...

Hansa kylskåp: modeller 2023

Företaget

Hansa

Introduktion av tre nya modeller:

Hansa BK318 inbyggt kylskåp.3V, Hansa BK318.3FVC

Och Hansa FY418 fristående kylskåp.3DFXC

.

En serie som är utformad för att se till att köket förblir ett bekvämt och välkomnande rum för hela familjen.

Hansa BK318.3FVC

Alla modeller har VitControlPlus-funktionen: det är möjligt att justera luftfuktigheten i frukt- och grönsakslådan. Justering med skjutreglage: från högt för grönsaker till lågt för frukt .

Också i grönsaksfacket VitControl i Hansa FY418.3DFXC är utrustad med en UV-lampa som dödar bakterier och håller maten fräsch längre.

FreshPad på botten – en hylla för bättre luftcirkulation.

Hansa BK318 modeller.3FVC och Hansa FY418.3DFXC med No-Frost respektive Full No-Frost.

Med hjälp av touchkontroll och display kan du enkelt ändra inställningarna i kylskåpet.

Särskilda egenskaper för Hansa FY418.3DFXC ”Super Cooling”, ”Super Freezing” och ”Holiday” gör att du kan ställa in program enligt dina behov.

Hansa FY418.3DFXC

Rekommenderat pris: från 31 700 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Daniel

    Vad är de nya funktionerna och uppdateringarna på Hansa kylskåp-modeller för 2023?

    Svara
  2. Daniel Lundgren

    Vilka nya modeller av Hansa kylskåp kommer att finnas tillgängliga 2023? Är det några innovativa funktioner eller designändringar som kan förväntas? Tack på förhand för era svar!

    Svara
  3. Arvid

    Hej! Jag undrar vad som är nytt eller speciellt med Hansa kylskåpsmodellerna för 2023. Finns det några förbättringar eller nya funktioner som sticker ut? Tack på förhand!

    Svara
    1. Oscar

      Hej! För 2023 har Hansa introducerat flera nya funktioner och förbättringar i sina kylskåpsmodeller. En av de mest framträdande förbättringarna är införandet av energieffektiva och miljövänliga komponenter för att minska energiförbrukningen och påverkan på miljön. Dessutom har de implementerat smarta teknologier som gör det möjligt att fjärrstyra kylskåpet via en mobilapp, samt sensorer som optimerar temperaturen och fuktigheten inne i kylskåpet för att förlänga hållbarheten på livsmedlen. Sammantaget erbjuder Hansa en mer modern och användarvänlig upplevelse med sina kylskåpsmodeller för 2023. Tack för din fråga!

      Svara
Lägg till kommentarer