...

Nikon har vunnit två priser vid EISA AWARDS 2023-2023 för de bästa produkterna i sin kategori

Nikon vinner två priser i European Imaging and Sound Association EISA Awards 2023-2023. Kameran Nikon Z 6 vann kategorin Årets kamera, medan NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S vinner priset för Professional Standard Zoom Lens. Utmärkelser som denna är ett fantastiskt erkännande av framgången för Nikons produkter i Z-serien efter Red Dot Award: Product Design 2023.

Fullständig recension och testbilder av den spegellösa kameran Nikon Z7

image_5

Genom att vinna priset hade företaget återigen bevisat sitt ledarskap i utvecklingen av avancerade optiska system och andra produkter för professionella fotografer. Detta är det andra priset som Nikon Z 6 har vunnit i år. Tidigare i april vann företagets utveckling priset ”Best Full Frame Camera Expert” vid TIPA World Award. NIKKOR:s objektiv i S-serien fick också utmärkelser vid TIPA Awards: NIKKOR Z 14-30mm f/4 S vann i kategorin ”Best Mirrorless Wide Angle Zoom Lens”.

EISA om Nikon Z6 som vinner priset Årets kamera 2023-2023

Nikon har skapat en utmärkt kamera som är lätt att hantera och har en robust och högkvalitativ konstruktion. Den ger fantastiska bilder i nästan alla fotograferingsförhållanden. Med autofokus för ögonigenkänning AF fokuserar kameran automatiskt på en persons ögon oavsett var motivet befinner sig. Den stora och skarpa elektroniska sökaren hjälper dig att bedöma kvaliteten på dina bilder mer exakt, medan intern stabilisering säkerställer knivskarpa bilder med alla objektiv du använder, inklusive objektiv för spegellösa digitalkameror med F-objektivfäste. Den bästa allroundkameran för professionella fotografer.

image_6

EISA om det vinnande objektivet NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S i kategorin Professional Standard Zoom Lens 2023-2023

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S är ett professionellt, snabbt standardzoomobjektiv för Nikon Z. Ett stabilt och robust objektiv som använder Nano Crystal Coat och den nya ARNEO-beläggningen för att minska spökbilder och flare. En fluorbeläggning på den främre och bakre linsen skyddar linsen mot vatten, damm och smuts. Fotografer kan enkelt justera inställningar för bländare eller exponering tack vare den anpassningsbara kommandoringen. Bländarvärde, fokusavstånd eller brännvidd visas på OSID-informationsskärmen OLED . Med fantastiska optiska prestanda som kombinerar hög upplösning och iögonfallande bokeh är det här objektivet det perfekta komplementet till Nikons kameror i Z-serien.

De årliga EISA-utmärkelserna uppmärksammar produkter som kommer in på marknaden för konsumentelektronik och som kombinerar den senaste tekniken, aktuella funktioner och ledande prestanda. Den unika sammanslutningen omfattar 55 av världens mest respekterade internationella branschtidningar från 29 länder. Beroende på marknadsförhållandena ändras listan över priskategorier varje år.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Edvin Karlsson

    Vad var det för produktkategorier som Nikon vann pris för i EISA AWARDS 2023-2023? Vad gör dessa produkter så unika och framstående jämfört med konkurrenterna?

    Svara
Lägg till kommentarer