...

Ångmopp KITFORT KT-1002

Den fungerar genom att ånga het ånga för att lossa och lösa upp smutsen, sedan kan du moppa eller skrubba bort den. Om smutsen inte är vattenlöslig t.ex. fettavlagringar kan den ändå avlägsnas: den höga ångtemperaturen mjukar upp smutsen, och ångan, i kombination med den mekaniska effekten på smutsen, gör att den emulgeras till en emulsion av fina smutspartiklar och vatten, och mikrofiberduken avlägsnar emulsionen.

Dammsugare

KITFORT

Ångmopp KITFORT KT-1002

FUNKTIONERNA

KRAFT: max 1680W.

Ånga: tryck 1,5 bar, kapacitet upp till 28g./minut., 98ºC ångtemperatur,

KONTROLL: 3 ånglägen.

KONSTRUKTION: 5 m sladdlängd, vattenbehållare med en kapacitet på 450 ml, 180 º rotation av borsten, en anordning för att spola upp sladden.

INKLUSIVE: ångmopp, förlängningsrör, handtag, mattrengöringsram, 2 mikrofiberdukar, parkeringsfot.

FÄRG: blå, vinröd.

VIKTIGT: 2,2 kg.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

BESKRIVNING

Moppen påverkar smutsen med varm ånga som mjukar upp den och löser upp den, och sedan tvättas smutspartiklarna bort med hjälp av en trasa eller en borste. Ångan, i kombination med ångans mekaniska verkan, mjukar upp smutsen och får den att emulgera i vattnet, medan mikrofiberduken avlägsnar emulsionen av smutspartiklar. Dessutom rengör den heta ångan inte bara utan eliminerar också effektivt patogena mikroorganismer, såsom bakterier, dammkvalster, mögel och svamp, som kan orsaka allergiska reaktioner och allvarliga sjukdomar.

Vi rekommenderar att du sopar eller dammsuger golvet innan du moppar det. När du moppar golvet ska du flytta moppen i en jämn fram- och återgående rörelse, dra den bort från dig och dra in den igen.

Ångleveransen kan justeras i tre steg.

Om moppen inte används rekommenderas att den ställs på parkeringen: detta förhindrar att golvet blir för vått och fuktigt.

Ångskrapan bör användas när du moppar mattor: den gör att moppen glider lätt över ytan.

Ett bra alternativ till den vanliga moppen – effektivare, inte bara rengöring utan även desinficering. Prisvärt pris.

En bra produkt för regelbundet underhåll, men du behöver en ångrengörare med högre ångtryck och effekt för att ta bort ”århundradets smuts”.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Elin Persson

    Hej! Jag är intresserad av Ångmopp KITFORT KT-1002 och undrar om någon här har någon erfarenhet av den. Vad tycker ni om prestandan och kvaliteten på moppens städresultat? Är den enkel att använda och rengöra? Tack på förhand för era svar!

    Svara
Lägg till kommentarer