...

LG presenterar nya hushållsapparater för 2023

Nya produkter

LG 2023-22 hushållsapparater – hela sortimentet av hushållsapparater: ugnar, mikrovågsugnar, kylskåp och frysar, tvättmaskiner och torktumlare, luftkonditioneringsapparater, dammsugare, personlig skyddsutrustning, TV-apparater. Att umgås med familjen är inte tråkigt, utan intressant och roligt.

LG:s ordförande

YoungNamRoh, VD för LG i Sverige och OSS, sade: ”

I en orolig tid av begränsningar och nya utmaningar kan vi tänka oss att vi skriver en ny berättelse. Det är en oro för våra nära och kära, det är teknik för hälsa, renlighet, ett nytt utseende på vårt hem! Idag säger vi att LG klarar av uppgiften: haute couture, haute cuisine, hög kvalitet och naturligtvis det ständiga arbetet inom vår forskning och utveckling. Allt du ser är tillverkat under de svåraste tiderna för världen.”.

LG Objet-kollektion

Kollektionen har sitt ursprung i en önskan att göra apparater som passar in i dyra och eleganta moderna interiörer.

LG Objet Collection, en kombination av kylskåp och frys, LG InstaView™ premium kylskåp och mikrovågsugnar kommer att finnas tillgängliga hösten 2023.

LG planerar att ytterligare utöka sortimentet för Sverige genom att lägga till LG Styler klädvårdssystemet och en tvättmaskin/torktumlare-kombination i ett enda WashTower-skåp.

LG-kylskåp

LG-kylskåp

Den sofistikerade LGObjetCollection kyl- och frysboxen passar in i alla köksstilar och kombinerar elegant design med enastående tekniska funktioner.

Köparna kommer att erbjudas en kombination av beige och silverfärgade glaspaneler. Samtidigt kan den bytas ut mot en mintfärgad panel via LG Service Centre.

LG Objet Collection-kylskåpet har alla fördelar med DoorCooling+-serien:

  • extra luftflöde från panelens ovansida för snabb och jämn kylning av livsmedel, även i svåråtkomliga områden som t.ex. dörrfack;
  • Särskilt fack med Fresh Balancer™-teknik för optimala fuktnivåer för all din mat.
  • Metal Fresh på bakväggen och i kyl- och frysfacken ger ytterligare kylning;
  • Easy Handle för enkel öppning av dörren;
  • Vinställ för upp till fem vinflaskor.

LG InstaView kylskåpslock är tillverkat av glas som inte bara är behagligt att röra vid, utan inte lämnar några fingeravtryck.

  • InstaView-tekniken gör det möjligt att lämna dörren stängd och samtidigt se innehållet: det är nödvändigt att knacka två gånger på det tonade glaset i fönstret på dörren för att ljuset ska tändas och belysa kylskåpet.
  • DoorCoooling+-tekniken i kombination med Metal Fresh-panelen ger bättre kylning av hela kammaren.
  • Big Fresh Zone ger optimala förutsättningar för att hålla frukt och grönsaker fräscha längre.
  • Speciella fack för förvaring av små portioner Extra-space-produkter t.ex. kallskuret, ostskivor och fiskspecialiteter hjälper till att isolera smakrika livsmedel i ett kompakt utrymme utan att ta upp plats i huvudfacket.
  • Hygiene Fresh+ använder ett 5-stegs filtersystem som eliminerar de flesta risker för matförstöring: damm, svampsporer, sura, alkaliska lukter och bakterier. Systemet eliminerar upp till 99,9 % av skadliga ämnen i luften, förlänger matens hållbarhet och renar luften i kylskåpet.

Fjärrstyrning av alla modeller av kylskåp och ett frysfack utförs via Wi Fi genom den smarta LG ThinQ-applikationen: skärmen på en smartphone ger aktuell information om temperaturen i en kylkammare och det är möjligt att ställa in ett nytt läge, aktivera eller inaktivera ett expressfrysningsläge och även att starta diagnossystemet.

LG Objet Collection mikrovågsugn

LG mikrovågsugn

Den multifunktionella kökshjälpen för tillagning av en mängd olika rätter även med ånga. En magnetron med hög mikrovågseffekt upp till 1100 W , Smart Inverter, används för att avfrosta, värma och tillaga livsmedel jämnare och bevara deras smak och konsistens.

Mikrovågsugnen har ett fläktassisterat konvektionssystem som gör att du kan baka, steka och till och med koka en mängd olika rätter på ett jämnt sätt.

Tillsammans med mikrovågsugnen ingår en Steam chef en uppsättning specialköksredskap .

Efter tillagningen är ugnen lätt att rengöra tack vare den antibakteriella, lättstädade inredningsbeläggningen EasyClean, som förhindrar spridning av bakterier med upp till 99 %.99 % motståndskraftig mot mekaniska skador och fettupptagning.

Nya LG ARCOOL luftkonditioneringsapparater

LG luftkonditionering

Finns i två färger: Dark Green och Milky Beige.

Utrustad med en DualCool invertermotor är den mycket tyst och tack vare den inbyggda joniseraren och det antibakteriella filtret renar den upp till 99 % av damm, pollen och allergener för att garantera en säker andning.

LG tvättmaskiner och torktumlare

LG tvättmaskin och torktumlare

Ett komplett klädvårdssystem bestående av LG Styler, LG AI DD tvättmaskin och torktumlare.

  • TrueSteam-teknik: ånga gör kläderna snyggare, minskar allergener och bakterier, jämnar ut veck, tar bort lukter och återställer pilar i byxor.
  • LGAIDD-tvättmaskiner använder även ånga Steam+-funktion . Ångan fräschar inte bara upp kläderna och tar bort 30 % av veckorna, utan tar också bort upp till 99,9 % av farliga allergener och bakterier.
  • LGAIDD:s tvättmaskiner har en databas med 20 000 tygkombinationer. Baserat på volymen, typen, tätheten och mjukheten hos de kläder som läggs i trumman analyserar det smarta tvättmaskinsystemet informationen och väljer den optimala tvättalgoritmen. Detta garanterar att dina kläder får bästa möjliga vård, minskar risken för skador och förlänger livslängden på dina favoritplagg.
  • LG:s nya DUAL Inverter Heat Pump™-torkare säkerställer en skonsam torkning vid låga temperaturer, undviker krympning och tar hand om känsliga tyger. Fuktighets- och temperatursensorer känner automatiskt av fuktigheten i varje plagg för att optimera torktiden. Detta skyddar kläderna från skador som orsakas av överdriven värme.
  • Med Wi-Fi-styrning via ThinQ-mobilappen kan du fjärrstyra torkprocessen och synkronisera tvättmaskinen och torktumlaren. Torktumlaren känner av cykeltiden och ställer automatiskt in den cykeltid som behövs för att säkerställa att plaggets utseende och kvalitet bibehålls.

LG CORDZERO A9K sladdlösa sladdlösa dammsugare

LG dammsugare

Alla LGCordZero A9K sladdlösa sladdlösa dammsugare gör ett utmärkt jobb med att rengöra som

  • Utrustad med dammkompressionssystem,
  • Drifttid upp till 120 minuter 2 batterier ,
  • Upp till 200 W sugkraft,
  • Wi-Fi-anslutningsfunktion – LG ThinQ-appen informerar om behovet av att rengöra filtren, batteriladdningsnivån, förekomsten av blockeringar, tillhandahåller diagnostik och en rengöringslogg.
  • Smart Inverter Motor 10 års garanti genererar en kraftfull virvel för att effektivt fånga upp dammpartiklar. Samma motor ger utmärkta resultat för samtidig torr och våt rengöring när du använder Power Drive Mop-tillbehöret. Tack vare det automatiska vattentillförselsystemet blir rengöringspadden tillräckligt fuktad för att rengöra golven och lämnar inga vattenpölar efter sig.
  • Vattenflödet kan skruvas upp, ner eller stängas av helt för att rengöra olika typer av golv och för att reglera rengöringsintensiteten.
  • Den integrerade direktdrivna motorn i det universella Power Drive-munstycket roterar borsten för att ge samma sug- och upptagningsförmåga på både släta golv och mattor.
  • Filtreringssystemet i fem steg använder ett HEPA-filter som tar bort upp till 99,97 % av damm från 0,3 mikronpartiklar.
  • Det Opti-balanserade handtaget är lätt att greppa och det teleskopiska röret kan justeras i höjdled – även i hörn i taket.
  • One-touch-manövrering, avtagbara tvättbara filter ökar effektiviteten hos denna multifunktionella enhet.

    LG sladdlös dammsugare

LG CordZero A9T-ULTRA2

Allt-i-ett-torn

Automatiskt dammutsugningssystem – 3-i-1 laddningsstation. När dammsugaren är monterad på stativet dras innehållet i dammbehållaren automatiskt in i laddningsstationen och samlas upp i den bifogade dammpåsen, som passerar genom ett 3-stegs rengöringssystem. När rengöringen är klar fortsätter dammsugaren att laddas medan den står på stationen. 3-i-1-laddningsstationen säkerställer hög effektivitet i användningen av det utrymme som är avsett för en uppsättning tillbehör och redskap. Stationen är också utrustad med en strömbrytare för att starta den manuella rengöringen av dammbehållaren. UV LED-lampan förhindrar bakterietillväxt i dammpåsen

Inbyggda apparater

LG köksmaskiner

Finns i ett brett utbud av modeller från induktions- och elhällar, ugnar till diskmaskiner och kåpor.

LG WSEMZ7225S2 Inbyggd ugn

  • silverfärg,
  • kapacitet – 72 l,
  • teleskopiska glidskenor,
  • Ett särskilt system för uppvärmning och värmefördelning i konvektionsläge,
  • En fläkt och en värmare ger kraftfull konvektion,
  • Dörren har en avtagbar glasruta som lätt kan tas bort.

LG LB645479T1 inbyggd ugn

  • Tekniken ”linjär temperaturkontroll” förhindrar stora temperatursvängningar. Högst 9,7° C avvikelser från den inställda temperaturen, för enhetliga tillagningsresultat oavsett plats och nivå.
  • Tack vare funktionen ”precision convection” lagar LG-ugnarna jämnt och har ett vackert och aptitretande utseende.
  • EasyClean-emaljbeläggning på insidan som tål höga temperaturer och är lätt att rengöra med vatten.
  • Stötdämpare förhindrar att dörren slås igen.
  • Smart ThinQ-teknik hjälper dig att ladda ner recept via NFC med automatiskt förinställda matlagningslägen eller utföra självtest av ugnen.

LG-kök

LG HU642VH inbyggd induktionshäll med induktionshäll

  • Utrustad med ett användarvänligt kontrollsystem – alla funktioner och effektnivåer kan enkelt justeras genom att bara röra vid den elektroniska pekplattan på den keramiska ytan.
  • Alla matlagningszoner kan ställas in så att de automatiskt stängs av efter en timer som löper från 1 till 99 minuter.
  • Power Boost-funktionen hjälper dig att värma upp alla matlagningszoner på induktionshällen till en viss temperatur snabbare genom att ge dem mer kraft. Det sparar tid.
  • En indikator för restvärme informerar dig om att yttemperaturen är över 50 grader C.
  • Kontrollpanelen kan låsas för att undvika att inställningar inte fungerar under matlagning eller att barn råkar slå på panelen.

LG CBEZ2414B inbyggd elektrisk kokplatta

  • Kvalitetskomponenter och extra starkt SCHOTT-glas.
  • Multi-touch-yta för enkel och oberoende kontroll.
  • Inbyggd matlagningstimer så att du inte behöver hålla ett öga på varje maträtt hela tiden.
  • En indikator för restvärme visar när yttemperaturen är över 50 grader C.
  • Låssystemet kan aktiveras genom att trycka på den homonyma knappen.

LG spisfläkt

LG HCEZD2427B vertikal fläktkåpa med svart sömlöst glas

  • Kraftfull motor renar luften effektivt och tyst.
  • Aluminiumfilter i fem lager fångar upp fukt, ångor, lukt och fett på ett tillförlitligt sätt.
  • LED-lampor är energieffektiva.

LG DB425TXS inbyggd diskmaskin

  • LG TrueSteam-teknik används – ånga med hög temperatur rengör allt från sköra bestick till metallgrytor och stekpannor.
  • QuadWash-tekniken ger en hög tvättkvalitet: en fyrbladig sprayarm ger ett jämnt vattenflöde som tvättar tallrikar av alla former och storlekar från alla sidor.
  • Direktdriven invertermotor 10 års garanti för högre energieffektivitet och lägre ljudnivå. Den reglerar vattentrycket i sprutarmarna, vilket ger lägre tryck för ömtåliga rätter på den övre nivån och högre tryck för kastruller och stekpannor på den nedre nivån.
  • SmartRack-systemet ger två nivåer för justering av korgens höjd för enkel placering av olika apparater.
  • Dörren öppnas automatiskt i slutet av tvättcykeln.

LG NeoChef mikrovågsugn

En design som matchar färgerna och designen i hela sortimentet.

En mängd olika matlagningslägen i LG NeoChef gör det möjligt att lösa alla uppgifter, från enkel uppvärmning till yoghurtberedning.

LG PuriCare luftreningsmask

LG-mask

  • Helautomatiskt system för kontroll av luftflödet.
  • Två H13 HEPA-filter som används i premiumutrustning.
  • Två DUAL-fläktar, som drivs av invertermotorer, anpassar sig till andningens rytm.
  • Ergonomisk design minimerar luftläckage runt näsan och hakan, masken sitter mjukt och säkert över ansiktet.
  • Väger endast 94 g .
  • Inbyggd mikrofon och högtalare.
  • LG VoiceON-tekniken känner automatiskt av när användaren talar och projicerar rösten för tydligare talåtergivning.
  • Utökad räckvidd tack vare ett kraftfullt 1000mAh-batteri som ger dig upp till 8 timmars drift utan att du behöver ladda upp det.

LG TV

Många nya LG-apparater från 2023-22 är till salu nu.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Simon Karlsson

    Vilka nya funktioner och förbättringar har LG implementerat i sina nya hushållsapparater för 2023? Är det några specifika produkter som du skulle rekommendera och varför?

    Svara
Lägg till kommentarer