...

FUJIFILM X-H1 vinner EISA Awards Best Product 2023-2023 i kategorin spegellösa kameror

FUJIFILM X-H1 har en X-Trans CMOS III-sensor i APS-C-storlek och den högpresterande bildprocessorn X-Processor Pro. I kombination med FUJINONs högpresterande objektiv och unika teknik för färgåtergivning, som utvecklats under åtta decennier, ger FUJIFILM X-H1 en enastående, oöverträffad bildkvalitet som fångar de finaste detaljerna i motivet, inklusive textur, tredimensionell struktur och till och med atmosfären och stämningen i en viss scen.

Fotoutrustning

EISA:s kommentar om FUJIFILM X-H1:

FUJIFILM X-H1 är det nya professionella flaggskeppet i X-serien. Utmärkt stabilisering är inbyggd i kameran. Ergonomi och grepp har förbättrats avsevärt, med en informativ valfri display. Snabb hybridautofokus kompletteras av tyst kontinuerlig fotografering med upp till 14 bilder per sekund, medan den nya högupplösta sökaren är en av de bästa på marknaden. Stor utökning av 4K-filmfotografering, F-log och det nya ETERNA-filmsimuleringsläget. X-H1 har en enastående bildsensor 24.3MP X-Trans CMOS III, som ger högkvalitativa bilder med lågt brus och hög känslighet.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Johan

    Hur presterar FUJIFILM X-H1 jämfört med andra spegellösa kameror på marknaden?

    Svara
  2. Anna Yngvesson

    Vilket specifikt genomförande eller funktion hos FUJIFILM X-H1 gav det fördel gentemot andra spegellösa kameror i kategorin som gjorde att den vann EISA Awards Best Product för perioden 2023-2023?

    Svara
Lägg till kommentarer