...

Miele: Solo kaffebryggare CM 7500

Miele CM7 solo kaffebryggare är den första premiummaskinen som inte bara är expert på att göra kaffe utan också te samtidigt. Den nya produkten kombinerar klassisk design med innovativ teknik, ett brett urval av drycker – upp till 20 olika typer – med enkelhet och användarvänlighet. Dessutom är modellen utrustad med ett unikt automatiskt avkalkningssystem.

Kaffemaskiner
Miele CM 7500 kaffemaskin
Miele
Miele CM 7500
Kaffemaskiner

Den nya fristående kaffemaskinen CM7 från Miele: barista hemma

Long Black, Flat White, espresso macchiato och många fler: Med enbart 16 olika kaffesorter kan kaffeälskare välja bland det breda utbudet av drycker som finns i den nya Miele CM7. Om du föredrar te är den nya kaffemaskinen från Miele den perfekta hjälpen – och även. Svart eller grönt, örtigt eller fruktigt – vattnet värms upp till den ideala temperaturen och hålls på den optimala nivån så att dryckens arom kan utvecklas fullt ut.

Jämfört med den tidigare CM6-serien är CM7 utrustad med en större behållare för bönor och vatten samt en större behållare för kaffesump, vilket gör att du kan brygga fler koppar te och kaffe utan att behöva fylla på och rengöra behållarna ofta. En annan ny funktion är Coffee to Coffee Pot: När gästerna anländer serverar maskinen upp till åtta kaffesorter eller teer, en efter en, i kaffekannan eller vattenkokaren.

Med sin avtagbara bryggenhet och automatiska slangspolning sätter Miele nya standarder för hygien och renlighet. Nya CM7 undviker tråkig avkalkning tack vare det patenterade AutoDescale-avkalkningssystemet. Principen är enkel: på baksidan av maskinen finns en speciell äppelsyrapatron som ger naturlig äppelsyra. Varje dag vid den inställda tiden eller på natten när apparaten inte används startar CM7 rengöringsprocessen. Detta förfarande förhindrar att kalkavlagringar och alltför stora mängder aggressiva kemikalier ansamlas. En patron räcker i genomsnitt ett år och är otroligt lätt att byta ut.

Elegant design i stil med en klassisk italiensk espressomaskin. Den eleganta designen och de högkvalitativa materialen som används gör CM7 till en central punkt i varje kök. För design och bekvämlighet togs Generation 6000-serien av inbyggda kaffemaskiner som exempel. Används via en TFT C Touch-färgdisplay med ett intuitivt och enkelt användargränssnitt. Den har också CupSensor-funktionen, som automatiskt justerar höjden på munstycket för kaffe eller varmvatten beroende på koppens eller glasets storlek.

Andra aktuella funktioner är OneTouch for Two-funktionen för samtidig tillagning av två drycker samtidigt, Double Fortress-funktionen för att göra en fyllig espresso, möjligheten att skapa och spara upp till 10 individuella användarprofiler och LED-bakgrundsbelysningen BrilliantLight. Du har alltid varma koppar till hands tack vare den speciella koppvärmaren.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Jonathan

    Hej, jag undrar om Miele: Solo kaffebryggare CM 7500 kan göra cappuccino med perfekt skummad mjölk?

    Svara
  2. Martin Ullman

    Hej! Jag undrar om Miele Solo kaffebryggare CM 7500 har möjlighet att brygga espresso också? Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
Lägg till kommentarer