...

Fem prestigefyllda TIPA World Awards 2023 bekräftar Canons innovativa anda

Canon tilldelas fem prestigefyllda TIPA-priser Photography Industry Publishers Association som erkänner företagets engagemang för att skapa innovativa fotoprodukter. Flera modeller från D-SLR-, spegellösa och kompakta produktlinjer, inklusive det världsberömda flaggskeppet EOS-1DX Mark III och RF 85mm F1-objektivet, har fått erkännande.2L USM DS.

image_31

Canon har vunnit TIPA World Awards för 26:e året i rad, och årets utmärkelser bekräftar Canons långvariga expertis och oöverträffade professionalism inom fotobranschen. TIPA World Awards, ett av de mest prestigefyllda internationella priserna inom fotografi och bildbehandling. Utmärkelsen delas ut på uppdrag av redaktörerna för 26 facktidskrifter från 14 länder över hela världen.

Canon har den bästa utrustningen för alla som bryr sig om fotokonsten, från nybörjare till etablerade proffs, oavsett om det är en DSLR-, spegellös eller kompakt digitalkamera, eller de senaste objektiven. Under året har företaget lanserat en rad produkter som representerar några av världens mest avancerade fotografiska tekniker och som uppfyller de högsta kraven på tillförlitlighet och prestanda. Vårt fortsatta engagemang för att utveckla de bästa produkterna och teknikerna inom varje sektor av vår portfölj har hjälpt oss att nå denna framgång.

Susie Donaldson, Marketing Director, Imaging Technology Group ITCG , Canon Europe, kommenterar: ”Vi är mycket glada över att TIPA-juryn har erkänt vårt bidrag till bildbehandlingstekniken. Canons expertis och erfarenhet av att utveckla bildlösningar i världsklass har i år möjliggjort lanseringen av en rad produkter som inleder en ny era inom fotografi. Utmärkelserna är ett erkännande av företagets ständiga ansträngningar för att skapa lösningar som flyttar fram gränserna och ger nya möjligheter för alla fotografer, oavsett färdighetsnivå, genre eller bildsystem.

När TIPA:s jury tilldelade Canon-produkterna angav de följande beskrivningar.

BÄSTA DIGITALA SLR-kamera för amatörer – Canon EOS 90D

Canon EOS 90D är en snabb och mångsidig kamera som kommer att tilltala DSLR-användare som följer med i den senaste tekniska utvecklingen inom segmentet. Med sin högupplösta 32,5 MP APS-C-sensor, Dual Pixel AF, 10 fps kontinuerlig fotografering och 4K/30p-filminspelning är den den perfekta reskamraten för familjeutflykter, sportevenemang och vackra landskap. Kameran hanterar också RAW-filer på ett utmärkt sätt, har lång batteritid och stöder Wi-Fi- och Bluetooth-anslutning.

image_33

BÄSTA PROFESSIONELL DIGITALDIGITALKAMERA – Canon EOS-1DX Mark III

Flaggskeppet EOS-1DX Mark III har de bästa specifikationerna för en DSLR som någonsin tillverkats av Canon. Den har banbrytande fokuseringsteknik och enastående videoinspelningsmöjligheter på professionell nivå. Kameran har en ny sensor och ett nytt bildbehandlingssystem som ger många fördelar, bland annat ultrakorta slutartider, snabb kontinuerlig fotografering och enastående prestanda i svagt ljus. Utöver standardfunktionerna Wi-Fi, Bluetooth och GPS kan kameran utrustas med en trådlös sändare som tillval för ännu snabbare dataöverföring.

image_35

BÄSTA DÄRFÖR ZOOM LÄNSEN FÖR O¨ VERSELSKILDA KAMERA – Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2-objektiv.8L IS USM ger Canon RF-användare tillgång till ett klassiskt utbud av teleavstånd. Ägare av spegellösa kameror kan nu lägga till en spegellös kamera till sin arsenal av kameror med optimal prestanda för en rad olika fotograferingsbehov. Det nya objektivet är lättare och mindre än jämförbara EF-objektiv och erbjuder förbättrad prestanda, balans och bärbarhet. Utrustad med ett bildstabiliseringssystem med fem steg exponeringskompensation och två Nano USM-motorer för snabb och tyst autofokus.

image_36

BÄSTA PROFESSIONELLT PORTRAITLINS – Canon RF 85mm F1.2 L USM Canon RF 85mm F1.2 L USM DS

Porträtt-, mode-, bröllops- och evenemangsfotografer får en fantastisk teknisk lösning som utan tvekan kommer att förbättra deras arbete. Det nya objektivet finns i två versioner – standard och DS. Den senare har Canons nya Defocus Smoothing-beläggning, som appliceras genom deponering på två linser och hjälper till att jämna ut kanter i områden utanför fokusområdet. Resultatet är en vackert mjuk bokeh utan irriterande artefakter när du tar bilder med stor öppning.

image_34

BÄSTA KAMERA FÖR videobloggare – Canon PowerShot G7 X Mark III

Canon PowerShot G7 X Mark III är den perfekta ersättaren till en smartphone för videobloggning. Kameran kan strömma till YouTube, hanterar både standard- och vertikal video och är lätt att använda med sin tippbara pekskärm. En 1-tums bildsensor, ett vidvinkelobjektiv och en extern mikrofoningång gör att du kan filma med äkta 4K-upplösning och biokvalitet – i studion eller på plats. Kvaliteten på dina bilder är lika imponerande med en 20,1Mpix-sensor, 4,2x zoomobjektiv, optisk bildstabilisator och 20fps kontinuerlig fotografering. För videobloggare är det perfekta komplementet till PowerShot G7 X Mark III Hand Grip HG-100TBR, som gör det ännu enklare att skapa bra innehåll.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Mattias

    Vilka specifika produkter eller teknologier har Canon bidragit med för att få dessa prestigefyllda TIPA World Awards 2023?

    Svara
  2. Philip

    Vilka specifika innovationer eller produkter bidrog till att Canon vann dessa fem prestigefyllda TIPA World Awards 2023?

    Svara
  3. Daniel Carlsson

    Vad fick Canon priset för?

    Svara
Lägg till kommentarer