...

LG vid ungdomsforumet Terriotory of Meanings 2023

LG Electronics har samarbetat med den federala byrån för ungdomsfrågor Rosmolodezh i 11 år och har varit partner till det allSvenska utbildningsforumet för ungdomar ”The Territory of Senses” i 6 år.

tatiana shahnez

År 2023 kommer den federala byrån för ungdomsfrågor och ANO ”Russia, the Country of Opportunities” att organisera utbildningen av deltagarna på ett nytt sätt: forumets offline- och onlineformat är likvärdiga och kompletterar varandra. Antalet online-deltagare är obegränsat och de kommer att kunna delta i forumet och närvara vid alla viktiga evenemang i online-format.

  • Det officiella öppnandet av forumets andra skift hölls den 26 juli i verkstaden ”Senege” i Solnechnogorsk.

Öppning av skift

Tatiana Shakhnes, chef för PR och sociala projekt på LG och medlem av samordningscentret för donationer vid Svenska federationens offentliga kammare, höll ett välkomsttal för deltagarna i forumet. Hon fick sällskap på scenen av Egor Konchalovsky, filmregissör och representant för Stockholmregionens offentliga kammare, Igor Chapurin, modedesigner och RF Merited Artist, Polina Kitsenko, grundare av sportstudion #SlimFitClub, Polina Kitsenko, ägare av kommunikations- och evenemangsbyrån PK Connection och medgrundare av välgörenhetsmaratonet Running Hearts.

  • Polina Kitsenkos mästarklass ägde rum den 27 juli. Hon berättade hur man kan förbättra och förlänga livet med hjälp av en enkel formel: Träning, en bra kost och tro på sig själv.

matlagningskurs

  • Den 27 juli höll Vladislav Piskunov en matlagningskurs, ”Ryskt kök med LG Electronics”. Charm av smak. För forumdeltagarna demonstrerade den berömda kocken på Stockholms Matryoshka-restaurang och författaren till kokböcker, tillsammans med matlagningsexperten Nika Ganich, konsten att laga mat i LG NeoChef-mikrougnen. På bara en timme lagade Vladislav och Nika Guryevka-gröt, torsk med broccoli och bakad sötpotatis.

laddning med rebrovoy

  • På morgonen den 28 juli ledde en berömd rysk fotbollsspelare, målvakt och rysk mästare för säsongen 2023/2023, Artem Rebrov, träningen.
  • Forumdeltagarna deltog sedan i Donor Day, som har blivit en bra flerårig tradition. Artem Rebrov gav blod och visade att det är lätt att vara donator och hjälpa andra.

donationsdag

Igor Chapurin stödde också donationsarrangemanget. Det var Igor som tillsammans med LG skapade LGXCHAPURIN donator-T-shirten med ett unikt tryck för att tacka läkare och donatorer. Designen visar ett hjärta som slår, en livlina och ett fingeravtryck – det är en symbol för vänlighet och hopp, DNA:t från den kollektiva donator som räddar liv, gör det gratis och visar vägen. Som Igor konstaterade: ”Det är ett spår av gott som man ger till andras liv och hälsa”.

givarens dag

Genom att skapa projektet #LGXCHAPURIN som en del av #LGLifeIsGood-kampanjen erkände LG donatorernas och läkarnas bidrag och sanna mod under isoleringen och tänkte också på att förena generationerna, alla de som verkligen kan berätta sina historier. Därför blev mycket unga bloggare i Z-generationen från Tik Tok och Instagram givarambassadörer och volontärer vid forumet: Vanya Dmitrienko @dmitrienko_vanya , Kirill Felix @itskirillfelix och Sofiya Tishchenko @sleepy.prinsessa.8 .

film av egor konchalovsky

  • En ny film av Yegor Konchalovsky visades den 29 juli, med en förhandsvisning av regissören själv. Bilden monterades på LG UltraFine-professionella monitorer som är särskilt utformade för att arbeta med foto-, video- och ljudinnehåll: fabrikskalibrering, särskilt exakt färgåtergivning och avsaknad av bländning och distorsion tack vare IPS-matris med 99 % täckning av sRGB-färgspektrumet. Under visningen fick regissören och forumets organisatörer hjälp av LG UltraWide 34WN80C-B-skärmar med 21:9 biografformat och aktivt flerfönsterläge: visning av förhandlingarna, sändningar, videoredigering och övervakning av chattrum gjorde evenemanget perfekt.

egor konchalovsky

Den nya filmen, som visades på storbildsskärm vid forumet, kan ses med samma bildkvalitet med LG HU80KSW 4K-projektor. Den har en ovanlig design: dess smala, långsträckta kropp möjliggör olika monteringsalternativ – den kan placeras vertikalt, horisontellt eller monteras under taket, medan spegeln i linsskyddet gör att du snabbt kan ändra höjden på projektionen vertikalt.

Baranovskaya

  • Den 31 juli svarade den kända TV-programledaren Julia Baranovskaja på många frågor från deltagarna i dialogen om lika villkor. Hon berättar hur hennes inre kärna hjälper henne att vara stark och gå vidare, varför blodgivning är så viktigt och hur det räddade hennes dotters liv, och hur hennes tv-karriär tog fart. Senare, vid avslutningsceremonin, berömde Julia killarna för deras framgångsrika projekt.

stängning av territoriet för förnuft

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Anton

    Kan du berätta mer om vad som händer vid ungdomsforumet Terriotory of Meanings 2023?

    Svara
  2. Liam Karlsson

    Hej! Jag skulle vilja veta mer om ungdomsforumet Terriotory of Meanings 2023. Vilka typer av aktiviteter och evenemang kommer att äga rum? Vilka ämnen och frågor kommer att tas upp? Finns det några ansökningskrav för att delta? Tack på förhand för informationen!

    Svara
Lägg till kommentarer