...

Intel-utvecklingar fick högsta betyg på CES 2023

SANTA CLARA Kalifornien , 11 januari 2023. – På CES 2023 förra veckan presenterade Intel Corp

meddelade

Innovativ teknik och samarbetsprojekt som syftar till att skapa nya möjligheter i människors vardag. Och många av dessa innovationer, från drönare och bärbara enheter till nya PC- och surfplattorprodukter, har vunnit prestigefyllda priser.

Intel

Intel-teknik, partnerprodukter och -projekt fick högsta betyg i kategorierna drönare, bärbara enheter osv.

Intels ledarskap när det gäller att integrera mänskliga sinnen i tekniken har till exempel erkänts med flera utmärkelser. Engadget*, PC Magazine*, The Verge* och Videomaker* utsåg Yuneecs Typhoon H*, som drivs av Intel® Atom™-processorn, till den bästa drönaren som visades på CES 2023. Yuneec Typhoon H* är utrustad med Intel® RealSense™-teknik och kan undvika kollisioner med omgivande objekt, stödja användarsökning och 4K-kamerafunktionalitet. CNET*, Gizmodo* och Reuters* inkluderade också denna drönare i sina rankningar av de bästa nya produkterna på CES.

PBS*, Reuters* och Wired* inkluderade Ninebot* Segway* i sina recensioner av de bästa lösningarna som presenterades på CES. Ninebot Segway*-robot, som drivs av en Intel Atom-processor och som även kan användas som en personlig transportutrustning, använder Intel RealSense-teknik för att navigera i utmanande miljöer och interagera med användare.

När det gäller bärbara enheter utsågs DAQRI:s smarta hjälm* med Intel RealSense och Intel® Core™ M-processor till BGR Best Review* på CES. Dessutom utsåg Engadget* Empire EVS* e-mask, som bygger på Recon’s Snow2-teknik, till den bästa bärbara enheten. Recon Instruments, ett Intel-ägt företag, hjälpte Empire Paintball* att skapa en smart paintballmask som ger användarna omedelbar tillgång till all taktisk information.

Intel

Andra Intel-produkter, innovationer baserade på Intel-teknik och fantastiska nya möjligheter som lyftes fram på CES 2023 är bland annat:

  • Intels nya Compute Stick-mikrodator, baserad på sjätte generationens Intel Core M-processor eller den senaste fyrkärniga Intel Atom-processorn, har vunnit USA Today’s Editor’s Choice Award.com* och Computer Shopper’s* pris för bästa nya produkt på CES.
  • Nya datorer och surfplattor med Intel-processorer vann CES Innovation Awards* och presenterades i många publikationer, bland annat Android Central*, Digital Trends*, GottaBeMobile*, Laptop*, Mashable*, Men’s Health*, Men’s Journal*, Notebooks.com*, Popular Mechanics*, SlashGear*, The Verge*, Techlicious*, TechnoBuffalo*, TechRadar*, Tom’s Guide* och Tom’s Hardware*. Många av dessa enheter, bland annat från Acer*, ASUS*, Dell*, HP*, LG*, Lenovo*, Razer*, Samsung* och Toshiba*, drar full nytta av Intels 6:e generation Core-processorer, de bästa Intel-processorer som någonsin byggts.
  • Thunderbolt™ 3-tekniken har utsetts till vinnare av CES Innovation Awards*.
  • TechSpot* placerade Intels RealSense-teknik på första plats i sin rankning av de bästa nya produkterna på CES.

Dessa och andra innovationer som visades på CES 2023 representerar bara några av de många nya möjligheter som Intels teknik ger i en mängd olika tillämpningar, inklusive sport, spel, hälsovård, sport och kreativ utveckling.

Intel

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Oscar

    Vilka specifika utvecklingar presenterade Intel på CES 2023?

    Svara
  2. Erik

    Vilka specifika Intel-utvecklingar fick högsta betyg på CES 2023 och hur har de bidragit till teknikens framsteg?

    Svara
  3. Oscar Dahl

    Vilka specifika Intel-utvecklingar fick högsta betyg på CES 2023? Kan ni dela med er av mer information om dessa framsteg och deras potentiella inverkan på teknikvärlden?

    Svara
Lägg till kommentarer