...

Miniöversikt över elugnen Electronicsdeluxe 6009.01EHV-014

Multifunktionsugnar med en fläkt på bakväggen är de mest populära bland Svenska hemmafruar, som uppskattar alla fördelar med tvångskonvektion, när varm luft fördelas jämnt i hela ugnens inre. Ugnen har utformats för att ge samma brynning till alla brödrullar och krispiga kycklingvingar.

Elektrisk ugn

Electronicsdeluxe 6009 elektrisk ugn.01ESHV-014

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

VOLYM: 58 l.

MÖJLIGHETER: 8 lägen – avfrostning fläkt , klassiskt över- och undervärme , konvektion fläkt + cirkulation , klassiskt med fläkt över- och undervärme + fläkt , grill, undervärme, stor fläktgrill grill + övervärme + fläkt , undervärme med fläkt, spotlight.

KONTROLL: Nedfällbara rattar för temperatur och läge, elektronisk programkontroll med knappar, effektindikator, termostatindikator, klocka.

Egenskaper: Temperaturer från 50 °C till 250 °C, energieffektivitetsklass A, kylsystem, avtagbara skenor, dubbelglasad dörr.

KRAFT: 3,1 kW totalt, 1,1 kW vardera för övre och nedre värmeelement, 2 kW grill, 2 kW cirkulärt värmeelement.

PASSNING: stora och små kokplattor, matlagningsgaller, matlagningsgaller.

MÅL: 59×59,5×60 cm. MÅNGDER: 58,2 x 56,5 x 57 cm.

FÄRG: svart glas med insatser av rostfritt stål.

GARANTI: 3 år. Livstid: 10 år.

TILLVERKNINGSLAND: Sverige.

FÖRMÅNER

Den långa garantin och ugnens angivna livslängd är ett bevis på den höga kvaliteten på denna ugn.

Prisvärt pris, modern design och alla funktioner som krävs för en modern apparat gör den här ugnen till ett fynd.

FUNKTIONER

Multifunktionsugnar med en fläkt på bakväggen är de mest populära bland Svenska hemmafruar som uppskattar den fulla fördelen med tvångskonvektion, när varm luft fördelas jämnt i hela ugnens inre. Detta garanterar att alla brödrullar på bakplåtarna blir krispiga och att alla kycklingvingar blir krispiga och bruna.

Ugnen har fyra par slitsar för att placera brickor och galler på rätt höjd, så att du kan välja den nivå som är lämpligast för matlagningen. De är lätta att ta bort för rengöring.

Dörren kan låsas i 3 lägen: ”stängda”, ”öppna” och ”mellanliggande” lägen.

Ljusindikatorlampan tänds när ugnen är påslagen, termostatlampan tänds när temperaturen är inställd och slocknar när den inställda temperaturen är uppnådd. Den högsta temperaturen är 250 °C, så du kan laga pizza, grilla kött osv. i ugnen.d.

Efter 10 minuters drift av ugnen slår fläkten automatiskt på kylfläkten för att undvika överhettning.

Elektronisk programmerare gör det möjligt att kontrollera starttid och tillagningens längd. Det är möjligt att programmera ugnen så att den startar vid en viss tidpunkt och stängs av automatiskt vid en förprogrammerad tidpunkt – detta är det automatiska läget. Det är möjligt att ställa in drifttiden, varefter den stängs av automatiskt – det är ett halvautomatiskt läge. Eller så kan du bara ställa in tiden, varefter en summer timer ljuder, men ugnen stängs inte av.

Hög energieffektivitet garanterar ekonomisk användning av el i ugnen, vilket gör att du kan laga många rätter utan att slösa energi. Dörrens innerglas kan lätt tas bort för rengöring.

Multifunktion, programmering, lätt att använda.

Manuell rengöring.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Victor

    Kan någon berätta om prestanda och funktioner hos Electronicsdeluxe 6009.01EHV-014? Är det en pålitlig elugn? Har den några unika egenskaper jämfört med andra elugnar på marknaden? Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
  2. Ellinor Persson

    Hej, jag skulle vilja veta om denna elugn, Electronicsdeluxe 6009.01EHV-014, har några speciella funktioner eller fördelar som skiljer den från andra modeller på marknaden? Är det en pålitlig och effektiv produkt? Tack på förhand för svar!

    Svara
    1. Niklas

      Ja, elugnen Electronicsdeluxe 6009.01EHV-014 har flera speciella funktioner och fördelar som skiljer den från andra modeller på marknaden. En av dess främsta funktioner är dess elektroniska kontrollpanel som gör det enkelt att välja och justera temperaturer och inställningar. Dessutom har den en inbyggd timerfunktion som gör det möjligt att ställa in och hålla koll på tillagnings- och bakningstider. Elugnen har också flera olika värmelägen, såsom grill, över- och undervärme samt varmluft, vilket ger en flexibel användning för olika matlagningstillfällen.

      När det gäller pålitlighet och effektivitet har Electronicsdeluxe 6009.01EHV-014 fått positiva recensioner från användare. Den har en jämn och effektiv uppvärmning vilket ger jämnt tillagad mat. Dessutom har den en konstruktion i hög kvalitet och robusta material, vilket bidrar till dess pålitlighet och hållbarhet. Sammantaget är detta en pålitlig och effektiv produkt som kan uppfylla dina behov i köket.

      Svara
Lägg till kommentarer