...

Ny budget-DSLR på instegsnivå Canon EOS 1300D

Canon introducerar en ny EOS-kamera på instegsnivå

EOS 1300D

. Perfekt för dem som är nya i digital SLR-fotografering. Wi-Fi och Dynamic NFC gör det enklare att skicka foton och en rad avancerade funktioner gör dina filmer och foton ännu bättre.

Canon
DSLR-apparater

DIGIC 4+ bildprocessor och 18 megapixel APS-C-sensor hjälper till att fånga varje scen med full färgskala och fina detaljer. Funktion för litet skärpedjup för snygga bilder där objekt eller modeller sticker ut från en suddig bakgrund. Över 80 EF-objektiv och en rad andra tillbehör finns tillgängliga för EOS 1300D, vilket gör den till en verkligt mångsidig kamera som växer med dina färdigheter.

Canon EOS 1300D Body DSLR

DSLR-fotografering kan verka skrämmande för nya fotografer, men med EOS 1300D kan även de som inte har någon tidigare erfarenhet ta fantastiska bilder nästan omedelbart. Scene Intelligent Scene Detection väljer de nödvändiga inställningarna. Och genom att vrida på ratten kan du välja mellan en rad kreativa fotograferingslägen som är utformade för specifika situationer – som det nya läget ”Mat”. Snabb autofokus genom sökaren säkerställer att även rörliga motiv alltid är i fokus, så att du kan ta snabba actionbilder med upp till tre bilder per sekund. En rad kreativa filter, t.ex. leksakskamera- och fiskögon-effekter, hjälper till att göra dina bilder originella.

DSLR-apparater

När fotograferna får erfarenhet kan de övergå från halvautomatisk till helt manuell drift. Med ett ISO-känslighetsområde på 100-6400, som kan utökas till ISO 100-12 800, och möjligheten att ställa in bländare och slutartid oberoende av varandra, ger den dig friheten och möjligheten att testa dina färdigheter i olika situationer och fånga spännande ögonblick även i svagt ljus.

Full HD-filmer har en stor bildsensor för tydligare detaljer. Och fotografering med ett grunt skärpedjup ger en professionell och filmisk look till dina semester- och familjefotografier. Du har samma manuella kontroll i filmläget som i stillbildsläget. Med läget Video Snapshot kan du också ta en serie korta videoklipp och sedan automatiskt sätta ihop dem till en snygg film.

Spegelreflexkameror
Fotoutrustning

EOS 1300D är NFC-aktiverad och har en rad nya funktioner för Wi-Fi-anslutning som hjälper dig att spara och dela dina bilder direkt efter fotografering. NFC-teknik gör det möjligt att ansluta en kompatibel Android-enhet med en enda knapptryckning för att dela foton med den. Och med Canons mobilapp Camera Connect kan du fjärrstyra fotografering från smartphone eller surfplatta.

Med inbyggd Wi-Fi kan du skicka foton direkt från kameran till olika molntjänster, inklusive Canons Irista, och skapa onlinegallerier som du kan dela med vänner och familj. EOS 1300D kan också anslutas till Canons Connect Station CS100, som gör det enkelt att lagra och dela dina foton.

Canon EOS 1300D Kroppsreflexkamera

Specifikationer

Sensor

APS-C 22,3 x 14,9 mm

Effektiva pixlar

Cirka. 18,0 miljoner euro. pixlar

Totalt antal pixlar

Ungefär. 18,7 miljoner euro. pixlar

Processor

DIGIC 4+

Linsen

EF/EF-S

Fokus

TTL-CT-SIR med CMOS-sensor

ISO-känslighet

AUTO 100-6400 , 100-6400 i steg om 1 steg. ISO-hastighet upp till H: 12800

Slutartid

30-1/4000 sek i steg om 1/2 eller 1/3 stop , manuell långsam slutartid Tillgängligt intervall varierar beroende på fotograferingsläge .

LCD-skärm

7,5 cm 3,0″ TFT, ca. 920K. pixlar

Gränssnitt

Videoutgång PAL/ NTSC intergr. med USB-terminal , HDMI-miniutgång HDMI-CEC-kompatibel

Wi-Fi

NFC

Effekt

1 x LP-E10 litiumjonbatteri

Batteriets livslängd

Ungefär. 500 vid 23 °C, AE 50 %, FE 50 % ¹

Ungefär. 410 vid 0 °C, AE 50 %, FE 50 %

Mått B x H x D

129,0 x 101,3 x 77,6 mm

Vikt endast kroppen

Cirka 485 g

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Markus Isaksson

    Hej! Jag undrar om Canon EOS 1300D är en bra instegskamera för nybörjare inom fotografi? Jag vill veta om den har tillräckligt med funktioner och prestanda för att hjälpa mig att utvecklas som fotograf. Har du några erfarenheter eller rekommendationer? Tack på förhand!

    Svara
    1. Emil

      Hej! Canon EOS 1300D är definitivt en bra instegskamera för nybörjare inom fotografi. Den har många funktioner som hjälper dig att lära dig grunderna och utvecklas som fotograf, som olika inställningslägen och manuella kontroller. Kameran har också en bra bildkvalitet och prestanda för prisklassen. Jag skulle definitivt rekommendera den till någon som precis börjat med fotografi. Personligen har jag haft bra upplevelser med Canon EOS 1300D och tycker att den är en pålitlig och användarvänlig kamera. Lycka till med ditt fotograferande!

      Svara
Lägg till kommentarer