...

Granskning av gasspisen Electronicsdeluxe 606040.01g användning .000

Två högpresterande kokplattor, hög värmeeffekt i ugnen, större matlagningsutrymme

y.

STOR KÖKSUTRUSTNING

Inga justerbara fötter

.

Gasspisar

Electronicsdeluxe 606040 gashäll.01g använda.000

TEKNISKA UPPGIFTER

Ugn: 4 gasbrännare. Källa: Källa: Främre vänster 1,65 kW, Längre vänster 2,9 kW, Främre höger 2,9 kW, Längre höger 1,0 kW.

Ugn: gas, kapacitet 72 liter, max temperatur 270 ºC, brännare 3.0 Kw, grillbrännare 1.85 Kw, rotisserie, belysning.

KONTROLL: mekanisk, kontroll av brännarens effekt, tändningsknapp för elektriskt bord, ugnskontroll, timerkontroll, knapp för ljus/spottar.

Vård: traditionella, delade gjutjärnshällar, glasfronter på utsidan av dörren, avtagbar dörr och skenor.

SÄKERHET: gassäkerhetsanordning för ugnen, 2 glasrutor i dörren.

TILLBEHÖR: galler, bricka och rotisserie.

FÄRG: vit.

UTRUSTNINGAR: 600x600x850 mm. VIKTIGT: 47 kg.

GARANTI: 3 år.

PRIS: 14 500 krona.

MODELLBESKRIVNING

Det utmärkande för denna modell är att den lägger tonvikten på kraftfulla element. På kontrollpanelen finns det alltså inte en, som vanligt, utan två av dem – dessa är 2,9 kW-brännare. Brännarna är praktiska eftersom de kan användas för att snabbt få upp maten till önskad temperatur. Antingen medelstora eller stora skålar – vattenkokare, gryta, stekpanna – är lämpliga för detta ändamål. Brännarna är oumbärliga för matlagning i massiva gjutjärnsgrytor och på grillen. Den ena är placerad längst fram till höger och den andra längst bak till vänster. Den medelstora brännaren har en effekt som ligger nära standarden, liksom den lilla brännaren som är avsedd för kompakta rätter. Brännaren i huvudugnen är också mycket kraftfull, vilket gör att du kan nå den önskade temperaturen i ugnen snabbare, särskilt eftersom den maximala temperaturen är 270 grader. Grillen i ugnen ger också intensiv värme. En intressant egenskap hos den här modellen är den ökade ugnskapaciteten, som uppgår till 72 liter; vanliga spisar har vanligtvis en ugnskapacitet på 54-60 liter. Den här modellen är utformad för dem som är kapabla till kulinariska bedrifter – bakning av kalkon, spädgris, bröd i stora formar.

CONTROL

Brännare matlagningsbord utrustade med tvåhandständigt tändsystem. Det finns en knapp på panelens högra sida, som när den trycks in utlöser en piezo-lampa vid brännarens bas, vilket ger en gnista. Mindre tryck ingen gas utan tryck – säkerhetsfunktion och genom att vrida på vredet aktiveras bränsleflödet och skapar en låga i grillen. Regulatorerna har två färdiga lägen – låg och hög låga. Ugnen tänds manuellt. Men den nedre brännaren är utrustad med en termostat som upprätthåller temperaturen. Apparaten reglerar flammans intensitet så att temperaturen alltid ligger på det värde som användaren valt. Grillen startar endast vid full effekt. Du kan justera brännarens effekt genom att välja ugnsnivå. Rotisseriet kan användas för att steka större måltider i ugnen. Den ansluts till motorn och kan användas med både huvudbrännaren och grillen. Ugnen är utrustad med ett gassäkerhetssystem som förhindrar bränsleläckage.

DESIGN

Hela apparatens framsida är gjord av glas, inklusive kontrollpanelen. De massiva kokplattorna är tillverkade av gjutjärn. Det finns en låda under ugnen. Locket är tillverkat av slagtåligt glas.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Stefan

    Vad är din upplevelse av gasspisen Electronicsdeluxe 606040.01g? Är den lätt att använda och pålitlig? Finns det några speciella funktioner eller problem att vara medveten om? Tacksam för dina insikter!

    Svara
  2. Erik Törnqvist

    Hej! Jag undrar om någon har granskat gasspisen Electronicsdeluxe 606040.01g användning och om den är pålitlig och effektiv. Jag hoppas få in lite feedback och erfarenheter från er som redan har använt denna spis. Tack på förhand för er hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer