...

Kaffemaskinen Miele CM 6310

En kopp kaffe? Visst! En ny Miele-maskin vet hur man gör den bästa aromatiska drycken och hur man brygger den på rätt sätt. Generation 6000 representerar den finaste kaffetraditionen, äkta tysk kvalitet och elegant design.

Kaffemaskiner

Kaffemaskin Miele CM 6310

FÖRMÅNER

Med OneTouchforTwo-funktionen kan du brygga två koppar kaffe samtidigt – en cappuccino och en latte macchiato, dvs. två olika mjölkbaserade kaffesorter. Detta förkortar bryggningstiden avsevärt och gör det möjligt för två personer att njuta av sina drycker tillsammans.

AromaticSystem dynamisk kaffebryggningskammare – en innovativ teknik som är utformad för att maximera den effektiva extraktionen av kaffeoljor. Bryggkammaren expanderar när den fylls med varmt vatten, vilket resulterar i en intensivare blandning av malet kaffe och vatten och en rikare kaffearom. Efter bryggningen minskas bryggutrymmet och kaffesumpen pressas ut och hamnar i en behållare för kaffesumpen.

KOKNING

  • Drycker: espresso, klassiskt kaffe, caffè lungo, ristretto.
  • Med mjölk: cappuccino, latte macchiato, latte kaffe.
  • Ytterligare funktioner för varmt vatten, varm mjölk och mjölkskum.
  • Val av malningskonsistens och kaffemängd per kopp.
  • Inställningar för vattenmängd per kopp och temperatur.
  • Upp till fyra personliga inställningar.
  • Justering av mängden mjölk och mjölkskum per kopp.

Den här kaffemaskinen sköter hela bryggningsprocessen, från malning av bönor till mjölkskum. Dryckesstyrka, mängd och temperatur kan justeras oberoende av varandra tack vare de flexibla inställningarna. De välbekanta inställningarna kan sparas i din profil och aktiveras med en knapptryckning, till exempel för en espresso på morgonen. Upp till 4 användarprofiler kan skapas totalt.

BYGGNING

  • Spannmålsbehållare för 300 g bönor, jordbehållare för 12-14 koppar.
  • Vattenbehållare 1,8 l.
  • Kottkvarn för bönor bevarar kaffearomen under malningen.
  • Två kaffesorter och ett förmalet kaffe kan användas.
  • Förmalet kaffepulver innan du förbereder din dryck.
  • Steglös justering av munstyckets höjd 8-14 cm.
  • Uppvärmd kopparplattform.
  • BrilliantLight LED-belysning av tangenterna och munstycket.

DEFINITION

DirectSensors användargränssnitt gör det mycket enkelt att lära känna och använda den nya produkten. Varje typ av dryck representeras av en symbol på kontrollpanelen. Menyn är på Svenska. Funktionsnamn och menyalternativ visas på en högteknologisk TFT-display med tydliga vita bokstäver på svart bakgrund. Dubbla drinkar kan framställas genom att trycka på motsvarande knapp två gånger. Ytterligare inställningar som förbryggning, malningsnivå, mängd malet kaffe och temperatur kan enkelt justeras efter önskemål.

Kaffemaskinen kan programmeras så att den är redo att användas när du behöver den, värmeelementet och kopparna är varma. Din dryck kan bryggas på några sekunder.

CARE

  • Rengöringsprogram.
  • Automatisk sköljning av mjölkröret, aktiveras utan mänsklig inblandning så snart maskinen stängs av.
  • Avtagbar kaffebryggare och mjölkrör.

FUNKTIONER

STORLEK: 359x251x427 mm.

ANSLUTNING: 1,5 kW.

TILLBEHÖR: Mjölkbehållare av stål kan förvaras i kylskåp , sked för malet kaffe.

PRIS: 75 500 krona.

Två färger: ObsidianBlack och WhiteLotus.

Teknik för drycker

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Joakim

    Hur är prestandan och användarvänligheten hos kaffemaskinen Miele CM 6310?

    Svara
  2. Johan

    Jag är intresserad av att köpa en kaffemaskin och har hört att Miele CM 6310 är riktigt bra. Kan någon som har erfarenhet av denna maskin berätta om dess prestanda och användarvänlighet? Tack på förhand för era svar!

    Svara
  3. Eriksson Holmgren

    Hej! Jag undrar om kaffemaskinen Miele CM 6310 är en pålitlig och användarvänlig maskin. Har någon här erfarenhet av att använda den? Är kaffet gott och maskinen lätt att rengöra? Tacksam för svar!

    Svara
  4. Gustav

    Hej! Jag ser att du nämner kaffemaskinen Miele CM 6310. Jag undrar om du har någon erfarenhet av den och om du rekommenderar den? Hur är kaffekvaliteten och hur lätt är den att använda? Finns det några speciella funktioner eller ofta förekommande problem att vara medveten om? Tack på förhand för ditt svar!

    Svara
Lägg till kommentarer