...

Nya produkter från Whirlpool vinner sex CES® 2023 Innovation Awards

19 januari 2023 – På CES®-mässan i Las Vegas presenterade Bubbelpool återvinningsmaskinen Zera™ för matavfall, utvecklad av innovationscentret WLabs. Den har fått flera utmärkelser vid CES 2023 Innovation Awards: bäst jag kategorin ”Ekodesign och hållbar teknik” samt att jag kategorierna ”Hårdvara som förbättrar världen” och ”Hushållsapparater”.

Stora k-maskiner

Zera 4-matavfallskvarnen har utsetts till B 1st produkt i kategori ”ekodesign & hållbar”

Tre utmärkelser jag kategorin vitvaror gick till kylskåpet Bubbelpool® fransk Dörr-i-Dörr, serien Bubbelpool® 2-i-1-mikrovågsugn med konvektion och tvätt – och torktumlaren Bubbelpool® SmartAll-i-OneCare™.

Jag har över hundra år har vi studerat människors verkliga behov och skapat teknik för att hjälpa till att uppfylla dessa behov”, säger Brett Dibkey, Vice Vd, IBU, Whirlpool Corporation. – På årets mässa är vi glada att kunna presentera våra nyaste matlagnings – och skötselprodukter som hävstång upp till vårt kärnvärde att skapa praktiskt användbara innovationer.

B 0 st produkt i kategori ”Ekodesign och h 0 st teknik”:

  • Zera™ återvinningsmaskin för matavfall som förvandlar matavfall till hushållsgödsel. Den har kapacitet att behandla en genomsnittlig familjeveckom 0ngd matavfall inom 24 timmar – och d 95% av allt matavfall f 0n en typisk familj. Statistiken visar att varje 40% av maten i USA eller sl helt enkelt. Innovation från WLabs erbjuder sv alternativ med lösning – förvandla onödigt avfall till hemgjord gödsel.

Med sin eleganta design passar zera harmoniskt i alla k. Enhetens funktion kan fjärrövervakas med hjälp av Bubbelpooler mobilapp.

Den nya produkten kan förbeställas på crowdfundingplattformen Indiegogo från och med den 6 januari. Jag i början av sommaren 2023 kommer enheten att kunna beställas från utvalda onlineåterförsäljare i USA och på zeras webbplats.com.

Prisbelennta produkter inom kategori vitvaror:

Mikrov asiatiskapojke
  • Med

    Whirlpool 4-i-1 mikrov xnumx xnumx med konvektion. ”Smarta” mikrov små barn och familjs smak och preferenser, deras favoritrecept och hur de tillagar dem. Med den unika Scan-to-Cook-tekniken kan du skanna den universella produktkoden med din mobiltelefon och slogan data till mikrov slogan. Mikrovågsugnen däremot ställer automatiskt in rätt inställningar. Kom ihåg att spara dina favoriter och kom ihåg att spara dina favoritprodukter.

  • Det nya kylskåpet Bubbelpool® FrenchDoor-i-Dörren har marknadens första Aktiva Kallt Utrymme-teknik för att hålla mjölk och andra drycker så kalla som möjligt. Kylskåpsdörren har ett separat ventilationssystem och sv metallpanel som håller hyllorna på dörrarna vid en lägre temperatur än resten av kylskåpet.

    En fantastisk apparat f
  • Med den nya tvätt – och torktumlaren Bubbelpool® SmartAll-i-OneCare™ behöver du inte längre ta bort föremål från trumman mellan tvätt – och torkcyklerna. En produkt som kombinerar TV-apparater i en och g. Och med det nya och förbättrade Last&Go™-pulverfacket behöver du inte längre jag hälla pulver eller balsam före varje ny tvättcykel. Tekniken gör det möjligt för maskinen att använda exakt rätt mängd pulver för dina tvättinställningar. Om tvättmaskinen och torktumlaren är ansluten till ett Wi-fi-nätverk meddelar Bubbelpooler mobilapp gräver jag gud tid att mängden pulver håller på att ta slut.

Stora apparater f

Bubbelpool

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Axel Larsson

    Vilka specifika produkter från Whirlpool vann de innovation awards på CES 2023? Jag är nyfiken på att lära mig mer om deras nya produkter och tekniska innovationer!

    Svara
Lägg till kommentarer