...

Fortsätt, karnevalsveckan: en mixer Scarlett SL-1548 och en vattenkokare Scarlett IS-505

Här kommer veckan då vintern tar farväl och den efterlängtade våren välkomnas. Det finns ett talesätt som säger att om man inte firar fastlagsdagen på rätt sätt får man en dålig skörd hela året. När festligheterna är i full gång har du fortfarande tid att göra pannkakor, bjuda in gäster och ge ett glatt och hjärtligt välkomnande av våren!

Bred Shrovetide

Denna gamla slaviska helgdag har bevarat alla färger i de nationella färgerna som ingen annan… Glada folkfestivaler, färgglada dräkter och ett bord fullt av godsaker – det är en symbol för den breda Svenska själen…

Fikatiden är i full gång

Ingen fastlagsfest kan vara utan pannkakor! Tack vare sin runda form och gyllene färg är den en symbol för solen, som man tillägnar julen. Från 11 till 17 mars är en vecka av obehindrad kul, glädje och välkomna gäster, så varje hemmafru vill minska tiden för att förbereda en måltid och börja fira.

Blender Scarlett SL-1548

Den kraftfulla mixern från Scarlett SL-1548 hjälper dig! Du kan välja mellan 2 typer av visp, hack- och finfördelningsverktyg. Med den kan du knåda pannkakssmet på några sekunder och förbereda önskad fyllning med en knapptryckning. Och för ett teparty som inte bara är trevligt utan också användbart föreslår vi att du kokar vatten i vattenkokaren IS-505 från Scarlett. Termostabilt glas från Schott Duran Tyskland är ett helt miljövänligt material som håller vattnet helt smaklöst och luktfritt: det förblir lika rent som någonsin. Men det bästa med denna unika enhet är kanske pekpanelen med möjlighet att justera kokningstemperaturen, vilket gör att du kan laga alla typer av te korrekt och glädja alla gäster! IS-505 imponerar med sin skönhet: lysdioder lyser upp det kokande vattnet med en magisk blå färg som skapar en varm och hemtrevlig atmosfär.

Vattenkokare Scarlett IS-505

Slösa inte längre tid på matlagning – njut av glada sammankomster och intim interaktion med gästerna. Scarlett önskar dig en god julhelg och en tidig vår!

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Matilda Ahlström

    Hur länge ska mixer Scarlett SL-1548 och vattenkokare Scarlett IS-505 användas under karnevalsveckan? Är de bara för tillfällig användning eller kan de användas under en längre tid?

    Svara
Lägg till kommentarer