...

LG: smart kök på CES 2023

LG Electronics LG kommer att presentera en ny fas i utvecklingen av smarta kök på CES 2023. Avtalet med Drop, som utvecklar plattformen Drop KitchenOS, har gjort det möjligt att integrera köksmaskinerna i ett system för smarta hem.

LG:s smarta kök

Genom ett närmare samarbete med en ny partner kan LG erbjuda konsumenterna ett brett utbud av smarta köksalternativ för kunder med olika preferenser.

”LG:s smarta kök innehåller ugnar, kylskåp och diskmaskiner. Tillsammans förenklar de både matberedning och diskning.

För att öka flexibiliteten för matlagningsrecept i det moderna köket har LG lagt till den smarta skärmen XBOOM AI ThinQ WK9 till sin familj av enheter. Skärmen är utrustad med kraftfulla stereohögtalare och inbyggd AI och kan enkelt och kontaktlöst styras via den personliga assistenten Google Assistant. Den 8-tums pekskärmen kan visa tusentals smarta, personliga recept från Innit.

XBOOM AI ThinQ WK9 smart skärm

På CES 2023 presenterar LG också LG HomeBrew, som kommer att ingå i en familj av smarta köksredskap som inkluderar InstaView ThinQ-kylskåpet och QuadWash-diskmaskinen.

LG-kunder som drar nytta av fördelarna med ett smart kök kommer att kunna njuta av kalla drycker samtidigt som de tittar på recept på den inbyggda kylskåpsskärmen. När du har valt en maträtt kan receptet skickas till ugnen, som automatiskt värms upp till rätt temperatur. Efter tillagningen hjälper ugnens EasyClean-funktion till att avlägsna matrester som kan ha fastnat på insidan av ugnen. Slutligen kommer samma smarta recepttjänst att tala om för QuadWash-diskmaskinen vilka inställningar som är optimala för en felfri rengöring av de tallrikar och bestick som används under måltiden.

”Genom våra partnerskap med företag som tillverkar smarta köksmaskiner har vi möjlighet att ge våra kunder denna efterlängtade upplevelse”, säger Song Dae-hyun, VD för LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. – Den avancerade tekniken gör köksutrustningen alltmer sofistikerad, och därför vill vi skapa en bekväm och avslappnad miljö som gör det möjligt för familjerna att laga mat hemma och samtidigt njuta av alla de möjligheter som modern matlagning erbjuder.”.

Besökare på CES 2023 kommer att kunna upptäcka LG:s smarta köksutrustning personligen den 8-11 januari i monter #11100 på Las Vegas Convention Center.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Jonas

    Hej! Jag undrar vad som menas med ”smart kök på CES 2023”. Kan du förklara vad detta innebär och vilka innovativa tekniklösningar som presenterades? Tack på förhand!

    Svara
  2. Oscar Jönsson

    Vad specifikt gör LG:s smarta kök på CES 2023? Finns det några innovationer eller nya funktioner som sticker ut? Är det något som kan förenkla och förbättra vardagen i köket eller är det mest bara tekniska uppgraderingar? Jag är nyfiken på att få veta mer om vad LG har att erbjuda inom smart teknik för köket.

    Svara
Lägg till kommentarer