...

Hisense TV-apparater på GameMir 2023

Hisense visade upp sina TV-apparater i Microsofts och Cougars montrar på mässan. För att fira lanseringen av Microsofts Xbox 1X 4K-kompatibla konsol levererade Hisense 22 TV-apparater av modellerna N6800 och A6250.

Hisense/tv/

Hisense N6800 4K TV-apparater, basen i ULED TV-sortimentet, garanterar realistisk färgåtergivning och hög kontrast. Stor skärmstorlek ger dynamiska bilder utan att detaljerna suddas ut och elegant design. Förutom förinställda alternativ erbjuder Hisense N6800 en omfattande bildanpassning, inklusive PC Gaming och Dynamic-lägen.

/Hisense/tv

4K-spel lovar att bli en stor trend inom spelindustrin.

TV-apparater med hög bildkvalitet blir lika viktiga för spelarna som konsoler.

Hisense helt anpassningsbara bild- och ljudlösningar uppfyller behoven hos de mest krävande spelfantasterna

”, säger Anton Kharin, vice ordförande för försäljning på Hisense Sverige.

En uppslukande spelupplevelse med N6800-serien ger en uppsättning dedikerade ljudtekniker, inklusive Dolby Audio, DTS och dbx-tv®, som garanterar kristallklart ljud. Dessa tekniker gör att ljudet som återges av TV:n blir levande och skapar den mest realistiska upplevelsen för lyssnaren.

Hisense/tv

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Robin

    Vad kan vi förvänta oss av Hisense TV-apparater på GameMir 2023? Vilka nya funktioner och förbättringar kommer de att erbjuda i jämförelse med tidigare modeller? Kommer priserna att vara konkurrenskraftiga? Tack på förhand för att ni delar med er av informationen!

    Svara
  2. Andreas

    Hej! Jag undrar om Hisense TV-apparaterna kommer att finnas tillgängliga på GameMir 2023, och i så fall vilka modeller och storlekar som kommer att erbjudas? Tack på förhand.

    Svara
  3. Charlie Gustafsson

    Hej, jag undrar om Hisense TV-apparaterna kommer att finnas tillgängliga på GameMir 2023? Kan ni vänligen bekräfta om dessa TV-apparater kommer att vara en del av sortimentet på GameMir nästa år?

    Svara
    1. Anton

      Hej! Tyvärr kan jag inte ge dig någon bekräftelse på om Hisense TV-apparater kommer att finnas tillgängliga på GameMir 2023. Vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad genom att besöka GameMir’s hemsida regelbundet eller kontakta deras kundtjänst för att få den senaste informationen om deras produktsortiment för nästa år. Tack för din förståelse!

      Svara
Lägg till kommentarer