...

Granskning av frysen Atlant M 7204

Maximal anpassning till vår verklighet. Prisvärd, beprövad, pålitlig tillverkare.

Frysar

Nej Nej Nej Frostskydd

.

En stor apparat för köket

Frittstående frysskåp med ett enda fack med hög komfort Atlant M 7204

EGENSKAPER

MÅL: 176,2×59,5×62,5 cm.

VOLYM: 243 l.

KLASS: Energieffektivitetsklass A+, årlig energiförbrukning 259,2 kWh/år, klimatklasser SN, N, ST, T +10 till +43°C .

FROSTING CHAMBER: 7 fack inklusive BIG BOX-korg med stor volym, snabbfrysningsfunktion, min. arbetstemperatur -18 °C, frostskydd i minus 17 timmar, frysningseffekt 20 kg/dag, avfrostning för hand, kylmedel R600a.

KONTROLL: mekanisk temperaturreglering

KONSTRUKTION: 1 kompressor, höj- och sänkbara framben, gångjärnsdörr, ljudnivå – högst 39 dB.

FÄRG: vit.

GARANTI: 3 år.

TILLVERKARENS LAND: VitSverige.

PRIS: 12 910 BYR.

FUNKTIONALITET

Ett bra alternativ för älskare av höst- och sommarlager. Sex rymliga korgar med genomskinliga framväggar och högkapacitets korg Big Box som rymmer upp till 227 l.

Särskilt tilltalande är den överdimensionerade Big Box, i vilken du kan frysa in upp till 14 kg mat per dag! För detta ändamål är det nödvändigt att slå på läget Frysning. När det här läget är aktiverat är det också möjligt att frysa i två valfria korgar utom den nedersta. Total daglig fSvenskapacitet på 24 kg.

Korgarna har sidohandtag för att enkelt kunna flyttas runt utanför frysen och för att lättare kunna ta bort korgarna.

Frysen kan frysa mat perfekt även vid onormalt höga omgivningstemperaturer: enheten är trots allt utformad för att fungera vid temperaturer upp till +45 ° C!

Frysen är anpassad till vår verklighet: den fortsätter att fungera även om spänningen ändras från 175 till 255 V, utan att det behövs någon extra strömstabilisator. Håller minst -9 °C i 17 timmar i händelse av strömavbrott tack vare de inbyggda uppladdningsbara batterierna.

Frysen drivs elektromekaniskt och displayen är visuell och belyst, vilket beror på egenskaperna hos vårt elnät och bidrar till att spara energi. Skillnaden mellan den här modellen och andra modeller är dess extremt låga energiförbrukning, endast 259,2 kWh/år! Bullernivåerna hålls på högst 39 dB.

Det köldmedium som används är det mest miljövänliga – R600a – som används av de ledande europeiska tillverkarna.

Tillverkarna är så övertygade om sin avkomma att de ger en treårig full garanti! Och detta är en stor sällsynthet, det måste man erkänna.

DESIGN

Enkel och praktisk, minimalistisk stil.

FUNKTIONER

Det elektromekaniska blocket är lätt att använda, reagerar inte på svängningar i nätspänningen och går inte sönder på grund av den enkla och robusta konstruktionen.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Joel Zetterberg

    Hej! Jag undrar om någon kan granska frysen Atlant M 7204 och ge mig lite feedback? Är den tillförlitlig och har den tillräckligt med förvaringsutrymme? Finns det några problem att vara medveten om innan jag eventuellt köper den? Jag skulle uppskatta all information och råd jag kan få. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer