...

Ny luftrenare Polaris PPA 4040i

Polaris PPA 4040i luftrenare

med ett filtreringssystem i tre nivåer för maximal luftrenhet.

Luftrenare PPA 4040i

Polaris PPA 4040i är utrustad med tre olika filter som alla bekämpar olika typer av föroreningar. Apparaten säkerställer alltså maximal luftrenhet.

PP-filtren med silverjoner filtrerar bort bakterier och stora dammpartiklar och skyddar dessutom HEPA-filtret från för tidigt slitage.

Högeffektiva HEPA-finkfilter klass H13 hindrar upp till 99,95 % av partiklar upp till 0,06 mikrometer, inklusive de mest utbredda allergenerna som pollen, svampsporer, djurhår och mjäll etc.

Ett kolfilter absorberar skadliga gaser och neutraliserar starka lukter. Finns även med dofter som förstärker effekten.

vozduhoochistitel/PUH_4040

Luftrenaren är utrustad med en inbyggd joniserare som genererar negativt laddade partiklar i luften – precis som i bergen eller på havet. Tack vare denna funktion blir atmosfären i rummet inte bara fräschare utan också hälsosammare, eftersom aeroioner förbättrar sömnen, immuniteten och effektiviteten.

Tre olika filtreringshastigheter kan väljas beroende på atmosfären, och apparaten kan kopplas över till ett tyst nattläge när rummet sover. Det är också möjligt att använda en automatisk timer för automatisk avstängning i upp till åtta timmar. Pekskärm eller fjärrkontroll.

Luftrenaren har en reningskapacitet på 200 kubikmeter per timme och är avsedd för rum på upp till 40 kvadratmeter. m.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. David

    Kan du vara snäll och berätta mer om funktionerna och effektiviteten hos den nya luftrenaren Polaris PPA 4040i? Är den effektiv för att avlägsna föroreningar och allergener från luften? Tack!

    Svara
  2. Axel Larsson

    Hej, jag undrar om den nya luftrenaren Polaris PPA 4040i är effektiv och pålitlig? Har någon använt den och kan rekommendera den? Vilka är de bästa funktionerna och hur länge varar filtret? All feedback är välkommen! Tack så mycket!

    Svara
Lägg till kommentarer