...

Nikon vinner i fyra kategorier av EISA AWARDS 2023-2023

Nikon har glädjen att meddela att fyra av företagets produkter har vunnit EISA Awards 2023-2023. Den spegellösa kameran Nikon Z 6II vann kategorin Avancerad kamera, medan Nikon Z 5 vann kategorin Best Buy Camera. Två NIKKOR-objektiv fick också utmärkelser: NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 utsågs till årets makroobjektiv, medan NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S tar förstaplatsen i kategorin Professionellt telezoomobjektiv.

image_15

Varje år hyllar EISA Awards nya produkter som kombinerar innovativ teknik, efterlängtade funktioner och ledande prestanda. Priserna sträcker sig från de mest prisvärda och användbara produkterna till de mest ambitiösa modellerna av modern konsumentelektronik. Priskategorierna ändras med tiden i linje med produktdesign och anslutningsmöjligheter, men varje vinnare av EISA Awards anses vara bäst i klassen.

Z 6II är ett av Nikons flaggskepp inom spegellösa kameror. Domarna berömde dess imponerande autofokus och bildbehandlingsförmåga, vilket förklarar varför den är så framgångsrik bland professionella fotografer. Z 5 röstades fram som den bästa fullformatkameran på marknaden när det gäller värde för pengarna, inklusive fullformatssensor, elektronisk sökare och hög ISO-prestanda. Båda objektiven är NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 och NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S – prisbelönt för överlägsen optisk prestanda och design.

Dessa vinster är ett bevis på Nikons fortsatta framgång inom design och utveckling av lösningar, och dess imponerande, innovativa utrustning uppfyller fotografernas behov både ur ett kreativt och tekniskt perspektiv.

EISA kommenterar Nikons Z 6II som vann kategorin Avancerad kamera 2023-2023

Nikon Z 6II är en allroundkamera med en fullformat CMOS-sensor med bakgrundsbelysning och 24,5 miljoner pixlar. Du kan spela in filmer i upp till 4K Ultra HD-upplösning och upp till 60 bilder per sekund. Nästa generations autofokussystem fungerar i svagt ljus ner till -4,5 EV. De dubbla EXPEED 6-processorerna möjliggör snabbare bildbehandling och en större buffert för kontinuerlig fotografering än tidigare modeller. Z 6II har också två minneskortplatser: en för CFexpress eller XQD och en för ett standard SD-kort. Kan strömförsörjas via USB-C eller med det vertikala batteripaketet. En av de mest perfekta produkterna för seriösa amatörfotografer.

image_14

EISA kommenterar att Nikon Z 5 vann kategorin Best Buy Camera 2023-2023

Nikon Z 5 är en kompakt och lätt kamera med en 24,3-megapixelsensor i fullformat och ett mekaniskt stabiliseringssystem. Har ett stort handtag, joystick för snabb inställning, en pekskärm och en elektronisk sökare med 3,6 miljoner punkters upplösning. Den är bekväm och rolig att använda. Med en maximal känslighet på 51 200 ISO-enheter kan Nikon Z 5 fotografera även i svagt ljus. Ett effektivt 273-punkts autofokussystem känner automatiskt igen ögon och ansikten på människor och vissa husdjur. Med Z 5 kan du också filma 4K-filmer med 1,7x beskärningsupplösning. Det är den bästa fullformatkameran på marknaden.

image_11

EISA:s förening kommenterar det vinnande NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 i kategorin makroobjektiv 2023-2023

Detta är ett prisvärt, kompakt och lättviktigt standard makroobjektiv för kameror i Nikon Z-serien. Ta bilder i naturlig storlek 1:1 vid ett minsta fokusavstånd på 16 cm. Objektivets optik innehåller ett asfäriskt element och ett glaselement med ultra-låg dispersion för att minimera kromatisk aberration. Objektivet har en fluorbeläggning på den främre linsen och är förseglat mot damm, smuts och fukt, så att det kan användas i tuffa väderförhållanden. Den är utrustad med en tyst ringkontroll för justering av bländare eller ISO-värde. När objektivet används på kameror i DX-format i Z-serien har det en bildvinkel på 75 mm. Det är vad du behöver för makro och porträttfotografering.

image_10

EISA kommenterar vinsten med NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S i professionella telezoomobjektiv 2023-2023

Det här snabba telezoomobjektivet är utformat för professionell användning. Den ger en fantastisk optisk prestanda som ger hög skärpa och effektivt dämpar aberrationer. Andra fördelar är en väderbeständig konstruktion, snabb, exakt och tyst autofokus och effektiv optisk stabilisering. Med en anpassningsbar kontrollring, två programmerbara knappar och en toppmonterad display kan inställningar ändras direkt på objektivet för en oöverträffad kontrollnivå. Resultatet är ett fantastiskt objektiv som är perfekt för allt från djur- och sportfotografering till porträtt och bröllop.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Philip Ullman

    Det är fantastiska nyheter att Nikon har vunnit i fyra kategorier av EISA AWARDS! Vilka kategorier var det? Och kan du dela med dig av vilka produkter som vann inom varje kategori? Tack på förhand!

    Svara
  2. Philip

    Vilka kategorier vann Nikon i EISA AWARDS 2023-2023 och vad är det som gör deras produkter så framstående?

    Svara
Lägg till kommentarer