...

Monster på Consumer Electronics & Photo Expo 2013

Monster, världsledande inom hörlurar och kabelprodukter, deltog i den internationella konsumentelektronikmässan Consumer Electronics & Photo Expo 2013 den 11-14 april. Vid evenemanget presenterade företaget hela sitt sortiment av ljudutrustning, från högtalare till högpresterande HDMI- och USB-kablar.

Hörlurar

Hörlurarna var dock av störst intresse för allmänheten.

Besökarna i Monsters monter fick chansen att utvärdera den oöverträffade kvaliteten på företagets hörlurar, inklusive de nyaste Monster DNA. Intressant design gör att ägarna av denna modell alltid står i fokus. Och tack vare ett andra uttag kan Monster DNA anslutas till andra hörlurar och dela musik med vänner. Du kan ansluta upp till fem DNA-hörlurar till en ljudkälla utan kvalitetsförlust. Samtidigt erbjuder Monster-produkten en nivå av ljudisolering som saknar motstycke för en monitorhörlur som blockerar externa ljud och kontrollerar ljudutgången.

För dem som älskar lyx och komfort fanns Diamond Tears Edge-hörlurar på displayen. Inspirerad av diamantformen hos en felfri diamant, är utseendet kombinerat med mjukheten hos öronkuddarna. Tack vare en gemensam utveckling med musikern J.Y. Park, Diamond Tears Edge’s ljudåtergivning är omöjlig att skilja från studions ljudåtergivning.

Ungdomar som föredrar att vara trendiga bör överväga NCredible-linjen av hörlurar NTunes, NErgy in-ear-hörlurar och Monster-hörlurar. De här hörlurarna levererar inte bara ett kristallklart ljud, de är också ett snyggt smycke. Fantastiskt ljud till ett billigt pris.

Monster

Idrottare som inte kan tänka sig en morgon utan att jogga till sin favoritmusik kommer att uppskatta Monster iSport Immersion. Monster-hörlurarnas unika öronklämma gör att de inte faller ur örat och är vattentäta, så du kan utöva sport utomhus även i regn utan att behöva oroa dig för att skada dina hörlurar.

Inspiration-hörlurarna från Monster återger ljudet utan förvrängning, med absolut precision. Kristallklart ljud i kombination med aktiv och passiv ljudisolering gör att Monster Inspiration-hörlurar levererar ett fylligt, levande ljud samtidigt som detaljerna i din musik bevaras. För dem som är intresserade av en personlig look kan du byta pannband för att uttrycka din individualitet. Inte bara provhörlurar utan även utbytbara pannband visas upp.

Besökarna kunde också se Clarity HD Model One. Förutom det dubbla kanalsystemet är modellen utrustad med en komplett uppsättning uttag för smartphones, MP3-spelare och datorer, och har en ljus design som gör den till ett modernt inslag i varje modern interiör. Den trådlösa Stream Cast-modulen kan också användas för att ansluta till ett högtalarsystem och lyssna på musik via Bluetooth.

I Monster-montern presenterades också ett brett utbud av tekniska lösningar för anslutning, skydd och underhåll av ljudutrustning.

”Till skillnad från stora företag som säljer en generisk, opersonlig produkt i stor skala fokuserar Monster på att skapa kvalitetshörlurar med rent ljud och enastående design”, säger Patric Frank, marknadschef på Monster. – Vi är fast beslutna att möta marknadens behov och har investerat i forskning om vår målgrupp och deras preferenser. Vi avslöjar inga tekniska detaljer, men vi tillverkar några av de bästa hörlurarna i världen.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Filip

    Vad är det för spännande monster som kommer att visas på Consumer Electronics & Photo Expo 2013? Kan du ge oss några förhandsinformation om vad vi kan förvänta oss?

    Svara
    1. Henrik

      På Consumer Electronics & Photo Expo 2013 kommer ett spännande monster från den virtuella världen att visas. Tyvärr kan jag inte ge specifika detaljer om vilket monster det är, men det kommer definitivt att vara ett imponerande och intressant tillskott till evenemanget. Förvänta er att bli förbluffade och underhållna av denna fantastiska skapelse som kommer att vara en höjdpunkt på mässan. Håll ögonen öppna för mer information och detaljer om monstret och dess presentation på mässan!

      Svara
  2. Olof Gustafsson

    Vilka slags monster kommer att finnas på Consumer Electronics & Photo Expo 2013? Är det främst elektroniska monster eller kommer det även att finnas fotograferingsmonster? Jag är nyfiken på att veta vilka spännande tekniska innovationer och produkter som kommer att presenteras på mässan!

    Svara
Lägg till kommentarer