...

Nikon COOLPIX S6500 och COOLPIX S2700 kompaktkameror: när Livschitz sa att vi skulle dela med oss av dem. De bästa bilderna via Wi-Fi

Nikon Europe presenterar två nya COOLPIX-kompaktkameror – så snygga och eleganta att du aldrig kommer att vilja lämna dem ifrån dig. Den färgglada COOLPIX S6500, med inbyggt Wi-Fi-stöd, en CMOS-sensor på 16 megapixel och ett 12x optiskt NIKKOR-objektiv med vidvinkel, är utformad för att du ska kunna dela med dig av dina mästerverk på några sekunder genom att ansluta till internet och ladda upp dina bilder.

Nikon S6500 kompaktkamera modell
Kompaktkamera Nikon S2700

Den eleganta och smala COOLPIX S2700 passar i fickan och har ändå ett NIKKOR-objektiv med 6x zoom i vidvinkel, en 16-megapixelsensor, en 6,7 cm 2,7 tum LCD-skärm med antireflexbehandling och HD-film 720p .

”Både COOLPIX S6500 och COOLPIX S2700 kan ta fantastiska bilder och filmer var som helst, och S6500 kan också publicera bilder online direkt”, förklarar Nicolas Gillet, European Consumer Marketing Manager, Nikon. – Båda modellerna använder vidvinkelobjektiv för att komma nära de motiv du vill fotografera, till exempel i gruppbilder, och för att zooma in för att ge en känsla av närvaro. Dessutom hjälper Intelligent Portrait och Glossy Retouching-systemen dig att skapa konstnärliga porträtt. Med COOLPIX S6500 kan du dela dina bilder direkt via Wi-Fi: familj och vänner kan se dem direkt efter fotografering.”.

Nikon COOLPIX S6500 – ta vackra bilder och dela dem med dina vänner

Med COOLPIX S6500 kan du glömma kompromisserna mellan bildkvalitet och omedelbar uppladdning. Den här kameran har ett NIKKOR-vidvinkelobjektiv med 12x optisk zoom 25-300 mm för att fånga högupplösta bilder på korta eller långa avstånd, medan dess 16-megapixel CMOS-sensor med bakgrundsbelysning säkerställer optimal belysning i alla fotograferingssituationer, oavsett om det är en solnedgång, en konsert eller en romantisk middag med stearinljus.

Full HD 1080p fotografering blir ännu enklare med en dedikerad filmknapp som omedelbart växlar mellan stillbilder och filmlägen. Nikons Automatic Vibration Reduction-teknik kompenserar för kameraskakningar i realtid, så att du kan koncentrera dig helt på att välja den bästa kompositionen.

Och om du vill dela dina bilder eller filmer med familj och vänner kan du använda den inbyggda Wi-Fi-adaptern för att skicka dem till din mobila enhet[i] och ladda upp dem till dina sociala favoritnätverk. Du kan också använda din mobila enhet som fjärrkontroll för att ta självporträtt.

Nikon COOLPIX S6500 finns i sex färgstarka färger: silver, svart, vit, orange, röd och blå. Rekommenderat detaljhandelspris 8490 krona.

Kompaktkamera modell Nikon S6500 - display
Nikon S2700 kompaktkamera - visning

Nikon COOLPIX S2700 är ett färgglatt sätt att bevara vackra minnen

Den eleganta COOLPIX S2700, som finns i en rad livfulla färger, ligger fint i handen med en tjocklek på bara 20,7 mm. Ett NIKKOR-objektiv med 6x optisk zoom ger dig utmärkt skärpa och CCD-sensorn på 16 megapixel är utmärkt för att ta fantastiska stillbilder och HD-filmer 720p .

Intelligent Auto optimerar kontinuerligt exponeringen beroende på fotograferingsförhållandena, så allt du behöver göra är att komponera bilden och trycka på avtryckaren. Intelligent Portrait, inklusive Smile Timer, Blink Tracker, Skin Tone Reduction och Red-Eye Reduction i kameran, ser till att ditt motiv alltid ser bra ut på fotot. Efter fotografering kan du välja mellan åtta glansiga retuscheringslägen för att göra dina porträtt ännu mer attraktiva.

Nikon COOLPIX S2700 finns i sju färger: silver, svart, rött, magenta, blått, rosa med mönster och magenta med mönster. Rekommenderat detaljhandelspris kommer att vara 3990 krona.

Nikon COOLPIX S6500 – andra viktiga funktioner

7,5 cm 3 tum LCD-skärm, 460k. Dots: När du fotograferar i starkt solljus eller i svagt ljus ger den här stora skärmen, som stöder Nikons Pure Color Monitor-teknik, skarp kontrast och klarhet vid uppspelning.

Automatiskt HDR-läge utökar tonalområdet i dina foton under alla förhållanden. HDR-läget kombinerar två bilder tagna med olika exponering med en enda avtryckare för att skapa en bild med ett stort dynamiskt område och en rik färggradering.

Enkel 360°/180°-panorama: I det här läget kan du ta panoramabilder genom att helt enkelt rotera kameran horisontellt eller vertikalt.

Snabb kontinuerlig fotografering: Den här kameran gör det enkelt att ta skarpa bilder av rörliga motiv. Ta upp till sju på varandra följande bilder med 10 bilder per sekund.

Meny för bildretuschering: Retuschera dina bilder i kameran med hjälp av en rad inbyggda filtereffekter, inklusive effekter för snabb uppspelning. Exempel på detta är filtereffekter som ”Selective Colour”, som omvandlar bilden till monokrom och sedan lägger till utvalda färger, och ”Rays”, som lägger till en glödande effekt till ljusa objekt.

19 Scenlägen: Automatisk optimering av fotograferingsparametrar för vanliga scener och effekter. Ta vackra bilder genom att helt enkelt välja det läge som passar för fotograferingsförhållandena.

3D-läge: 3D tar tredimensionella foton för uppspelning på 3D-aktiverade TV-apparater och datorer.

AF med motivspårning: Ta knivskarpa bilder av rörliga motiv. Motivspårning AF håller kameran fokuserad på det valda motivet, även när det är i rörelse.

EXPEED C2: Nikons snabba och kraftfulla bildbehandlingssystem ger hög hastighet, avancerade möjligheter till filminspelning, hög känslighet och maximal bildkvalitet.

Nikon S6500 kompaktkamera - visning

Nikon S2700 kompaktkamera - kontroller

Nikon COOLPIX S2700 – andra viktiga funktioner

Reduktion av rörelseoskärpa: Minskar effekterna av kameraskakningar genom att kompensera för kamerans och motivets rörelser. Hög ISO-känslighet upp till 3200 minskar oskärpa i snabbt rörliga motiv eller i svagt ljus, medan BSS Best Shot Selection automatiskt bestämmer den skarpaste bilden från 10 på varandra följande bilder.

Bearbetningsmeny: Bearbeta foton med en mängd olika filter direkt i kameran. Filtren inkluderar ”Selective Colour” som omvandlar bilden till en monokrom bild och sedan lägger till valda färger, och ”Rays” som lägger till en glödande effekt till ljusa motiv.

Litiumjonbatteripaketet: en miljövänlig energikälla med hög kapacitet.

Motiv AF med motivspårning: Ta knivskarpa bilder av rörliga motiv. AF för motivspårning håller kameran fokuserad på det valda motivet, även när det är i rörelse.

EXPEED C2 bildbehandlingssystemet erbjuder avancerade videoinspelningsmöjligheter, hög känslighet och maximal bildkvalitet.

[i] * Kräver installation av ”Wireless Mobile Adaptor Utility” iOS eller Android™ på din mobila enhet.

Android, Google, Google Play, YouTube och andra varumärken är varumärken som tillhör Google Inc.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Rasmus

    Hej! Jag undrar om Nikon COOLPIX S6500 och COOLPIX S2700-kamerorna verkligen kan dela de bästa bilderna via Wi-Fi, som Livschitz sa. Har någon här erfarenhet av dessa kameror och deras Wi-Fi-funktioner? Tack på förhand för svar!

    Svara
  2. Noah Wallin

    Hej! Jag är nyfiken på att veta mer om Nikon COOLPIX S6500 och COOLPIX S2700 kompaktkameror. När du nämner att vi kan dela de bästa bilderna via Wi-Fi, undrar jag hur enkelt det är att ansluta dem till andra enheter? Är det en smidig process att dela våra bilder? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
    1. Anders

      Hej! Anslutningen till andra enheter med Wi-Fi på Nikon COOLPIX S6500 och COOLPIX S2700 är ganska enkel. Du kan antingen använda kamerans inbyggda Wi-Fi-funktion för att ansluta direkt till dina enheter eller så kan du använda Nikon-appen (SnapBridge) för att göra det. Båda metoderna erbjuder en smidig och användarvänlig process för att dela dina bilder. Du kan enkelt överföra bilder och videor till din smartphone, surfplatta eller dator och dela dem på sociala medier eller via e-post. Det är en praktisk funktion som gör det enkelt att dela dina bästa bilder. Hoppas det hjälper!

      Svara
Lägg till kommentarer