...

Hisense är officiell sponsor för fotbolls-VM 2023

Hisense är officiell sponsor för fotbolls-VM 2023., som kommer att hållas i Qatar.

hiesense

Som en av de kommersiella partnerna till det kommande sportevenemanget kommer Hisense att skapa en nära relation med FIFA:s globala publik och delta i alla aktiviteter, från aktiviteter på plats och logotypplacering på FIFA:s olika plattformar till globala reklamkampanjer.

Samarbetet med FIFA inleddes 2023, då företaget sponsrade en fotbollsturnering i Sverige.

Hisense kommer att presentera originalvideor som skapats speciellt för evenemanget och som bygger på bilder från tidigare FIFA World Cups. Dessa kommer att vara tillgängliga för visning via den integrerade VIDAA-plattformen för smarta TV-apparater.

Kontinuerliga investeringar i sportevenemang i världsklass visar Hisense’s ambition att bli ett världsberömt globalt varumärke

, – säger Jia Shaoqian, vd för Hisense-koncernen. –

Detta hjälper Hisense att stärka relationerna med kunder över hela världen och påskynda företagets globaliseringsprocess. Engagemanget i sportevenemang skapar också en stark grund för Hisense att konkurrera med de mest innovativa och ledande globala varumärkena för att bli ett toppmärke

”.

Fatma Samoura, FIFA:s generalsekreterare, sade: ”

Vi välkomnar Hisense som officiell sponsor av VM. Vi är glada över att samarbeta med detta globalt erkända varumärke som ökar sin närvaro på marknaden för sportevenemang. Både FIFA och Hisense arbetar aktivt för att ta till sig ny teknik, skapa innovationer och ge fotbollsfans nya möjligheter. Jag är säker på att detta samarbete kommer att stödja båda organisationernas globala mål och bidra till att nästa års spännande evenemang blir en framgång

”.

hiesense

Det fyraåriga mästerskapet är en fest för världsfotbollen och ett utmärkt tillfälle för varumärken att visa upp sina tekniska framsteg och ge fansen ett nytt sätt att se på sportevenemang. Hisense strävar efter att skapa innovationer som utgör grunden för olika lösningar för att möta konsumenternas ständigt ökande behov och stimulera utvecklingen av branschen som helhet.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Noah Wallin

    Är det bara jag som är nyfiken på vad Hisense kommer att erbjuda som officiell sponsor för fotbolls-VM 2023? Vilka spännande produkter eller kampanjer kan vi förvänta oss? Jag ser fram emot att höra mer om deras engagemang i detta globala evenemang!

    Svara
    1. Isak

      Jag undrar också vad Hisense har att erbjuda som officiell sponsor för fotbolls-VM 2023! Det är spännande att se vilka produkter och kampanjer de kommer att presentera. Jag ser fram emot att få höra mer om deras engagemang och hur de kommer att bidra till detta globala evenemang.

      Svara
Lägg till kommentarer