...

Mini recensioner av Samsung Electronics CLX-4195F MFP

Nytt i slutet av oktober. Modellerna möjliggör upp till 18 sidor per minut i färg och monokrom utskrift, skanning, kopiering och faxning. Ett dubbelt processorsystem med 533 MHz och 150 MHz och Gigabit-nätverk garanterar snabba uppgifter. Kör filer och trådlös utskrift, inklusive Wi-Fi Direct, som gör det möjligt att ansluta mobila enheter. Wi-Fi Direct aktiveras via Samsung Easy MobilePrint-appen stöds på Android-, Windows- och iOS-smartphones . MFP:er laddar upp till 40 000 sidor per månad.

Samsung

Färg-MFP:er med A4-laser för små arbetsgrupper

MFP har minskat uppvärmningen av den nya polymeriserade tonern på grund av dess homogenitet med i genomsnitt 9 % jämfört med konventionell toner , vilket har minskat energikostnaderna. Toner ger en skarp bildkvalitet och förbättrar bildhållningen vid vikning. Användningen av Samsung ReCP:s bildbehandlingsteknik har förbättrat tydligheten i text och grafik, samtidigt som överlappande objekt med fyllda element undviker vita konturer.

Easy Printer Manager, Easy Color Manager, Easy Document Creator och Easy Eco Driver ökar effektiviteten och sänker den totala kostnaden. Easy Eco Driver-tekniken gör det möjligt att radera onödig text, bilder eller tomrum i ett dokument, skriva ut flera sidor per ark eller ersätta färgutskrifter med svartvitt.

Pris: CLX-4195FN – 17 360 krona, CLX-4195FW – 19 700 krona.

Datorer och kringutrustning

Intressanta inlägg: Översikt över Brother DCP-9010CN Mini MFP

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Henrik

    Hej! Jag undrar om du skulle rekommendera Samsung Electronics CLX-4195F MFP för mina behov? Hur är utskriftskvaliteten och hastigheten? Är det lätt att använda och installera? Finns det några problem med bläckförbrukningen eller pappersmatningen? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
  2. Anders

    Hur är utskriftskvaliteten på Samsung Electronics CLX-4195F MFP? Är det värt att investera i denna skrivare för att uppnå högkvalitativa utskrifter? Tack!

    Svara
  3. Elin Persson

    Kan någon vänlig själ dela med sig av sina åsikter om Samsung Electronics CLX-4195F MFP? Är den värd att överväga som en multifunktionsmaskin för hemmet eller kontoret? Vilka funktioner och prestanda gör den särskilt bra eller dålig på? Tack på förhand för era insikter!

    Svara
Lägg till kommentarer