...

Neff har inspirerat matlagning sedan 1877

Multifunktionella hushållsapparater representerar inte bara tekniska framsteg, de sparar också utrymme. En funktion som är särskilt användbar i kök där det finns en hög koncentration av utrustning. Därför finns det numera apparater av så högt värde som kombinerar flera apparaters egenskaper i en enda.

Neff

Neff B58VT64N0 ugn

För dem som vill ha variation i sin matlagning introducerar Neff den nya elektriska ugnen B58VT64N0 med VarioSteam® ångfunktion. Neff MegaCollection-flaggskeppsmodellen är en riktig virtuos: 14 tillagningslägen inklusive CircoTherm® Eco 40-200 °C, termisk grill, bakning, skonsam bräsning, temperaturhållning gör matlagningen enkel, och ångan som släpps ut i ugnsutrymmet vid exakt rätt tidpunkt och med rätt intensitet gör maten så mycket mer smaklig och aptitlig. Maten är krispig men behåller ändå sin inre mjukhet och saftighet.

Till att börja med finns det 18 automatiska matlagningsprogram som hjälper dig att välja det bästa sättet att tillaga varje maträtt. CircoTherm®-fläkten håller maten varm även när dörren är öppen och gör det möjligt att tillaga flera rätter samtidigt utan att aromerna blandas.

Men medan matlagning är roligt och trevligt är det ofta mindre trevligt att städa upp. Det är enkelt att underhålla din nya Neff-ugn: mindre smuts kan tas bort med EasyClean®-automatisk rengöring, medan pyrolytisk självrengöring tar bort alla spår av fett och mat från ugnens väggar. Flaggskeppsmodellen Neff MegaCollection kombinerar pyrolysfunktionen med Slide&Hide®-teknik – den helt infällbara dörren under ugnen för första gången. Din personliga assistent i köket, alltid snygg och redo att användas.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Linus

    Vad är det som gör att Neff har fortsatt att vara en förebild inom matlagning i över 140 år?

    Svara
  2. Evelina Alm

    Hur har Neff inspirerat matlagning sedan 1877? Vad är det som gör Neff unikt och vilka produkter har de lanserat som har påverkat matlagningen genom åren?

    Svara
  3. Lars

    Hur har Neff lyckats hålla sin inspiration för matlagning levande sedan 1877?

    Svara
Lägg till kommentarer