...

Lenovo presenterar Moto Z Play på IFA 2023

Berlin, Tyskland – 1 september 2023: Lenovo presenterar nya enheter på IFA 2023: smarttelefonen

Moto Z Play

och en kameramodul i Moto Mods-familjen som heter Hasselblad True Zoom.

Motorola

Telefoner och uppkoppling

Moto Z Play: hög prestanda och lång batteritid

Den nya smarttelefonen Moto Z Play avslöjar den längsta batteritiden i Moto Z-serien. Den är utformad för att du ska kunna kasta dig in i världen av mobilspel utan att ständigt behöva sitta vid ett eluttag. Tack vare sitt batteri med hög kapacitet kan Moto Z Play ha upp till 50 timmars batteritid. Och allt detta trots att modellen har en stor 5,5-tums Super AMOLED-skärm med Full HD-upplösning. Nyheten är också utrustad med TurboPower™-teknik, som gör det möjligt att ladda smarttelefonen på bara 15 minuter för att räcka i ytterligare 9 timmar.

Moto Z Plays 16 MP-huvudkamera har dubbel autofokus – laser och fas – vilket gör det lättare att fånga en bild. Frontkamera med vidvinkel och 5-megapixelsensor som är utformad för att ta selfies med alla dina vänner på en gång.

Moto Z Play har en octa-core-processor på 2 GHz, 3 GB RAM och 32 GB mycket snabbt huvudminne. Det gör det möjligt för smarttelefonen att hantera alla moderna uppgifter med lätthet. En miroSD-plats gör att du kan använda ett flyttbart kort på upp till 2 TB.

Moto Z Play är perfekt för aktiva användare eftersom den har en avancerad vattenavvisande beläggning. Den kan skydda din pryl från regn, stänk och spill, så du behöver inte oroa dig för din smartphone vare sig utomhus eller inomhus.

Motorola

Moto Mods: Hasselblad True Zoom

I samarbete med det kända svenska företaget Hasselblad har en modul utvecklats som utökar standardkamerafunktionerna i Moto Z-mobilenheterna. Hasselblad True Zoom lägger till flera ytterligare funktioner på en gång. Till exempel tio gånger optisk zoom, vilket inte finns på vanliga smartphones.

Dessutom fotograferar den i RAW-format, vilket gör fotoredigering mycket effektivare och mer flexibel än vad som är möjligt när fotot redan är sparat av enheten i JPEG-format. Hasselblad True Zoom levereras med fri tillgång till Hasselblads programvara Phocus. Den tar foton till en ny kvalitetsnivå.

Moto Z Play-smarttelefonen kommer att finnas tillgänglig på den Svenska marknaden i mitten av hösten

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 7
  1. Alexander

    Vad är de viktigaste specifikationerna och funktionerna hos Moto Z Play?

    Svara
  2. Niklas

    Vad är de viktigaste funktionerna och specifikationerna hos Moto Z Play?

    Svara
  3. Alexander

    Vad är de nya funktionerna och förbättringarna hos Moto Z Play jämfört med tidigare modeller?

    Svara
  4. Viktor

    Vilka förbättringar har Lenovo gjort på Moto Z Play jämfört med tidigare modeller och vad är de unika egenskaperna som gör den speciell?

    Svara
  5. Hugo Carlstedt

    Hej, jag undrar om Lenovo presenterar några nya funktioner eller förbättringar för Moto Z Play under IFA 2023? Är det något särskilt som skiljer sig från tidigare modeller? Tack på förhand för ditt svar!

    Svara
  6. Viktor

    Vad är de nya funktionerna och förbättringarna i Moto Z Play?

    Svara
    1. Martin

      Några av de nya funktionerna och förbättringarna i Moto Z Play inkluderar en snabbare processor för bättre prestanda, förbättrad skärmkvalitet för en skarpare bild och en längre batteritid för mer användning. Dessutom har kameran uppgraderats med bättre bildkvalitet och fler inställningsmöjligheter för att ta bra bilder även i svagt ljus. En annan ny funktion är möjligheten att ansluta olika tillbehör, så kallade ”mods”, som ger extra funktioner och anpassningsmöjligheter till telefonen. Sammantaget erbjuder Moto Z Play en förbättrad och mer anpassningsbar användarupplevelse.

      Svara
Lägg till kommentarer