...

HUAWEI presenterar 5G CPE Pro-router på MWC 2023

HUAWEI introducerar HUAWEI 5G CPE Pro, en enhet som ger ultrahöga bredbandshastigheter och smart Dual-link-funktion. Den här routern är utformad för att ge maximal anslutningskvalitet oavsett avståndet till den anslutna enheten. 5G CPE Pro bygger på Balong 5000-chipsetet och har gett ett genombrott för 5G-utbyggnad och tillgänglighet till användarenheter över hela världen.

5g_cpe_pro

De nya unika funktionerna i HUAWEI 5G CPE Pro-routern kommer från Balong 5000, det egenutvecklade chipsetet för världens första 5G-modem med flera modaliteter. Med Balong 5000 stöder routern bredbandstäckning i sub-6 GHz-subbandet, med en teoretisk nedladdningshastighet på 4,6 Gbps. Den faktiska nedladdningshastigheten för HUAWEI 5G CPE Pro i kommersiella nät når 3,2 Gbps. HUAWEI 5G CPE Pro stöder också kommersiella tillämpningar för 4G- och 5G-element med dubbla lägen. Element med dubbla lägen gör det möjligt för enheter som ursprungligen utformats för 4G att tillhandahålla 5G-täckning utan större påfrestningar.

HUAWEI 5G CPE Pro innehåller ett antal nya tekniker och är den mest kompakta enheten som för närvarande finns på marknaden. HUAWEI 5G CPE Pro är utrustad med dubbla kylflänsar med hög värmeledningsförmåga och en strömlinjeformad aerodynamisk design, vilket gör att den klarar långa och intensiva arbetsbelastningar utan försämrad prestanda. Hålet i botten av enheten skapar en ”skorsten”-effekt, vilket ökar värmeavledningen med 30 % och gör att enheten svalnar snabbare genom konvektion.

HUAWEI 5G CPE Pros 5G-nätverkshastighet ökade med 60 procent. Vid presskonferensen demonstrerades att ett HD-videoklipp kan laddas ner på tre sekunder, vilket innebär en 21 gånger snabbare nedladdningshastighet jämfört med 4G-nätet Cat 4 .

5g_cpe_pro_front

Enheten stöder också HUAWEI HiLink-teknik, som gör att 5G CPE Pro kan ansluta till alla nätverk med ett enda klick. Den här plattformen för uppkoppling från smartphone till smartphone stöder uppkoppling och interoperabilitet för alla typer av smarta enheter.

Richard Yu, ordförande för HUAWEI Consumer Business Group: ”Balong 5000 kommer att ge en helt ny upplevelse av interaktion mellan människa och enhet. Med HUAWEI 5G CPE Pro kan användarna uppleva alla fördelar med höghastighetskommunikation i 5G. HUAWEI har stor expertis inom utveckling av enheter, molnlösningar och nätverk.”.

Ytterligare två enheter baserade på Balong 5000 presenterades också på MWC 2023: HUAWEI 5G CPE Win och HUAWEI 5G CPE Mobile.

HUAWEI utökar samarbetet med viktiga industripartners och internationella sammanslutningar genom kontinuerliga investeringar i forskning och utveckling av 5G-teknik. Vid forskningscentra runt om i världen arbetar HUAWEI aktivt för att upprätthålla en enhetlig 5G-standard och bidrar tillsammans med partners till branschens snabba utveckling.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Elliot Dahlberg

    Vad erbjuder HUAWEI 5G CPE Pro-router för funktioner och vilka fördelar kan den ge användaren? Hur skiljer sig denna router från tidigare modeller och hur påverkar den vår uppkoppling till 5G-nätverket? Vilka är de mest lysande egenskaperna hos denna nyaste router från HUAWEI som presenterades på MWC 2023?

    Svara
Lägg till kommentarer