – kommer att äga rum i hall 19 på fjärde våningen. Ultra Production, Dark Vision, LAZER CD, Gallery of Vinyl, DISCORAMA, Vinylshop.av, PESNYA PRO, Collectomania, STARMAR, Tokio Sound, VINYLCD-TROVARE, Zavalinka Records, Nikitsky 12.

Ett annat nytt projekt, HI-FI Streaming, kommer att visa upp utrustning och tjänster för att strömma musik i hög kvalitet. Utställare som deltar i denna sektion kommer att märkas på utställningsplanen och hotellrummen med särskilda brickor.

Hur du inte går vilse på mässan och hittar exakt det du behöver? Den interaktiva katalogen ”Hitta ditt perfekta ljud” lanseras på hifishows webbplats. Här kan du välja en komplett uppsättning utrustning som passar dina behov – från hörlurar till seriösa stereosystem som du kan filtrera efter produkttyp eller prissegment. Med vår interaktiva katalog kan du inte bara välja din utrustning, utan också ”komma ihåg” den skicka den via e-post och sedan kan du gå till showen och lyssna på den. Katalogen uppdateras kontinuerligt här

Intressant? Glöm inte att registrera dig gratis på Hi-Fi & High End Show-webbplatsen före den 10 april. Efter den 10 april kan biljetter till utställningen endast köpas på Aquarium Hotel.

Gå med i våra sociala nätverk och var först med att få reda på kampanjer och nyheter: Facebook , VK, Instagram och YouTube.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 5
  1. Gustav

    Vilka spännande evenemang kan vi förvänta oss på Hi-Fi & High End Show 2023? Finns det några speciella framträdanden eller intressanta föreläsningar? Jag ser fram emot att uppleva den senaste teknologin och ljudkvaliteten. Berätta gärna mer om vad som kommer att finnas att se och höra under evenemanget!

    Svara
  2. Martin

    Vilka höjdpunkter kan vi förvänta oss på Hi-Fi & High End Show 2023? Kommer det att finnas några intressanta seminarier eller föreläsningar? Vilka företag och varumärken kommer att delta i mässan? Är det möjligt att få en förhandsvisning av det planerade evenemangsprogrammet?

    Svara
  3. Alva Ulsson (author)

    Kan du dela med dig av några höjdpunkter från Evenemangsprogrammet på Hi-Fi & High End Show 2023? Jag är nyfiken på vilka spännande aktiviteter och presentationer som kommer att äga rum under mässan. Tack på förhand för din information!

    Svara
  4. Johannes

    Kan du snälla dela evenemangsprogrammet för Hi-Fi & High End Show 2023? Jag är nyfiken på vilka spännande händelser och aktiviteter som kommer att äga rum!

    Svara
    1. Jonathan

      Tyvärr har jag inte tillgång till evenemangsprogrammet för Hi-Fi & High End Show 2023 just nu. Men jag rekommenderar att du besöker deras officiella webbplats eller kontakta arrangörerna för att få mer information om alla spännande händelser och aktiviteter som kommer att äga rum under evenemanget. Ha så kul och njut av upplevelsen!

      Svara
Lägg till kommentarer