...

Nya produkter från ASUS på CES 2023

På Consumer Electronics Show 2023 i Las Vegas visade ASUS upp ett antal nya produkter. ASUS Media Lounge visade upp världens första 32-tums quantum dot-skärm ASUS ProArt PA32U, en 37,5-tums QHD-skärm 3840 x 1600 med böjd bildskärm ASUS Designo Curve MX38VQ, en modulär trådlös nätverkslösning för hemmet ASUS HiveSpot & HiveDot, samt de kompakta datorerna ASUS VivoMini UN65U, ASUS VivoMini VC66 och ASUS VM65.

Minidator

ASUS Designo Curve MX38VQ

ASUS Designo Curve MX38VQ är nästa generations bildskärm från ASUS Designo Curve MX-serien med en 37,5″ QHD-skärm 3840 x 1600 med böjd skärm. Skärmen är byggd kring en högkvalitativ IPS-matris. Den ultrasmala ramen som omger skärmen är ett annat stort försäljningsargument. En böjd skärm 2300R krökningsradie med ett bildförhållande på 21:9 skapar en verkligt panoramisk bild. ASUS SonicMaster, ett integrerat ljudsystem med högkvalitativa stereohögtalare 8 W och unik ljudteknik från Harmon Kardon. Qi-kompatibel trådlös laddning för mobila enheter ingår i bildskärmsstativet. Den nya ASUS Designo Curve MX38VQ har en smal, elegant silverfärgad design med ett runt glasstativ som passar bra in i alla hem- och kontorsmiljöer.

Kompaktdatorer i VivoMini-serien

Monitorer

ASUS VivoMini UN65U

Den nya kompakta ASUS VivoMini UN65U väger endast 700 gram och kombinerar alla kraftfulla funktioner som en traditionell stationär dator för hemmet eller kontoret. ASUS VivoMini UN65U får ett prestigefyllt Good Design Award för sin eleganta och enkla design. Det ultrakompakta glansiga chassit 131 x 131 x 52 mm med avrundade kanter har en genial koncentrisk cirkeldesign som ger stil.

ASUS VivoMini UN65U har den senaste Intel® Core™-processorn ‘Sjunde generationen Kaby Lake” och DDR4-minne. ASUS VivoMini UN65H är utformad för att stödja upp till två hårddiskar: En M SSD för snabb dataöverföring med hastigheter på upp till 10 Gb/s.2 upp till 512 GB och en 2,5-tums hårddisk upp till 1 TB för lagringsexpansion.

Wi-Fi 802 trådlös anslutning.11ac-processor i kombination med de senaste mobilapparna Media Streamer och Remote Go! Med stöd för 4K UHD-videouppspelning är det enkelt att fjärrstyra datorer och strömma multimedieinnehåll. ASUS VivoMini UN65U har en rad anslutningsmöjligheter, med USB-portar på båda sidor för standardiserad accelererad laddning av mobila enheter. En praktisk egenskap hos VivoMini-serien är möjligheten att fästa den på baksidan av VESA-standardkompatibla monitorer.

ASUS VivoMini UN65U har också ASUS Business Manager, en svit med ASUS-märkta verktyg som är utformade för att övervaka och hantera datorerna i ett litet företags digitala infrastruktur. Med hjälp av dessa verktyg kan systemadministratörer enkelt justera inställningar för energiförbrukning, säkerhetskopiera filer och återställa dem vid behov samt kontrollera datasäkerheten.

Asus

ASUS VivoMini VM65

Trots sin kompakta storlek ger den nya ASUS VivoMini VM65 snabb prestanda för smidig videouppspelning i 4K UHD-upplösning. Den senaste Intel Core i7-processorn ‘ASUS prisbelönta VivoMini-serie har det bästa DDR4-minnet och ett diskret grafikkort av typen NVIDIA® GeForce® 930M. ASUS VivoMini VM65 har inbyggda högtalare med ASUS exklusiva SonicMaster-teknik för bästa ljudkvalitet. Trots den kompakta formfaktorn kroppsvolym på endast 2 liter ger utformningen av den här datorn möjlighet att installera två enheter1, vilket kan vara en 2,5-tums SSD för att snabbt köra operativsystemet och en hårddisk för att utöka lagringsutrymmet. ASUS VivoMini VM65 stöder dessutom USB 3-gränssnitt med hög hastighet.1 Gen 22 och 802.11ac Wi-Fi.

Datorer och kringutrustning

ASUS VivoMini VC66

ASUS VivoMini VC66, en kompakt dator som är utformad för företagssektorn, hanterar enkelt ett brett utbud av applikationer. Den är utrustad med en kraftfull sjunde generationens Intel Core-processor och DDR4 RAM-minne.

Trots sin kompakta storlek rymmer ASUS VivoMini VC66 ett moderkort i mini-STX-formfaktor 147 x 140 mm med stöd för upp till tre minnesenheter och en optisk enhet som tillval3. Användare kan välja att installera en M-solid state drive SSD i systemet beroende på deras behov.2 och två 2,5-tums hårddiskar, antingen SSD eller HDD. Med stöd för inbyggd RAID-teknik kan den nya kompakta ASUS VivoMini VC66 fungera som en NAS-enhet Network Attached Storage .

En HDMI-anslutning finns för att ansluta ASUS VivoMini VC66 till en TV, monitor eller projektor. Det finns fyra USB 3-portar på framsidan av den här datorn.0 och har även DisplayPort++- och DVI-kontakter. ASUS egen LANGuard-teknik skyddar PC- och nätverksanslutningar från statisk elektricitet och strömstötar.

Den exklusiva programvaran ASUS VivoMini VC66 är speciellt utformad för att maximera din PC-systemhantering och underhåll. ASUS Remote Management Tool är ett verktyg för fjärradministration av din dator: Det låter dig ändra BIOS, CPU, fläktar och andra inställningar, installera uppdaterad BIOS från en fil på ett USB-minne eller en hårddisk och automatiskt synkronisera flera enheter.

ASUS Business Manager är en uppsättning exklusiva verktyg som är utformade för att övervaka och hantera datorerna i ett litet företags digitala infrastruktur. Det hjälper till att anpassa startlogotypen, ändra inställningar för energisparande, säkerhetskopiera filer, återställa dem vid behov och lösenordsskydda data på USB-diskar.

Nätverksenheter

ASUS HiveSpot & HiveDot är ASUS nya modulära lösning för att bygga trådlösa hemnätverk med hög hastighet. Denna nätverksuppsättning för hemmet kännetecknas av hög tillförlitlighet, hög bandbredd och bred täckning. ASUS HiveSpot är en trådlös AC2134-tribandsrouter och ASUS HiveDot är en trådlös AC1300-dubbelbandsrouter.

ASUS HiveSpot & HiveDot kräver tre till fem enheter för att bygga ett hemnätverk. En enhet ansluts till din internetleverantörs modem via LAN-kabel eller direkt till nätverket via WAN-porten, medan de andra enheterna fungerar som ”noder” som är anslutna till basenheten och skapar ett stort trådlöst nätverk. Dessutom kan kunderna enkelt köpa och installera ytterligare noder för att förbättra tillförlitligheten och utöka täckningen utan att störa hela nätverket.

Datorer och kringutrustning

ASUS HiveSpot & HiveDot trådlösa nätverksenheter

ASUS HiveSpot har sju smarta antenner som garanterar en stabil trådlös signal, så lösningen är idealisk för trådlösa hemnätverk med flera klientenheter i stora rum och höghus. Stöder ASUS AiRadar-teknik, som bildar en förstärkt riktad signal för att utöka den trådlösa täckningen. Förutom de två banden har ASUS HiveSpot ett tredje band som fungerar på 5 GHz 867 Mbps och som används för att kommunicera mellan routrar.

ASUS HiveSpot & HiveDot är ASUS Hive-mobilappen för att ställa in och konfigurera ett trådlöst hemnätverk. Exklusiv Smart Family Insights-teknik hjälper till att blockera oönskade webbplatser och begränsa tillgången till förbjudet innehåll. AiProtection, ett inbyggt informationssäkerhetssystem med Trend Micro™, övervakar nätverkstrafiken för att upptäcka virus och andra hot och varnar användaren för infekterade enheter och potentiella sårbarheter, vilket gör att ägaren av ASUS HiveSpot & HiveDot känner sig säkrare.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Henrik

    Vilka nya produkter kommer ASUS att presentera på CES 2023?

    Svara
  2. Peter Ulrich

    Vilka är de nya produkterna från ASUS som presenterades på CES 2023? Kan du ge en sammanfattning av deras nya teknik och innovationer inom datorer, telefoner eller andra enheter? Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer