...

LG SIGNATUR – partner till FKSR AWARDS 2023

FKSR Awards 2023, som arrangerades av Svenska ridsportförbundet, ägde rum i Stockholm. LG SIGNATURE var partner till evenemanget och presenterade tekniken för ett bekvämt liv: ultratunn OLED-TV med perfekt färgteknik, en elegant tvättmaskin med två trummor, ett kylskåp med InstaView Door-in-Door-funktion och ett futuristiskt klimatsystem.

Tatiana Shakhnez

Gästerna vid ceremonin var ledande Svenska ridsportpersonligheter samt LG SIGNATURE-ambassadörer och vänner: Ekaterina Odintsova, Dinara Safina, Mikhail Turetsky, Yulia Baranovskaya, Tatiana Gevorkyan, Irina Muromtseva, Glafira Tarkhanova, Anna Snatkina, Svetlana Zeinalova, Timur Soloviev, Anastasia Mesnikova, Anastasia Meshkina och andra.

Omröstningen, som pågick under tre veckor på förbundets webbplats, resulterade i namn på pristagare i sju kategorier.

”Bästa idrottspar” gick till Inessa Merkulova och Mr X,

”Årets lag”. – Svenska juniorlaget i hoppning,

”Anna Gromzina erkänd som ’bästa tränare’,

Priset för bästa ryttare gick till Bekhzod Abdullayev.

Sergey Petrov uppvisade den största framgången och den meteoriska uppgången och vann priset ”Årets genombrott”.

”Årets evenemang” var Stockholm Equestrian Federation President’s Cup i hoppning,

Och Alexander Bakeyev belönades för sitt bidrag till utvecklingen av ridsporten.

”Publikens pris” tilldelades Vadim Cherevan, Darya Borovleva, Irina McNamee och KSC Maxima Stables.

LG SIGNATURE W8 OLED-TV

  • LG SIGNATUREW8 OLED-TV som visades i evenemangsområdet och som visade innehåll från Svenska ridsportförbundet och imponerade på gästerna med otroligt levande bilder som visade perfekt svart färg och gränslös kontrast i en utökad färgpalett.

    OLED-tekniken består av mer än 8 miljoner självlysande pixlar som var och en kan reglera sin egen ljusstyrka, vilket ger ett idealiskt svart djup och ett brett färgspektrum. I kombination med Dolby Vision R och den oöverträffade Dolby Atmos™ OLED-baserade ljudkvaliteten skapar LG SIGNATURE TV:er en uppslukande upplevelse av ridsportens skönhet och kraft.

LG SIGNATURE kylskåp

  • LG SIGNATUREs yttre är tillverkat av texturerat stål, vilket framhäver dess minimalistiska stil och oklanderliga utseende. Frontpanelen på InstaView Door-in-Door tillval är tillverkad av tonat glas – om du trycker två gånger blir den genomskinlig och du kan se kylskåpets innehåll utan att öppna dörren, vilket förhindrar förlust av kall luft och ger energibesparingar.

LG SIGNATURE-maskin

  • LG SIGNATURE-tvättmaskinen är utrustad med två separata trummor – en stor trumma och en minitrumma i botten – nu kan olika kläder tvättas samtidigt eller oberoende av varandra. Ångtvättfunktionen hjälper till att enkelt rengöra kläder, avlägsna allergener och obehagliga lukter utan tvättmedel. Den unika cirkulära LCD-displayen på huvudtrumman gör att du enkelt och bekvämt kan använda maskinen som en smartphone.
  • LG SIGNATURE-klimatsystemet, som ansvarade för den rena atmosfären i evenemanget, hjälper till att ta hand om hudens fuktnivåer under vintern och eliminerar allergener under sommaren, genom att tillhandahålla UV-behandlad, befuktad, renad och joniserad luft. Det genomskinliga locket gör att du kan se luftreningsprocessen och dropparna skapar en känsla av ett varmt sommarregn.

LG:S UNDERSKRIFT

Il Hwan Lee, VD för LG Electronics i Sverige och OSS, säger: ”

Ridning är estetik och skicklighet på högsta nivå. I detta avseende är det mycket likt LG SIGNATURE-märket, som kännetecknas av en harmonisk kombination av design och teknik. Partnerskapet med Equestrian Federation är därför en logisk fortsättning på vår strategi för att främja LG SIGNATURE-märket i Sverige.

Läs mer om LG SIGNATURE här

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Gustav

    Hej! Jag undrar om ni kan berätta mer om samarbetet mellan LG SIGNATUR och FKSR AWARDS 2023. Vad innebär det för båda parter och vilka produkter eller tjänster kommer ni att erbjuda tillsammans? Tack på förhand!

    Svara
  2. Björn

    Hej, jag undrar vilka kriterier och urvalsprocess som används för att välja partners till FKSR AWARDS 2023?

    Svara
  3. Jens Svensson

    Kan du berätta mer om vad LG SIGNATUR kommer att bidra med som partner till FKSR AWARDS 2023? Vilka specifika aktiviteter eller produkter kommer de att erbjuda för att stödja evenemanget?

    Svara
Lägg till kommentarer