...

Nya Acer-produkter på BETT 2023

Acer presenterade nya bärbara datorer och nettop-modeller med Chrome OS på utbildningsmässan BETT 2023 i London: Acer Chromebook Spin 11, Chromebook 11 C732 och Chromebox CXI3. Alla tre nya produkter är positionerade som enheter för utbildningsmarknaden.

Bärbara datorer

James Lin, chef för kommersiella bärbara datorer och IT-produkter på Acer”Acer är känt för sina stryktåliga Chromebooks som ger utmärkt prestanda och skyddar kundernas investeringar i utbildning. Den nya Acer Chromebook 11 C732 har många av samma funktioner som sina nuvarande motsvarigheter i det betydligt dyrare segmentet, och Chromebook Spin 11 Transformer fortsätter traditionen från den populära Chromebook R 11, som har fått många utmärkelser för design, prestanda och ett brett utbud av användbara funktioner.”.

Chromebook Spin 11

Acer Chromebook Spin 11 är en transformativ bärbar dator som är utformad för familjer och studenter som vill dra full nytta av Chrome OS. Elegant designad med 4-vägsmanövrering, dubbla USB 3-portar.1

Type-C för laddning av externa enheter och anslutning till bildskärmar, plus ett batteri som räcker en hel skoldag. Google Play™-appbutiken, som är tillgänglig direkt från förpackningen, gör det möjligt att ladda ner och installera alla Android-appar, medan den 11,6-tums IPS HD-pekskärm med pekdon från Wacom® EMR har stöd för att eleverna ska kunna göra anteckningar, rita och hantera program, och en webbkamera med vidvinkel gör den idealisk för webbseminarier eller videokonferenser.

Chromebook Spin 11 ser snygg ut, väger endast 1,25 kg och ryms enkelt i en ryggsäck eller portfölj. Tillgänglig med Intel® Pentium® N4200 eller Intel® Celeron® N3450 fyrkärnig CPU eller Intel® Celeron® N3350 dubbelkärnig CPU. Det finns 4 GB eller 8 GB RAM-minne och 32 GB eller 64 GB intern lagring av fasta lagringsutrymmen. Den bärbara datorn har USB 3-portar för att ansluta externa enheter.0, Bluetooth 4.2 och en microSD-kortläsare. Chrome OS gör det möjligt för flera familjemedlemmar att bekvämt dela en enda Chromebook och få tillgång till sina filer genom att bara logga in på sitt Google-konto.

Acer

Chromebook 11 C732

Acer Chromebook 11 C732 är en klassisk bärbar dator för utbildning, skyddad mot fall och fukt. Förutom versionen med vanlig skärm kommer Chromebook 11 C732T med pekskärm att finnas på marknaden, liksom konfigurationer med 4G LTE-stöd. IP41-klassning innebär att det inte finns fler än 1 mm hål och sprickor, så den är förseglad mot dropp, skräp och små föremål, medan MIL-STD 810G- och MIL-STD 810F-överensstämmelse innebär att den inte får innehålla sand, damm eller falla upp till 1,22 m från en höjd. Det tåliga höljet klarar upp till 60 kg, skärmens förstärkta gångjärn klarar av dagliga studier och tangenterna på tangentbordet är försänkta så att de är praktiskt taget omöjliga att ta bort. Oavsiktlig vätska på tangentbordet kanaliseras bort och sprutas ut genom öppningar i botten av fodralet.

Chromebook 11 C732 har tyst, passiv kylning som inte stör eleverna i klassrummet eller i grupprummet, klarar upp till 12 timmar på en enda batteriladdning och har en kraftfull Intel® Celeron® N3450 fyrkärnig processor.

Chromebooks är tillgängliga för nedladdning av appar från Google Play-butiken. Version med 11,6-tums IPS-skärm och IPS- eller TN-versioner med 1366×768 pekskärm kommer att finnas tillgängliga. För grupparbete kan den bärbara skärmen roteras 180 grader och läggas platt på ett bord. För att ansluta till externa enheter har Chromebook 11 C732 USB 3-portar.1 Typ-C, USB 3.0, en kortläsare och Bluetooth 4.2, och för internetåtkomst en 2×2 MIMO 802 Wi-Fi-modul.11ac och i vissa konfigurationer ett integrerat 4G LTE-modem.

Anteckningsböcker

Chromebox CXI3

Acer Chromebox CXI3 är en toppmodern nettop för utbildning med stöd för 8:e generationens Intel® Core™-processorer, perfekt för datorlaboratorier och bibliotek. Den nya enheten är utrustad med ett stort antal portar för anslutning av externa enheter, inklusive en USB 3.1 Type-C, fem USB Type-A med stöd för USB 3.1 och USB 2.0-port beroende på konfiguration , en HDMI-port, en Gigabit Ethernet och en microSD-kortläsare. Trådlös anslutning tillhandahålls av 2×2 MIMO 802.0 Wi-Fi.11ac och Bluetooth 4.2 LE.

Enheten kan placeras på ett bord på det medföljande stativet eller bakom en bildskärm med hjälp av VESA-fästet. Systemuppdateringar och administration av alla Chromebox CXI3-nätstationer kommer att utföras på distans av systemadministratörerna via webbgränssnittet och alla data kommer att lagras säkert i Google Drive-molnet, för att komma åt dem behöver de bara logga in på sina konton. Precis som alla Chrome OS-baserade enheter stöder Chromebox CXI3 Google Play-appbutiken.

Kostnad och tillgänglighet

Acer Chromebook Spin 11 CP311-1H/CP311-1HN Transformer bärbara datorer kommer att finnas tillgängliga i Nordamerika i mars, med ett detaljhandelspris på 349 dollar och uppåt beroende på konfiguration. I EMEA börjar försäljningen av de nya produkterna i april 2023 och Acer Chromebook Spin 11 kommer att kosta från 379 euro.

Acer Chromebook 11 C732 och touchscreen-versionen C732T kommer att finnas tillgängliga för utbildningskunder och kommersiella kunder i Nordamerika i mars. De kommer att kosta 279,99 dollar respektive 299,99 dollar. I EMEA börjar de bärbara datorerna säljas i april med priser från 329 euro. Mer information om priser och tillgänglighet i Sverige.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Malin Karlsson

    Vilka nya produkter kommer Acer att presentera på BETT 2023? Har de några spännande innovationer eller uppdateringar för utbildningssektorn? Ser fram emot att höra mer om deras senaste utbud!

    Svara
Lägg till kommentarer